Οι ξεχωριστές συναντήσεις & ειδήσεις της εβδομάδας

Από τον γνωστό δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη, ο οποίος στηρίζει οικονομικά με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα τους πληγέντες του κορωνοϊού, στον επιχειρηματία Γιώργο Λεβεντάκη του Gruppo Cucine, τον σχεδιαστή Τάκη Γιαννέτο, τα αγαπημένα καταστήματα Era Nuts, τα μοδάτα και αναπαυτικά Wonders Shoes, το εντυπωσιακό Graffito στη Σόλωνος... και σε πολλές ακόμα ειδήσεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας θα ταξιδέψουμε αυτήν την εβδομάδα!

Από αριστερά: Ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Λεβεντάκης και ο δικηγόρος Φώτος Πιττάτζης

Οικονομική στήριξη του ΤΑΣΕΗ από την Fine Life Group

Ο γνωστός δικηγόρος Φώτος Πιττάτζης, μέσα από την επιτυχημένη πορεία των εταιριών του Fine Life Group & Great Lion Trust, γίνεται αρωγός των ευπαθών ομάδων και στηρίζει οικονομικά με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα τους πληγέντες του κορωνοϊού.

Ο δικηγόρος Φώτος Πιττάτζης, ο οποίος μέσω των εταιριών του Fine Life Group & Great Lion Trust στήριξε οικονομικά με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα τους πληγέντες του κορωνοϊού

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκ μέρους του ΔΣ του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών), ευχαρίστησε με μία επίσημη επιστολή τον κο Φώτο Πιττάτζη για την προσφορά του προς το ταμείο, με την οποία δόθηκε η δυνατότητα σε δοκιμαζόμενα από την κρίση μέλη του Σωματείου να έχουν την απαραίτητη βοήθεια.

Σπύρος Μπιμπίλας

«Η στήριξή σας για μας είναι πολύτιμη, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και σας ευχαριστούμε για την ευαισθησία, την οποία επιδεικνύετε με τόση διακριτικότητα» ανέφερε στον επίλογο της επιστολής.

 

Ο Γιώργος Λεβεντάκης ανακηρύχθηκε ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών

Ο Γιώργος Λεβεντάκης συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στον χώρο του επίπλου κουζίνας είναι σήμερα ο CEO/Co-Founder της Gruppo Cucine. Μέσα σε λίγα χρόνια  ο νεαρός επιχειρηματίας κατάφερε να δημιουργήσει 4 flagship stores, ένα δίκτυο 25 συνεργατών και να έχει συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες γύρω από την αρχιτεκτονική και το design. Γι’ αυτό και η ανακήρυξη του ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, ήταν αναμενόμενη.

Μotto του είναι: «design different», ενώ το «tailor made» αποτελεί για εκείνον βασική αρχή για το σχεδιασμό της κουζίνας, αφού στο επίκεντρο τίθενται όχι μόνο η κατασκευή της, αλλά πρώτιστα ο χρήστης της.

Έχοντας στόχο η κουζίνα να αποτελεί το κέντρο της οικογενειακής ευτυχίας, και επιστρατεύοντας την εικονική πραγματικότητα και το online design, η Gruppo Cucine προσφέρει στους πελάτες μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης εξ’ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο!

Επικοινωνήστε στο info@gruppocucine.gr είτε καλώντας στα τηλέφωνα 215.2152000, 215.2152227, 215.2152228 ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή μετάδοση σχεδιασμού μέσω Video. Δείτε να σχεδιάζουν για εσάς ακολουθώντας τις επιθυμίες και τις κατευθύνσεις σας!

 

Ο Τάκης Γιαννέτος με ένα ευρηματικό βίντεο διαφημίζει την Ελλάδα ως τον πιο κατάλληλο προορισμό για την τέλεση γάμων στην «μετά κορωνοιό εποχή»

Ο γνωστός σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, εγκαινιάζει την καλοκαιρινή του συλλογή με ένα έξυπνο δικό του drone video για έναν εναλλακτικό γάμο «under Covid 19».

Ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος, ο οποίος δημιούργησε ένα ευρηματικό drone video για την προώθηση της καλοκαιρινής του συλλογής αλλά και της Ελλάδας, η οποία μπορεί να αναδειχθεί ως τον πιο κατάλληλο προορισμό για την τέλεση γάμων στην «μετά κορωνοιό εποχή»

Σε δική του λήψη, σκηνοθεσία και μοντάζ ο σχεδιαστής μας παρουσιάζει έναν γάμο μοναδικό με γαμπριάτικο κοστούμι και jet surf έχοντας ως φόντο το ελληνικό αρχιπέλαγος. O Τάκης Γιαννέτος είναι γνωστός  για την αισθητική του αλλά και την αδυναμία του στη δημιουργία drone videos. Αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη το συγκεκριμένο βίντεο έχει αποσπάσει  θετικά στο σχόλια από  το Airvuz Νew York Drone Festival.

Ο Dimitris Jim συμμετέχει στο βίντεο του σχεδιαστή

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=HckTtqkAQxM

 

Preview της νέας συλλογής υποδημάτων Wonders Shoes

Τα Wonders Shoes είναι ένα οικογενειακό εμπορικό σήμα που ιδρύθηκε στην Ισπανία το 1985. Η παραγωγή της συλλογής πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στην Ισπανία και αποτελείται από υποδήματα υψηλής ποιότητας. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Fashion Shoes, Νίκος Μόσχος, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των υποδημάτων Wonders Shoes στην Ελλάδα.

Preview της νέας συλλογής υποδημάτων Wonders Shoes

Η φιλοσοφία των Wonders Shoes απαιτεί ποιοτικά υλικά σε συνδυασμό με μοντέρνα εμφάνιση και άνεση για όλες τις ώρες της ημέρας. Το brand προωθεί στις γυναίκες υποδήματα υψηλής ποιότητας με εξαγωγές σε 50 χώρες, με αγάπη για τη λεπτομέρεια, με την απαίτηση του «Made with love in Spain».

Πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz — Ναταλία Δραγούμη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κορίνα Στεργιάδου, Παναγιώτα Βλαντή κ.α. —  επιλέγουν τα Wonders Shoes για τις καθημερινές τους εμφανίσεις!

 

Ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού

Η φιλοσοφία των καταστημάτων ERA βασίζεται στο “healthy way of living” που υποστηρίζεται από την πλούσια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουν. Σε αυτές τις νέες συνθήκες της καθημερινότητας μας σε ένα περιβάλλον, που τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα ανακαλύψετε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Ιδανικά για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, superfoods και πολλά ακόμα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να θωρακίσετε τον οργανισμό σας.

Ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού από τα καταστήματα ERA

Αμύγδαλα: από τα πιο πλούσια είδη ξηρών καρπών σε θρεπτικά συστατικά.

Cashews: ο βασιλιάς των ξηρών καρπών, πλούσια σε σίδηρο και ψευδάργυρο.

Cranberries: πολύ μικρός καρπός που κρύβει μεγάλα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Σύκα: από τα πιο διάσημα ελληνικά φρούτα παγκοσμίως, αποτελούν την καλύτερη φυτική πηγή ασβεστίου και φυτικών ινών.

Ενώ για όσους θέλουν να μείνουν σπίτι μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά από το www.eranuts.com. Οι παραδόσεις εντός Αττικής γίνονται από την Εra nuts.

Καταστήματα Era: Ν. Ψυχικό : Ομήρου 2, Τηλ. +30 211 4076506

Κολωνάκι :  Πατρ. Ιωακείμ 1, Τηλ. + 30 211 4112832

Αγ. Παρασκευή: Αγ. Ιωάννου 8, 210 6392846

Eshop : www.eranuts.com Instagram: eranuts Facebook:  Era Nuts Pinterest:  Era Nuts Twitter: @_eranuts

 

Το Graffito Concept Store επέστρεψε με νέες ιδέες και προτάσεις

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα και έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού στον χώρο του shopping στην πόλη μας.

Το Graffito Concept Store επέστρεψε με νέες ιδέες και προτάσεις

Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό, το Graffito συνδυάζει έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ρούχα για κάθε γούστο, αξεσουάρ μέχρι και είδη μπάνιου (νιπτήρες, μπανιέρες κ.α.). Σε αυτό το ξεχωριστό κατάστημα στην οδό Σόλωνος μπορούμε να βρούμε ό,τι ακριβώς φανταζόμαστε!

  • Εκπτώσεις στα ρούχα από 20% έως 80%
  • Έπιπλα εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου
  • Είδη μπάνιου (νιπτήρες, μπανιέρες)

Στους χώρους του Graffito που απλώνονται σε 450 τ.μ. θα πραγματοποιήσετε ένα νοερό ταξίδι στην Ευρώπη αλλά και σε πιο εξωτικά μέρη (όπου έχει ταξιδέψει ο ιδιοκτήτης του Κωνσταντίνος Ροκόφυλλος), απ’ όπου προέρχονται και τα αντικείμενα που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Το κατάστημα Graffito επέστρεψε τηρώντας τα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής, την αναλογία των τετραγωνικών μέτρων ως προς τους πελάτες στους χώρους και τα ατομικά μέσα προστασίας, τη μάσκα και την υγιεινή των χεριών.

Περισσότερες Πληροφορίες: Σόλωνος 34, Κολωνάκι Τηλ. 210 3608936 www.graffito.gr

 

Οδοντιατρικές υπηρεσίες για όλη την οικογένεια

Η οδοντιατρική κλινική της Βάσως Τσίντζου είναι άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη, όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί.

Έχοντας εμπειρία 25 ετών στη παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης και πάντοτε με γνώμονα τις καθοδηγητικές αρχές, η Βάσω Τσίντζου είναι πιστή στην τήρηση της ποιότητας και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση.

Η οδοντίατρος Βάσω Τσίντζου

Στόχος της είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών.

Για εκείνη έχει ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. Χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα βιοϋλικά, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες και οδοντιατρικά μηχανήματα, ώστε να θεραπεύει τους ασθενείς με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια.

 

Πώς να ρυθμίσουμε μόνοι μας το πόση σύνταξη θα πάρουμε;

«Λένε ότι τα πολυτιμότερα αγαθά σε αυτόν το κόσμο είναι τρία: η υγεία, η νεότητα και η ελευθερία. Τρία αγαθά, που την πραγματική τους αξία, την συνειδητοποιούμε όταν τα χάνουμε.

Η τρίτη ηλικία, όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τα γεράματα, είναι η πιο σκληρή έκφραση αυτής της αλήθειας γιατί έχουμε χάσει οριστικά το ένα (νεότητα). Έχει αρχίσει να κλονίζεται, με τη φθορά του χρόνου το δεύτερο (υγεία) και από την απώλεια αυτών των δύο έχει αρχίσει να περιορίζεται και το τρίτο (ελευθερία).

Γιάννα Ανεστοπούλου, Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner, CEO Lokris Insurance Power

Μια ιδιωτική ασφάλιση συνταξιοδότησης δεν αποκαθιστά αυτά τα αγαθά. Σίγουρα όμως παρέχει την οικονομική δυνατότητα, αυτή η μεγάλη περίοδος της ζωής, να γίνει πιο ανθρώπινη, πιο άνετη και κυρίως πιο αξιοπρεπής».

Αυτή είναι κατά την άποψή της Γιάννας Ανεστοπούλου, διαχειρίστρια Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner, CEO Lokris Insurance Power, η ουσία ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος. Η εξασφάλιση της αξιοπρέπειας και της ανεξαρτησίας, σε μια ηλικία αντικειμενικά δύσκολη.

Συνεχίζοντας η κ. Ανεστοπούλου αναφέρει: «Το γιατί δεν επαρκούν οι σημερινές και ακόμα περισσότερο οι μελλοντικές συντάξεις, είναι ένα ερώτημα που γίνεται στο μυαλό κάθε συμπολίτη μας.

Πρώτον, η γήρανση του πληθυσμού. Χάρις στη συνεχή εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης, οι άνθρωποι ζουν περισσότερο. Γεγονός που δεν προβλέφθηκε στο χτίσιμο των πιο πολλών συνταξιοδοτικών συστημάτων.

Δεύτερον, η δομή του εθνικού μας συνταξιοδοτικού συστήματος είναι ανταποδοτική, πράγμα που σημαίνει, ότι οι εκάστοτε εργαζόμενοι, με τις ασφαλιστικές τους εισφορές, πληρώνουν τις συντάξεις των συνανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Το 1988 πχ είχαμε 4 εργαζόμενους προς 1 συνταξιοδοτούμενο, σήμερα κοντεύουμε τον 1,5 εργαζόμενο ανά συνταξιούχο. Μοιραία δεν μπορεί να υπάρχει πρόβλεψη για το πόσο θα είναι η σύνταξη μου μετά από 30 χρόνια.

Το ερώτημα είναι, το αφήνω κι ότι γίνει ή παρεμβαίνω άμεσα και δραστικά, με τη δημιουργία ενός προσωπικού αποταμιευτικού-συνταξιοδοτικού μηχανισμού μέσω ασφαλιστηρίου συμβολαίου;

Χωρίς καμία αμφιβολία και ταλάντευση, στη δημιουργία ενός προσωπικού αποταμιευτικού λογαριασμού, εντάσσοντας αυτή τη προσωπική “υποχρέωση”, στις προτεραιότητες μας.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

  1. Ρυθμίζουμε μόνοι μας το πόση σύνταξη θα πάρουμε.
  2. Το χρόνο της συνταξιοδότησης μας.
  3. Τον τρόπο καταβολής της σύνταξης. Δηλαδή αν θα είναι ισόβια, ή ορισμένης διάρκειας ή εφάπαξ κεφάλαιο.

Επιπρόσθετα θα έχουμε αποκτήσει τη δυνατότητα:

  1. Να μεταβιβάσουμε τη σύνταξή μας, σε άλλο δικαιούχο σε περίπτωση απώλειας ζωής.
  2. Να εξαγοράσουμε μέρος των καταβολών μας ή να λάβουμε δάνειο από τα αποθέματα του συμβολαίου μας.
  3. Το βασικότερο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ.

Δηλαδή πως να πούμε ότι κοστίζει, ενώ στην πραγματικότητα, στέλνουμε εμβάσματα στον εαυτό μας, στην ηλικία των 65 ετών!»

Από την Γιάννα Ανεστοπούλου, Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner, CEO Lokris Insurance Power.

 

Η Έλενα Σκούρα εξηγεί τι είναι τα εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου με βάσει το DNA σου!

Είχατε σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσατε να αποκτήσετε το καλλυντικό με το όνομά σας, που παρασκευάσθηκε αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες του δέρματός σας;

Τα SkourasMed προχωρούν σε μία διεθνή καινοτομία και δημιουργούν εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου, τα οποία παρασκευάζονται σε σύγχρονα εργαστήρια σε Ελλάδα & Ελβετία, μετά από Μέτρηση Βιολογικής Ηλικίας του κάθε ατόμου.

Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος των SkourasMed

Τι είναι η Μέτρηση Βιολογικής Ηλικίας;

Τα SkourasMed, σε αποκλειστική συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, πραγματοποιούν μία σειρά ειδικών εξετάσεων που μας γνωστοποιούν την προσωπική μας προδιάθεση στην πρόωρη γήρανση. Μετά από μία αιμοληψία στα SkourasMed, το δείγμα αίματος αποστέλλεται στο εργαστήριο ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ και γίνονται οι παρακάτω αναλύσεις: Ανάλυση του μήκους των τελομερών και της ενεργότητας της τελομεράσης.

Τα τελομερή αποτελούν το βιολογικό ρολόι ηλικίας των σωματικών κυττάρων, ανακάλυψη που τιμήθηκε με βραβείο Nobel το 2009. Η τελομεράση είναι το υπεύθυνο ένζυμο για τη διατήρηση του μήκους των τελομερών. Ο προσδιορισμός του μήκους των τελομερών και της ενεργότητας της τελομεράσης είναι σημαντικός για τον καθορισμό της βιολογικής ηλικίας των κυττάρων.

Προσδιορισμός πρωτεοσώματος και ποσότητας οξειδωμένων πρωτεϊνών. Το πρωτεόσωμα είναι ο βασικός πρωτεολυτικός μηχανισμός των κυττάρων, ανακάλυψη που τιμήθηκε με βραβείο Nobel το 2004. Κατά τη γήρανση, ο μηχανισμός αυτός υπολειτουργεί με αποτέλεσμα τη συσσώρευση οξειδωμένων πρωτεϊνών. Η ενεργοποίησή της επιφέρει σημαντική καθυστέρηση της κυτταρικής γήρανσης.

Προσδιορισμός εκκρινόμενων επιπέδων ApoJ. H ApoJ αποτελεί ειδικό δείκτη γήρανσης και χρόνιου stress και τα επίπεδά της αυξάνονται σημαντικά με την ηλικία.

Εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου με βάσει το DNA σου από τα SkourasMed

Καλλυντικό με βάσει το DNA σου!

Βάσει των αποτελεσμάτων των ειδικών αναλύσεων αίματος και του γονιδιακού προφίλ, τα SkourasΜed παράγουν εξατομικευμένα καλλυντικά με στόχο ένα δέρμα νεανικό, απομακρύνοντας τα σημάδια γήρανσης.

Περίπου 2 εβδομάδες μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων Μέτρησης Βιολογικής Ηλικίας, έχουμε στα χέρια μας το εξειδικευμένο καλλυντικό με το όνομά μας!

Παράλληλα, oι Κλινικοί Διαιτολόγοι των SkourasΜed σε συνεργασία με το τμήμα αντιγήρανσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών προβαίνουν σε διατροφική συμβουλευτική και σχεδιασμό διαιτολογίου για αντιγήρανση βάσει των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων. Έτσι, η εξατομικευμένη διατροφή στοχεύει σε μια νεανική εμφάνιση και βελτίωση της υγείας.

Βρείτε ολόκληρη τη σειρά καλλυντικών των SkourasMed στο www.skourasmed.gr

 

Νέα εποχή για τις κλινικές Reviv & Cenegenics

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής από τις κλινικές Reviv & Cenegenics

Στη μετά-κορωνοιό εποχή, απέκτησε ιδιαίτερη σημασία η έννοια της πρόληψης για τη διατήρηση της καλής υγείας αλλά και της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Έτσι λοιπόν οι κλινικές REVIV & CENEGENICS ξεκίνησαν εκ νέου τη λειτουργία τους από τις 4 Μαΐου έχοντας προσαρμόσει τις υπηρεσίες τους έτσι ώστε να βελτιστοποιείται η εξυπηρέτηση και η παροχή φροντίδας.

Οι καθημερινές απολυμάνσεις, η τήρηση των μέτρων για τον ελάχιστο αριθμό εξυπηρετούμενων και ο έλεγχος του προσωπικού με τεστ αντισωμάτων είναι κάποια από τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τηρούνται.

Οι θεραπείες Reviv είναι πλέον διαθέσιμες για εφαρμογή κατ’ οίκον με το πρόγραμμα Home Care από το εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό με γνώμονα την ασφάλεια και τις υψηλότερες προδιαγραφές. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.revivme.gr

Επίσης, το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής & αντιγήρανσης Cenegenics ακολουθώντας τη στρατηγική της Cenegenics USA,  είναι πλέον διαθέσιμο και με ειδικά νέα προγράμματα για νέα και παλαιά μέλη. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.cenegenics.gr

 

Live Stream @ Athens Metro Mall – Μια διαφορετική μουσική πρωτοβουλία για καλό σκοπό

Την Κυριακή 10 Μαΐου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων ATHENS METRO MALL φιλοξένησε το πρώτο του διαδικτυακό μουσικό event, με έξι ώρες γεμάτες ρυθμό σε μια πρωτοβουλία για #καλό #σκοπό καθώς η ενέργεια είχε στόχο να στηρίξει τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Όλοι οι DJs σε μια αναμνηστική φωτό

Περισσότεροι από 140.000 χρήστες τους Facebook ήταν εκείνοι που συντονίστηκαv στα beats των DJs Agent Greg, Bando & Korrila, Chris Child, Mångata, Manolaco b2b Nico Rac, Nick Jojo, και Non Grata μέσα από τις σελίδες του Athens Metro Mall και του La Luz, απολαμβάνοντας house επιλογές από τις 6:30 το απόγευμα έως τις 12:30 το βράδυ. Δεκάδες μοιράστηκαν τις θετικές τους σκέψεις για την καμπάνια ευαισθητοποίησης απέναντι στον COVID-19.

Agent Greg

Αν θέλετε να ξαναζήσετε αυτήν την ιδιαίτερη διοργάνωση μπορείτε μέσω των παρακάτω links:

Part1:  HYPERLINK “https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/1473200249526867/” https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/1473200249526867/

Part2:  HYPERLINK “https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/237538897482380/” https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/237538897482380/

Non Grata

 

Part3:  HYPERLINK “https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/373324823605412/” https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/373324823605412/

Part4:  HYPERLINK “https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/539460840293826/” https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/539460840293826/

Part5:  HYPERLINK “https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/248034499613477/” https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/248034499613477/

Part6:  HYPERLINK “https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/258578305344074/” https://www.facebook.com/athensmetromall/videos/258578305344074/

Nick Jojo

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL 10 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

 

Πρωτοποριακή ασπίδα προσώπου για ευκολότερη αναπνοή και προστασία

Η ομάδα  Pro Shield, με κίνητρα την καινοτομία και το πάθος για την τεχνολογία, αναζητά πάντα την ποιότητα. Βασισμένη στο  υψηλό τεχνικό υπόβαθρο η δημιούργησε λύσεις για τις αντίξοες καταστάσεις που ζούμε.

Πρωτοποριακή ασπίδα προσώπου για ευκολότερη αναπνοή και προστασία από την Pro Shield

Βασιζόμενοι στο ελληνικό δυναμικό και τον ελληνικό επιχειρηματικό κλάδο, δημιούργησαν μία πρωτοποριακή σε σχεδιασμό μάσκα προφύλαξης για το πρόσωπο.

Με γνώμονα όλες τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ, η ομάδα Pro Shield  κατασκευάζει στην Ελλάδα και εμπορεύεται την ασπίδα προσώπου  με στόχο τους εργαζόμενους που εξυπηρετούν τον καταναλωτή, δίνοντας τα παρακάτω συγκριτικά πλεονεκτήματα:

  • Ευκολότερη αναπνοή
  • Ορατό πρόσωπο
  • Ευκολία και άνεση στην πολύωρη χρήση
  • Αποσπώμενη ασπίδα για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό
  • Αντικατάσταση της ασπίδας όταν και αν χρειαστεί
  • Αντιθαμβωτικό φίλτρο
  • Χρήση αντι-αλλεργικού υλικού, φιλικό προς το περιβάλλον
  • Μειώνει την επαφή του χεριού με το πρόσωπο
  • Δίνει την δυνατότητα χρήσης γυαλιών

Βρείτε τη μάσκα Pro Shield στο https://www.proshield.gr και στο +30 6986018870 για 24/7 άμεση εξυπηρέτηση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials