Ξεχωριστές συναντήσεις

Από το Μονακό, όπου συναντήσαμε τη Ρόη Αποστολοπούλου και τον Γιώργο Ντάβλα, μεταφερόμαστε στη Θεσσαλονίκη στα παιδιά του «Στοργή» και από εκεί στην εταιρεία του Αντώνη Λακιώτη, μια από τις 400 σημαντικότερες επιχειρήσεις της χώρας, για να καταλήξουμε στο Θέατρο Παλλάς και στη μουσική βραδιά που θα δώσει εκεί ο Κωστής Μαραβέγιας μαζί με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες για τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Η Ρόη Αποστολοπούλου με τον Γιώργο Ντάβλα στο Yacht Club του Μον

Στο Yacht Club του Μονακό συνάντησε η Ρόη Αποστολοπούλου τον καλό της φίλο Γιώργο Ντάβλα. Το διάσημο πριγκιπάτο αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της οικογένειας Αποστολοπούλου, η οποία συχνά το επισκέπτεται για λόγους επαγγελματικούς καθώς και προσωπικούς.

H Λακιώτης Α.Ε. ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις

Η οικογενειακή εταιρεία του Αντώνη Λακιώτη ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του κλάδου της με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της Λ. Θηβών 209 στο Περιστέρι. Κατατάσσεται σε ιδιαίτερα υψηλή θέση ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις. Με πλούσια εισαγωγική–εξαγωγική δραστηριότητα και ταχύρυθμη εξάπλωση στην λιανική αλλά και χονδρική πώληση, η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες στο χώρο, επιτυγχάνοντας από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, κερδοφορία και συνεχή ανάπτυξη.

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Λακιώτης σε φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Όλγα Γουλανδρή

Η διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, η εταιρεία επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. Σήμερα η Λακιώτης Α.Ε. ανανεώνει για μια ακόμη φορά το πιστοποιητικό της ICAP για ένταξη στον θεσμό των Strongest Companies in Greece, εγκαινιάζοντας στο κατάστημα της Καλαμάτας το νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο σε πολυώροφο κτίριο 1.500 m2 με κορυφαίο design και αισθητική. Η νέα συνεργασία με τον κορυφαίο οίκο Tarkett προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό τις πιο καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις παγκοσμίως σε laminate και ξύλινα δάπεδα–παρκέ. Το νέο showroom της εταιρείας ενσωματώνει κορυφαίο design και αισθητική και προσφέρει πληθώρα προϊόντων και λύσεων στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Ποια λαμπερά πρόσωπα επισκέφθηκαν τα παιδιά της «Στοργής» στη Θεσσαλονίκη

Το σχεδιαστικό δίδυμο των MI-RO, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης, μετά το επιτυχημένο fashion show που πραγματοποίησαν σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή” στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν τον ξενώνα της «Στοργής».

Έβελυν Καζαντζόγλου, Δημήτρης Μαστρόκαλος, η πρόεδρος της Στοργής Τίμη Μπακατσέλου, Γιάννης Ράπτης, Τόνια Σωτηροπούλου

Ο ξενώνας χτίστηκε σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς, επί δημαρχίας Χριστόδουλου Οικονομίδη και αποτελείται από 4 ορόφους. Διαθέτει 19 δίκλινα δωμάτια, χώρους αναψυχής, υπολογιστών καθώς και χώρους διδασκαλίας ώστε τα παιδιά να μη χάνουν την επαφή με τα μαθήματα τους. Εξοπλισμένος με διάφορα ειδικά παραρτήματα αλλά και βοηθητικούς χώρους, ο ξενώνας της “Στοργής” καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των φιλοξενούμενων.

Τόνια Σωτηροπούλου, Αλεξία Πάνου (μέλος του διοικητικού της Στοργής)

Κατά την επίσκεψη η πρόεδρος της Στοργής Τίμη Μπακατσέλου ξενάγησε την Τόνια Σωτηροπούλου και την Έβελυν Καζαντζόγλου στον ξενώνα, ενώ όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στους χώρους του συλλόγου.

Μια βραδιά εμπνευσμένη από και για τα παιδιά, με την υπογραφή του Κωστή Μαραβέγια

«Με Αγάπη… για την ΕΛΙΖΑ» παρουσιάζει η Μαρί Κωνσταντάτου

Μαρί Κωνσταντάτου, Κωστής Μαραβέγιας

Οι Θεατρικές Σκηνές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, διοργανώνουν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Θέατρο Παλλάς με τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, τη Μαρίζα Ρίζου και εκλεκτούς καλεσμένους έκπληξη. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στην ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού που στέκεται δίπλα στα κακοποιημένα παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Η οργάνωση ίδρυσε πρόσφατα την πρώτη στην Ελλάδα νοσοκομειακή Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών «Σόφη Βαρβιτσιώτη», υπό τη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Αναλυτικά στοιχεία για τις δράσεις και τους σκοπούς της ΕΛΙΖΑΣ θα παρουσιάσει η Μαρί Κωνσταντάτου.

Η ιδιαίτερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης και προσφοράς «Με Αγάπη … για την ΕΛΙΖΑ» των Θεατρικών Σκηνών  στις 19 Νοεμβρίου θα υποστηρίξει το πρόγραμμα «Ασφαλές Άγγιγμα». Το «Ασφαλές Άγγιγμα» αποτελεί μία πρωτοβουλία  για παιδιά 5-9 ετών, που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ μέσα σε σχολεία, με γνώμονα την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τα μικρά παιδιά, να αναγνωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στο «ασφαλές» και το «όχι – ασφαλές» άγγιγμα  και να μάθουν να λένε OΧΙ. Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει μια αντίστοιχη εκπαίδευση σε γονείς και δασκάλους  για την ευαισθητοποίηση, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση του φαινομένου. Απώτερος στόχος είναι η ένταξη του προγράμματος σε όλα τα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα μέχρι το 2021, σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης για γονείς, δασκάλους, πολίτες.  Για ένα έργο που σώζει ζωές, η ΕΛΙΖΑ δεν λαμβάνει καμία οικονομική υποστήριξη από κρατική πηγή και στηρίζεται αποκλειστικά στηεμπιστοσύνη και την αγάπη της κοινωνίας.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου για την μουσική βραδιά μπορούν μέσω της www.viva.gr και από τα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς.

Viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/music/pallas/me-agapi-gia-tin-eliza Τιμές εισιτηρίων: 100€-15€

Για όσους επιθυμούν να στηρίξουν το έργο της ΕΛΙΖΑΣ παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία της οργάνωσης:

Τραπεζικοί λογαριασμοί:-Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Αρ. Λογ.: 104 29665226 ΙΒΑΝ: GR 5801101040000010429665226

-Alpha Bank Αρ. Λογ.: 115 002 002 020047 ΙΒΑΝ: GR 9801401150115002002020047

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials