Οι ξεχωριστές συναντήσεις του καλοκαιριού

Απo το Cavo Tagoo Mykonos και το μοναδικό εστιατόριό του «Zuma» στο καλοκαιρινό party της FILA στη Γλυφάδα και από εκεί στην πανέμορφη παραλία του Αγίου Γόρδη στην Κέρκυρα, όπου το «Sabbia» μας εντυπωσίασε με την αυθεντική Κερκυραϊκή κουζίνα του. Και μέσα σε όλα αυτα προλάβαμε να ενημερωθούμε για τις ξεχωριστές θεραπείες υγείας και ομορφιά των SkourasMed, να επισκεφτούμε το ατελιέ «Stylishious» της Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και να ακούσουμε το μήνυμα της προέδρου του συλλόγου «Στοργή», Τίμης Μπακατσέλου.

Γιώργος Ντάβλας, Σούλα Λιάκου, Σάκης Τανιμανίδης, Μαρίνα Βερνίκου

Η Μαρίνα Βερνίκου με τον Σάκη Τανιμανίδη στο εστιατόριο Zuma στο Cavo Tagoo Mykonos

Στο νησί των ανέμων συναντήθηκε η Μαρίνα Βερνίκου με τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Γιώργο Ντάβλα και την ιδιοκτήτρια των ξενοδοχείων Cavo Tagoo Σούλα Λιάκου. Η παρέα επισκέφθηκε το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο ZUMA στο πολυτελές ξενοδοχείο Cavo Tagoo Mykonos.

Υπηρετώντας τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα το εστιατόριο ZUMA προσγειώθηκε στο Cavo Tagoo Mykonos, όπου θα μείνει μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες με θέα στο ηλιοβασίλεμα και φόντο το εντυπωσιακό Aquarium Bar των βραβευμένων κοκτέιλ.

Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ιαπωνικά izakayas, το Zuma  Restaurant, αποτελεί δημιούργημα του Rainer Becker, και προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες του φαγητό και ποτό, συνδυάζοντας μοναδικά όλα τα στυλ της ιαπωνικής κουζίνας κάτω από την ίδια στέγη. Main kitchen, robata grill και sushi counter ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τα διεθνώς φημισμένα πιάτα που υπογράφει το ZUMA.

Την εμπειρία απογειώνουν οι επιλογές του chef, ειδικά σχεδιασμένες για το Zuma Mykonos, που φιλοξενούνται σε εντυπωσιακά γευστικές πιατέλες.

Το εστιατόριο ZUMA στο Cavo Tagoo Mykonos λειτουργεί καθημερινά, από τη 1 μ.μ. έως τη 1 π.μ. μετατρέποντας τη χαλαρή και chic διάθεση της ημέρας σε σαγηνευτικές βραδιές, που ντύνουν με τις μουσικές τους διάσημοι διεθνείς DJs του ZUMA μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ιστοσελίδας zumarestaurant.com

Το καλοκαιρινό party της FILA στη Γλυφάδα

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό fashion party διοργάνωσε η FILA, στο κατάστημα Saint Soles-Hall of Brands στη Γλυφάδα (Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα 166 74), με αφορμή το νέο FILA Pop-Up Store που έχει στηθεί στο ισόγειο του καταστήματος, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Marketing Manager FILA), Κρις Βάλλας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στο rooftop του καταστήματος, θαύμασαν από κοντά τα νέα και μοναδικά σχέδια του brand FILA και απόλαυσαν τη δύση του ηλίου παρέα με δροσερά cocktails από την Stoli Vodka.

Ilenia Williams, Ελένη Βουλγαράκη

Το party έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με RnB και Hip-Hop ήχους την ώρα που ταλαντούχοι χορευτές και χορεύτριες από την Hoodgroove με total outfit FILA ξεσήκωσαν με τις κινήσεις τους όλους τους καλεσμένους.

Η ομάδα του καταστήματος Saint Soles με τους καλεσμένους του party

Η παρουσία του Barber Shop Athens-Mykonos έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερο το party, καθώς οι άντρες καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια grooming περιποίηση στο ειδικά σχεδιασμένο barber booth που βρισκόταν εντός του FILA Pop-Up Store.

 

Τα ιατρικά κέντρα εφαρμογών υγείας και ομορφιάς SkourasMed δίνουν λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα

Η υψηλή τεχνολογία συναντά την ιατρική γνώση σε ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Τα SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς.
«Τα SkourasMed είναι μία οικογενειακή υπόθεση και ο άνθρωπος που μας εμπιστεύεται γίνεται μέλος της οικογένειάς μας» τονίζει ο Γιώργος Σκούρας, πλαστικός χειρουργός των SkourasMed. Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα.
Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς για να ενημερωθείτε για τις κατάλληλες θεραπείες
και τις προσφορές του μήνα.

Η καλοκαιρινή συλλογή ALEX KATSAITI X STYLISHIOUS

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε ένα άκρως καλοκαιρινό κάλεσμα μας έδωσε με την Summer 2020 συλλογή το απόλυτο στυλ για το look των διακοπών. Στο «Stylishious» ατελιέ της στο Κολωνάκι αλλά και online διατίθενται και η Resort Collection με μαγιό, swimwear και beachwear.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε ένα άκρως καλοκαιρινό κάλεσμα μας έδωσε με την Summer 2020 συλλογή το απόλυτο στυλ για το look των διακοπών

Στον χώρο του Stylishious, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα πολύ θηλυκά και χαρούμενα σχέδια της καλοκαιρινής σειράς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με τις μοναδικές συμβουλές και το signature styling της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη αποκλειστικά για το σώμα και στις ιδιαιτερότητες της κάθε γυναίκας! Αξεσουάρ, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου αλλά και unisex και ανδρικά κομμάτια είναι διαθέσιμα στο showroom της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και ηλεκτρονικά στο www.stylishious.com.

Ο Γιώργος Ντάβλας στο ατελιέ του «Stylishious» στο Κολωνάκι

To brand με την υπογραφή ALEX KATSAITI X STYLISHIOUS είναι ένα ολοκληρωμένο concept με αίσθηση απόλυτης ελευθερίας και ένα μοναδικό και all time classic στυλ που μοιάζει να σε ταξιδεύει σε ένα ultra chic ταξίδι στον κόσμο.

Η Μαρία Σολωμού φοράει την καλοκαιρινή συλλογή ALEX KATSAITI X STYLISHIOUS

Οι συλλογές by Alexandra Katsaiti διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και ηλεκτρονικά στο www.stylishious.com

Το μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»

H Τίμη Μπακατσέλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώνοντας τη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τιμήθηκε με έπαινο από το Υπουργείο Παιδείας και σπούδασε Μηχανολογία. Σήμερα, είναι επίτιμη πρόξενος της Βραζιλίας στη Θεσσαλονίκη και σύζυγος του Αλέξανδρου Μπακατσέλου.

Με την πάροδο των χρόνων, η κ. Μπακατσέλου απέκτησε μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα και έχει αποτελέσει και συνεχίζει να αποτελεί μέλος πολλών φιλανθρωπικών και πολιτιστικών σωματείων όπως: του Συλλόγου Φίλων της Σχολής Κωφαλάλων, του Ασύλου του Παιδιού, της Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών, του Συλλόγου Φίλων Μουσικής, του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πανοράματος, του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αναπήρων Παιδιών, του Ομίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης ως επίτιμο μέλος και του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου».

Η Τίμη Μπακατσέλου, Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», η Τίμη Μπακατσέλου, αναλαμβάνει την οργάνωση πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων προσφέροντας στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα να παραστούν σε πληθώρα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων διεθνούς βεληνεκούς, όπως η συναυλία του τενόρου Λουτσιάνο Παβαρότι που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2004 παρουσία 5.000 θεατών, καθώς και πολλές συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Έχει διοργανώσει επίσης έκθεση στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με θέμα την Όπερα καθώς και πολλές άλλες πολιτιστικές ενέργειες.

Η πρόεδρος του συλλόγου έχει τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο από την επιτροπή βραβεύσεων των Ροταριανών Ομίλων Θεσσαλονίκης, για την πολύπλευρη κοινωνικής της προσφορά, και αναγνωρίζεται ως η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο Paul Harris Fellow του Διεθνούς Ρόταρι.

Στα αξιοσημείωτα της κοινωνικής δραστηριότητάς της, η κ. Μπακατσέλου κλήθηκε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση, κατά την επίσκεψη του Προέδρου Κλίντον και της συζύγου του, Χίλαρι Κλίτον, πρώην γερουσιαστού των ΗΠΑ, εκπροσωπώντας τη Βόρεια Ελλάδα.

Μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».

«Αγαπητά μέλη και φίλοι της «ΣΤΟΡΓΗΣ», εθελοντές συνεργάτες και υποστηρικτές του Συλλόγου μας, με την λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας, που αποτελεί το δεύτερο μεγάλο έργο κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», προσφέρουμε με περίσσευμα αγάπης μια στοργική αγκαλιά φιλοξενίας στα ασθενή παιδάκια και τις οικογένειές τους, που κάνουν τη θεραπεία τους στα παιδοογκολογικά νοσοκομεία της πόλης.

Θεωρώντας σαν κύριο στόχο την εθελοντική προσφορά και τη συνεχή ανάπτυξη φιλαλληλίας και αλληλεγγύης ανάμεσα σε όλες τις κοινωνικές βαθμίδες και ειδικότερα σε αυτές που έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρές αλλά ευτυχώς πλέον ιάσιμες σε μεγάλο ποσοστό ασθένειες, βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στοργής και συναισθηματικής υποστήριξης στη θεραπεία των καρκινοπαθών παιδιών.

Ευελπιστούμε και παλεύουμε, να συμβάλλουμε ουσιαστικά όχι μόνο στην ιατρική αντιμετώπιση του καρκίνου, αλλά και στη εξάλειψη των ψυχολογικών προβλημάτων που προκαλεί, για αυτό και σας ζητούμε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας και να μας ενδυναμώνετε με την αγάπη και την ποικιλότροπη υποστήριξη σας στις δύσκολες μέρες του Covid-19 που διανύουμε».

Ο Μάνος Ιωάννου στο Graffito Concept Store

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μάνος Ιωάννου επισκέπτεται συχνά το κατάστημα Graffito για «ψαγμένες αγορές», ανακαλύπτοντας τις μοναδικές του συλλογές. Εξωτικό και κοσμοπολίτικο ταυτόχρονα, το Graffito Concept Store συνδυάζει στον ίδιο χώρο έπιπλα, ρούχα και αξεσουάρ για κάθε γούστο.

Ο Μάνος Ιωάννου στο Graffito Concept Store

Σε αυτό το ξεχωριστό κατάστημα της Σόλωνος στο Κολωνάκι μπορούμε να βρούμε ό,τι ακριβώς φανταζόμαστε! Ανακαλύπτοντας μοναδικές καλοκαιρινές συλλογές ανάμεσα σε πετσέτες παραλίας, καφτάνια, παρεό και έπιπλα εξωτερικού χώρου, το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα.

Ιδέες και προτάσεις για καλοκαιρινές αγορές στο Graffito Concept Store

Στους χώρους του –που απλώνονται σε 450 τ.μ.– θα πραγματοποιήσετε ένα νοητό ταξίδι στα μέρη του εξωτερικού, που έχει βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, απ’ όπου και προέρχονται τα αντικείμενα που βρίσκονται στο κατάστημα.
Πληροφορίες: Σόλωνος 34, Κολωνάκι Τηλ: 210 3608936 και www.graffito.gr Fb page: Graffito

Δείπνο στην κοσμοπολίτικη παραλία του Αγίου Γόρδη στην Κέρκυρα

Στη πανέμορφη παραλία του Αγίου Γόρδη, το Sabbia προσφέρει αυθεντική Κερκυραϊκή κουζίνα. Οι μεγάλοι και άνετοι χώροι του είναι σχεδιασμένοι για να απολαύσετε τον ήλιο.

Κατερίνα Φαρούγγια, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης

Ξεκουραστείτε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φύση και χρώματα. Γνωστές προσωπικότητες από την Κέρκυρα και την Αθήνα, συναντήθηκαν στο δείπνο που στήθηκε στο εστιατόριο, με οικοδεσπότες τον Γιώργο και την Έλενα Ντάβλα.

Έλενα Ντάβλα, Γιώργος Ντάβλας

Όλοι απόλαυσαν τις προτάσεις του σεφ ενώ δεν δίστασαν να δοκιμάσουν τα τολμηρά cocktails. Μόλις μια ανάσα από τα κύματα, το εστιατόριο προσφέρει φρέσκα τοπικά προϊόντα και ανήκει στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών της Κέρκυρας.

Κωνσταντίνος Δούης (ιδιοκτήτης του Sabbia), Καλομοίρα Μιχαλά

Το Sabbia βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Γόρδη στην Κέρκυρα

Η παραλία του Sabbia κατατάσσεται στις 10 καλύτερες πλαζ του νησιού.
Ο Αριστείδης με την Χαρά Μίχα στη Λευκάδα
Ο γνωστός κοσμηματοπώλης Αριστείδης Μίχας επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη Λευκάδα με την σύζυγό του Χαρά, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με τις ολιγοήμερες διακοπές. Προσηλωμένος στην εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή αισθητική, ο Αριστείδης Μίχας δείχνει το πάθος του για το κόσμημα και το ρολόι, ενώ διαθέτει υπέροχες συλλογές στο κατάστημά του στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 9).

Αριστείδης Μίχας, Χαρά Μίχας

Η άριστη ποιότητα και ο σεβασμός προς τον πελάτη, οι εξατομικευμένες δημιουργίες του, η ασυναγώνιστη ποιότητα και η ποικιλία που διαθέτει μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Επιστρέφοντας στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το κοσμηματοπωλείο Michas έχει ανανεώσει τις συλλογές του και σας περιμένει με μοναδικά κοσμήματα και ρολόγια, για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν.
Το Ιταλικό CIRCO MEDRANO συνεχίζει τις επιτυχημένες παραστάσεις με ασφάλεια
Το διάσημο Ιταλικό CIRCO MEDRANO, το τσίρκο των πιο όμορφων αναμνήσεών μας, μετά την επιτυχημένη περιοδεία του στην Ελλάδα συνεχίζει τις παραστάσεις τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας στο Άργος Αργολίδας.
Ένα 2ωρο φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους σας περιμένει στο νέο σταθμό του CIRCO MEDRANO στο Άργος, με καταπληκτικούς ακροβάτες σε αέρα και νερό, απίθανους ζογκλέρ, τον θρυλικό γύρο του θανάτου με 3 μηχανές, Magic Show, τον διάσημο κλόουν ΟΤΟ και πολλά ακόμα νούμερα που θα σας κόψουν την ανάσα και έχουν κερδίσει 2 χρυσά βραβεία στο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials