Η «Elpida Youth» διοργάνωσε το πιο κεφάτο και νεανικό πάρτι των Χριστουγέννων!

Οι εμφανίσεις των κυριών είχαν μεταλλική λάμψη, αφού το dress code της βραδιάς ήταν «metallic», ο DJ Velix απέδειξε για άλλη μια φορά το ταλέντο του δημιουργώντας απίστευτο κέφι, ενώ το το νυχτερινό κέντρο Make Up Disco ήταν η καλύτερη επιλογή για να φιλοξενηθεί η εκδήλωση. Η νέα γενιά του συλλόγου «Ελπίδα» έδωσε δυναμικό «παρών» στηρίζοντας με την παρουσία της τα παιδιά με καρκίνο.

Τα μέλη της Επιτροπής «Elpida Youth» από αριστερά: Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες, Τόνια Βασιλοπούλου, Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Ελίνα Σμπώκου

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Επιτροπή «Elpida Youth» διοργάνωσε ένα άκρως νεανικό και μοντέρνο πάρτι για την ενίσχυση των σκοπών της στο στο νυχτερινό κέντρο Make Up Disco, του Πολυχώρου Acro Hall. Και όπως ήταν αναμενόμενο σύσσωμη η νέα γενιά του συλλόγου «Ελπίδα» έδωσε το «παρών» στηρίζοντας με την παρουσία της τα παιδιά με καρκίνο.

Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη

Η αντιπρόεδρος του σωματείου «Ελπίδα» και επικεφαλής της Επιτροπής «Elpida Youth» Μαριάννα Λαιμού, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους που θέλησαν με την παρουσία τους να στηρίξουν το πρόγραμμα της Πρότυπης Θεραπευτικής Καλοκαιρινής κατασκήνωσης για παιδιά με καρκίνο, «Elpida Youth Summer Camp», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Επιτροπή «Elpida Youth».

Μαριάννα Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Κλαίρη Τσαβλίρη, Ισμήνη Παναγιωτίδη

Οι εμφανίσεις των κυριών είχαν μεταλλική λάμψη, αφού το dress code της βραδιάς ήταν «metallic», ενώ ο DJ Velix απέδειξε για άλλη μια φορά το ταλέντο του δημιουργώντας απίστευτο κέφι και μια μοναδική ατμόφαιρα.

Ο DJ Velix κέρδισε τις εντυπώσεις και ξεσήκωσε τους καλεσμένους με τις μουσικές επιλογές του

Σε έναν εορταστικά και ιδιαίτερα λαμπερά στολισμένο χώρο, όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες στιγμές, μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και προσφοράς για τα παιδιά.

Νάντια Φειδάκη, Δημήτρης Τερζόπουλος

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: «Σπανός Α.Ε.», «Tag Heuer» καθώς και τα πολυκαταστήματα Attica.

Μαρίνα Βερνίκου, Τζωρτζίνα Χείλαρη

Η διακόσμηση του χώρου είχε την υπογραφή της εταιρείας «MRCO» του Μάρκου Μαχαιρόπουλου, ενώ τα λουλούδια επιμελήθηκε ο Pavlos από το «Pavlos The Flower Shop». Το φαγητό ήταν από την εταιρεία  κέτερινγκ «Menoo by Platis» και τα έπιπλα από την εταιρεία «Stylebox».

Μαρίλη και Φραγκίσκος Κανελλάκης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή «Elpida Youth», η Νεολαία της «Ελπίδας», ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Με πρωτοβουλία της Επιτροπής πραγματοποιείται σταδιακά η ριζική ανακαίνιση του «Ξενώνα της Ελπίδας».

Τζεμπ Μαυρίδης, Εβελίνα Πετράκη

Παράλληλα, τα δραστήρια μέλη της Επιτροπής, διοργανώνουν, τα τρία τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία την Πρότυπη Θεραπευτική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για παιδιά με καρκίνο, «Elpida Youth Summer Camp», ένα 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών με στόχο την βελτίωση της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών.

Από αριστερά: Ειρήνη Βασιλοπούλου, Ελίνα Σμπώκου, Τόνια Βασιλοπούλου, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Έμιλυ Βαφειά

Οι εταιρείες που προσέφεραν τα υπέροχα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την εκδήλωση ήταν: Tag Heuer, Blue Palace Resort & Spa, Venetia Vildiridis, MYPORTOHELI Villas, St. George Lycabettus, Marina Raphael, Aegean Airlines, Poseidonion Grand Hotel, MCM, Aurora Furealis, Stathis Alexopoulos, Detroit, NAK Shoes, LALAOUNIS, Avax, Nuxe, Four Seasons Astir Palace Hotel, Park House, Museum of Illusions Athens, Different & Different.

Ελίνα Βασιλάκη, Ελεάνα Ζησιάδη

Ρενέ Ίσαρη, Ντόζυ Προκοπάκη, Ειρήνη Δανελιάν

Νάνσυ Ιωαννίδη, Μάγδα Λιβέρη, Μαρία Μαντούβαλου, Μαρία Γιαννούλη-Λοκ

Μικαέλλα Δόξα

Γιώργος Παχατουρίδης, Λώρα Τσουκαλά, Γιώργος Συγγελίδης

Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου

Μαρία Σπανού, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη

Πέτρος Σπανός, Χριστίνα Κολλάκη

Βαγγέλης Μπαλτάς, Ζωή Δρακούλη

Μαριάννα Λαιμού, Άννυ Κώρου, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη

Νίκος και Βενετία Αργυρή

Έλενα Κρασοπούλου, Νίκος Γιαννακόπουλος

Άποψη από το νυχτερινό κέντρο Make Up Disco, του Πολυχώρου Acro Hall τη βραδιά του πάρτι

Άποψη από το νυχτερινό κέντρο Make Up Disco, του Πολυχώρου Acro Hall τη βραδιά του πάρτι

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity