H The Art Concierge & η Σαλώμη Οικονομίδη παρουσιάζουν την έκθεση «Life is a game»

Στην πρωτοποριακή γκαλερί, The Art Concierge στο Μαρούσι της Μαργαρίτας Ροδοπούλου και της Νεφέλης Σιακαντάρη φιλοξενείται έως τις 20 Ιουνίου η εντυπωσιακή ατομική έκθεση της «Life is a Game» της Σαλώμης Οικονομίδη. Την ημέρα των εγκαινίων το «παρών» έδωσαν γνωστοί φιλότεχνοι αλλά και η όμορφη νεολαία της πόλης, μιας και η νεαρή καλλιτέχνιδα, πέρα από ταλαντούχα είναι και ιδιαίτερα αγαπητή.

Σαλώμη Οικονομίδη, Μαργαρίτα Ροδοπούλου, Νεφέλη Σιακαντάρη, Ανέστης Ευαγγελόπουλος

Γέμισε η η γκαλερί The Art Concierge στο Μαρούσι από συλλέκτες, ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα αλλά και από την όμορφη νεολαία της πόλης, που με την παρουσία της έφερε μια φρέσκια πνοή στα εγκαίνια της  ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Σαλώμης Οικονομίδη, η οποία έχει τον τίτλο: «Life is a Game». Στην υποδοχή συναντήσαμε τις εντυπωσιακές ιδιοκτήτριες της γκαλερί, Μαργαρίτα Ροδοπούλου και Νεφέλη Σιακαντάρη, καθώς και την εξίσου εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα που ντυμένη στα λευκά ξεναγούσε τους καλεσμένους στην έκθεσή της.

Νεφέλη Σιακαντάρη, Δημήτρης Κοκόζης, Ρωμανός και Μαργαρίτα Ροδοπούλου

Τα πολύχρωμα έργα της Σαλώμης κινούνται στο πνεύμα της pop art και σηματοδοτούν μια νέα ενότητα στη δουλειά της. Έργα κυρίως μεγάλων διαστάσεων, σε διάφορα σχήματα (ορθογώνια, στρογγυλά… ), σε έντονα χρώματα, με ποικίλες πηγές έμπνευσης όπως: τα κόμικ, η ζωή στις μεγαλουπόλεις, ο έρωτας, τα τυχερά παιχνίδια κ.ά, τα οποία χαρακτηρίζονται για τον αλληγορικό τρόπο απόδοσής τους, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπουν αισιοδοξία και θετική αύρα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σαλώμη Οικονομίδη σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο περίφημο Goldsmiths University of London και ύστερα έκανε μεταπτυχιακά στο Art Business, στο Sotheby’s Institute of Art.

Πόπη Ροδοπούλου, Σοφία Καραγεώργη, Μαργαρίτα Ροδοπούλου

Από τον περασμένο Νοέμβριο, από όταν εγκαινιάστηκε η γκαλερί The Art Concierge της Μαργαρίτας Ροδοπούλου και Νεφέλης Σιακαντάρη, αντιληφθήκαμε πως στόχος και των δυο ήταν να φέρουν έναν ανανεωτικό αέρα στον τομέα των αθηναϊκών γκαλερί εκπροσωπώντας καλλιτέχνες από τον χώρο της σύγχρονης τέχνης που στην πλειονότητά τους είναι βραβευμένοι και διαθέτουν διεθνή παρουσία. Παράλληλα, όμως, με αυτόν τον στόχο τους, έχουν μία ακόμα επιδίωξη: να παρουσιάζουν στο κοινό νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες , όπως η Σαλώμη, θέλοντας να τους δώσουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φιλότεχνο κοινό της πόλης.  Την επικοινωνία επιμελήθηκε ο PR & Communication Specialist Ανέστης Ευαγγελόπουλος. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Έλζα Πατσαδέλη, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Χάλα Χούρι, Άντζελα Βαγιωνή-Οικονομίδη, Μαίρη Παναγιωτίδη, Αρετή Δαλακούρα

Βαγγέλης Ροδόπουλος, Ελένη Λεκαράκου

Ελίνα και Θεοδώρος Φέσσας, Νεφέλη Σιακαντάρη

Φαίη Γουρλή, Πόπη Ροδοπούλου

Νεφέλη Σιακαντάρη, Μάγδα Λιβέρη, Μαργαρίτα Ροδοπούλου

Μιχάλης Παπακυριάκου, Γκασάν Ζέιν, Άσπα Λολοσίδη, Σαλώμη Οικονομίδη, Τόνια Πέπου

Έτα Σαμαρά, Αννούσκα Ραφαήλ

Άντζελα Βαγιωνή, Αναστασία Καίσαρη

Βιβή Διαμαντίδου, Αφροδίτη Μπάκου, Βασίλης Διαμαντίδης, Κατερίνα Καινούργιου

Μάγδα Λιβέρη, Έμη Κάτσου, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Άννα Φύσσα

Κωνσταντίνος Σκορίλας, Κλέλια Χατζηιωάννου

ΕΈμυ, Εριέττα και Νίκος Κάτσος

Σοφία Καραγεώρη, Μπάμπος Οικονομίδης, Πόπη Ροδοπούλου

Ρωμανός Ροδόπουλος, Χριστίνα Ταμπουρέα, Μαργαρίτα Ροδοπούλου

Χάλα Χούρι, Σαλώμη Οικονομίδη

Αντζελα Βαγιωνή, Αλεξάνδρα Πάλλη, Νένη Δούκα, Μαργαρίτα Μάτσα

ΔΔιαμαντής Ξυλάς, Έλενα Μαντζαβίνου-Ξυλά, Μιχάλης Παπακυριάκου, Γιώργος Πετρόχειλος

Ανέστης Ευαγγέλοπουλος, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Μαίρη Παναγιωτίδη, Ζανέτ Καλατζάκου

Γωγώ Τσατσάκη, Πάνος Πετρόπουλος

Μαρίνα ΣΤέγγου, Ζωή Ψαράκου

Αλεξάνδρα Προκάκη, Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελίνα Φέσσα, Μαργαρίτα Ροδοπούλου

Έλζα Πατσαδέλη, Χάλα Χούρι, Ανέστης Ευαγγελόπουλος, Αρετή Δαλακούρα

΄Άντζελα Βαγιωνή, Σούλα Λιάκου

Αφροδίτη Μπάκου, Μάγδα Δελούδη

Μαργαρίτα Ροδοπούλου, Χαρά Παπαϊωάννου

Βασιλική, Σπύρος και Μαρία Βλάσση

Φαίη Λεούση, Φανή Σαραντοπούλου, Χριστίνα Μήτση

Μαρίζα, Έλενα και Κατερίνα Κουτσολιούτσου

Βασίλης και Χαρά Καίσαρη

Αναίς Καραγιάννη, Σαλώμη Οικονομίδη, Τόνια Πέπου

Χριστίνα Σαραντοπούλου, Νικόλας Μακαρέζος, Σεσίλια Σαραντοπούλου, Φανή Σαραντοπούλου

Μιχάλης Τσατσαρώνης, Σαλώμη Οικονομίδη, Ελισάβετ Τσατσαρώνη, Ανέστης Ευαγγελόπουλος

Ανέστης Ευαγγελόπουλος, Σαλώμη Οικονομίδη, Μιχάλης Παπακυριάκου Ιωάννα Ζέρβα, Εριέττα και Νίκος Κάτσος

Ευαγόρας Λεβέντης, Κατερίνα Κουτσολιούτσου, Βασίλης Παπαδόπουλος-Θεοχαράκης

Ζανέτ Τσατσαρώνη-Καλατζάκου, Ανέστης Ευαγγελόπουλος, Ελισάβετ Τσατσαρώνη

Μιράντα Χαραλαμποπούλου, Αγγελική Κακούρη,Ελισάβετ Οικονομίδη, Ιωάννα Ζέρβα

Δημήτρης Καραγιάννης, Αγγελίνα Σάμιου, Μαλβίνα Παυλοπούλου, Μιλτιάδης Καλαμαρίδης, Μάγια Λεμονά

 

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture