Οι ξεχωριστές συναντήσεις της εβδομάδας

Η εβδομάδα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, οι οποίες ξεκινούν από το ξεχωριστό ρεβεγιόν που μας προσφέρει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Mega παρέα με τον αγαπημένο μας Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά.

MEGA Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος μας με τις αξεπέραστες επιτυχίες και η Ρούλα Κορομηλά, από τις πιο διάσημε παρουσιάστριες της ιδιωτικής τηλεόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία… MEGA Πρωτοχρονιά.

Η καλύτερη παρέα για να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε το 2021 σε μια βραδιά που γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς γεμίζει με μουσική, ελπίδα, αισιοδοξία και μεγάλες εκπλήξεις. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους χαρίζουν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο show ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA!

Δίνουμε ραντεβού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA και μπαίνουμε στο 2021 με πολλή μουσική, τραγούδι, κέφι και ευχές για μία διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα χρονιά.

Στρατηγική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον Catering με το Ecali Club

Ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική συνεργασία του Ecali Club με το Δειπνοσοφιστήριον. Πρόκειται για μία συνέργεια με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και κοινό αναπτυξιακό πλάνο. Ξεκινά με την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και έχει ως κύριο στόχο την περαιτέρω βελτίωση της γαστρονομικής εμπειρίας που παρέχεται στα  μέλη του πιο γνωστού και ιστορικού country club της χώρας.

Η ανακαίνιση με υλικά άριστης ποιότητας και αρχιτεκτονική υψηλού κύρους που αρμόζει στο Ecali Club θα προσδώσει αέρα ανανέωσης, ώστε τα μέλη του να απολαμβάνουν ιδανικές υπηρεσίες φιλοξενίας ανώτατου επιπέδου. Η σύμπραξη αυτή θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την ποιότητα, καθώς και τις αξίες και τον πολιτισμό που πρεσβεύει το Ecali Club από την ίδρυσή του το 1971.

Η ομάδα του Ecali Club με επικεφαλής τον διευθύνοντα Σύμβουλο Γιάννη Γεωργακάκη υποδέχεται την οικογένεια Χριστοφιλέα, η οποία διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης και τροφοδοσίας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την τεχνογνωσία της. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με αίσθημα αφοσίωσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Ξεκινώντας από τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων, αναβιώνουν το πασίγνωστο σε όλους catering του Εcali Club, το οποίο θα είναι πλέον διαθέσιμο για την τροφοδοσία κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σε επιλεγμένους χώρους. Επιπρόσθετα,  θα προσφέρονται από τις αρχές Ιανουαρίου του 2021 οι πιο εκλεκτές γευστικές εμπειρίες του Asian menu και του BBQ House μέσω υπηρεσίας delivery στην Εκάλη και τις γύρω περιοχές.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ξενώνα του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» είναι γεμάτο αγάπη!

 Τα Χριστούγεννα του 2020, το δέντρο του Ξενώνα του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», είναι γεμάτο με δώρα αγάπης που πρόσφεραν φίλοι του συλλόγου στα φιλοξενούμενα παιδιά του Ξενώνα: LIDLHellas, Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, ΠΑΟΚ, Πρότυπα Εκπαιδευτήρια, Anatolia High School College, Παιδικός Σταθμός «Παιδική Μελωδία», Hppokratis AE,Τμήμα Πλεκτικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων, Oμάδα φίλων από την Καστοριά, και η λίστα συνεχώς μεγαλώνει.

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» τους ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται ολόψυχα Χαρούμενες γιορτές, Ευτυχισμένο το 2021 με Υγεία, Αγάπη και Αισιοδοξία.

 

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη κοντά στα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ»

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη, Ιδρύτρια του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού LifelineHellas, όπως κάθε χρόνο, στήριξε τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». Λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να είναι μαζί τους τα Χριστούγεννα όπως ήταν πάντα, μίλησε όμως μαζί τους μέσω skype και έστειλε τις ευχές της και τα δώρα της.

1.Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας Η διευθύντρια της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας» Αγγελική Κουζούμη και η υπεύθυνη Προγράμματος «Περίσσευμα Καρδιάς» Μαριαλένα Χριστοφιλέα Ο πρόεδρος και εισαγγελέας Νίκος Ποιμενίδης, η διευθύντρια της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας» Αγγελική Κουζούμη, η υπεύθυνη Προγράμματος «Περίσσευμα Καρδιάς» Μαριαλένα Χριστοφιλέα και ο Χρήστος Καψάλης μέλος Προγράμματος «Περίσσευμα Καρδιάς».

Με βασικούς άξονες τη διανομή χιλιάδων μερίδων ποιοτικού φαγητού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σωματεία και φορείς, και τη νεανική ορμή της 2ης γενιάς των ιδρυτών του το Δειπνοσοφιστήριον Catering επισκέφθηκε τη Στέγη Ανηλίκων «Καλός Ποιμένας» στον Πειραιά και προσέφερε παιδικά lunchbox με εδέσματα για την χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας

Το πρόγραμμα ΕΚΕ του Δειπνοσοφιστήριον Catering “Περίσσευμα Καρδιάς”, προσφέρει πολλά περισσότερα από ό,τι εκλεκτό περισσεύει καθημερινά από την κουζίνα του. Η Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Υπεύθυνη Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ο Χρήστος Καψάλης- Μέλος του προγράμματος, με μεγάλη χαρά και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις -λόγω covid-19-παρακολούθησαν την παιδική γιορτή του ιδρύματος.

Τα γεύματα «Περίσσευμα Καρδιάς» από το Δειπνοσοφιστήριον Catering

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμα της ευχαρίστησε το «Δειπνοσοφιστήριο» που έδωσε χαρά στα παιδιά με την προσφορά του και ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και ευημερία. Επίσης, υποσχέθηκε στα παιδιά ότι θα τους στείλει πολλά ακόμη δώρα και ότι εύχεται τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι μαζί. Ευχαρίστησε την Διευθύντρια της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας» Αγγελική Κουζούμη και τον Πρόεδρο του «Καλού Ποιμένα» Νίκο Ποιμενίδη για την αγάπη τους και την φροντίδα τους στα παιδιά.

Τέλος, η πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχήθηκε τη νέα χρονιά να τελειώσει η πανδημία που έπληξε τόσο πολύ τον κόσμο και να μπορούν να είναι ξανά όλοι μαζί.

Το κοσμηματοπωλείο Michas παρουσιάζει το γούρι του για το 2021 εμπνευσμένο από την επανάσταση του ’21

Το κοσμηματοπωλείο Michas δημιούργησε το απόλυτα ελληνικό γούρι της νέας χρονιάς αντλώντας έμπνευση από την επανάσταση του’21. Με την δύσκολη χρονιά του 2020 να μας αποχαιρετά και την χρονιά του 2021 να πλησιάζει, το κοσμηματοπωλείο του Αριστείδη Μίχα χρησιμοποιεί το τσαρούχι ως γούρι, για να μας υπενθυμίσει την ιστορική σημασία της νέας χρονιάς. Το τσαρούχι βρίσκει τη θέση του ως κόσμημα, σύμβολο του απελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Το 2021 είναι αδιαμφισβήτητα μια χρονιά ορόσημο. Τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση αποτελούν ευκαιρία για μνήμη και τιμή, αλλά και για αναστοχασμό απαραίτητα στοιχεία για να γεφυρώσουμε το παρελθόν με το μέλλον.

Για τον Αριστείδη Μίχα ο σχεδιασμός ενός κοσμήματος είναι τρόπος έκφρασης, γι’ αυτό και το κάθε του δημιούργημα, έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και σημασία. Με  ξεχωριστό γούριωγια το 2021, το τσαρούχι, μια ανατρέχουμε στην κληρονομιά μας και αποδίδουμε φόρο τιμής στην ανδρεία, τους αγώνες και τις μάχες των Ελλήνων για την ελευθερία.

Το υπέροχο αυτό γούρι αποτελεί σίγουρα την καλύτερη επιλογή για να υποδεχτούμε το 2021  με δυναμισμό και αισιοδοξία και να εκφράσουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους ήρωες της ιστορίας μας.

Στο κατάστημα Michas στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 9) θα βρείτε το γούρι σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε και κόκκινο, αλλά και εντυπωσιακές συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε στο site του κοσμηματοπωλείου Michas καθώς και τις επίσημες σελίδες τους σε Facebook και Instagram.Ενώ για τις αγορές σας μέσω click away μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2102445476.

site: https://www.michas-watches.gr/el Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/ Instagram :https://www.instagram.com/michas.jewellery/

Το Athens Metro Mall σας περιμένει για τις γιορτινές click away αγορές σας

 Οι γιορτές έφτασαν και το Athens Metro Mall δείχνοντας σεβασμό και κοινωνική ευθύνη απέναντι σε όλους τους επισκέπτες του και ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς για την προστασία της υγείας, παρέχει την δυνατότητα των αγορών μέσω click away και μοιράζεται μαζί σας τις απαραίτητες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για την άρτια λειτουργία της υπηρεσίας αυτής.

Για την παραλαβή των παραγγελιών σας και προς αποφυγή συνωστισμού, παρακαλείσθε να φτάνετε στο σημείο παραλαβής εντός του χρονικού διαστήματος που θα έχει ορισθεί από το κατάστημα από το οποίο κάνατε την παραγγελία σας.

Η παραλαβή των παραγγελιών σας θα γίνεται στα τρία (3) ακόλουθα σημεία του Athens Metro Mall: 1 & 2: Κεντρική είσοδος Λεωφ. Βουλιαγμένης 3: Είσοδος Ελ. Βενιζέλου

Η παραλαβή θα πραγματοποιείται πεζή στα ως άνω σημεία από τους πελάτες, ενώ το parking του Εμπορικού Κέντρου θα παραμείνει κλειστό. Σημειωτέον ότι δεν επιτρέπεται η στάθμευση επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης και της Ελ. Βενιζέλου και η άσκοπη παραμονή στα σημεία παραλαβής.

Στα σημεία παραλαβής θα υπάρχει ειδική σήμανση για τη σειρά ανά κατάστημα.Τα προς παράδοση προϊόντα θα πρέπει να είναι προπληρωμένα, καθώς δεν θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης POS μηχανημάτων για την εξόφλησή τους στο σημείο παραλαβής.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μας έχει παραδοθεί στο σημείο παραλαβής από το κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα από το οποίο πραγματοποιήσατε την
αγορά σας.

Για την παραλαβή των παραγγελιών σας απαιτείται έγγραφο ταυτοποίησης των στοιχείων σας(ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κτλ), ενώ θα πρέπει να έχετε μαζί σας και τη σχετική απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς του προϊόντος.

Δικαιούσθε να παραλάβετε μόνο συσκευασίες, στις οποίες αναγράφονται τα στοιχεία σας.

To Athens Metro Mall, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν ελαττωματικά (σπασμένα, μη λειτουργικά) προϊόντα που παραλάβετε. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα από όπου πραγματοποιήσατε την αγορά σας.

Τα καταστήματα του Athens Metro Mall που προσφέρουν την υπηρεσία click away είναι τα εξής:

ACCESSORIZE, CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INGLOT, NAVY & GREEN, SWAROVSKI, TOMMY HILFIGER, JOOLS, DPAM, MAT FASHION, WOMEN’SECRET, VILLAGE, MOVIE STORE, TOI & MOI

Πείτε αντίο στις ρυτίδες με τα προϊόντα αντιγήρανσης SkourasMed

Το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, Skouras Med δίνει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα του προσώπου και του σώματος σας συνδυάζοντας ένα εξειδικευμένο προσωπικό ιατρών και αισθητικών, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ιατρικά καλλυντικά. Λύση η οποία ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται στις απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις της ομάδας.

Η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος του Skouras Med

Ανάμεσα στις άρτιες παροχές του Skouras Med συγκαταλέγεται και η δημιουργία εξειδικευμένων καλλυντικών προσώπου και σώματος. Η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος του Skouras Med σε συνεργασία με το ιατρικό δυναμικό της κλινικής έχουν διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών. Στη σειρά των καλλυντικών τους  έχουν αξιοποιήσει και ενσωματώσει όλες τους τις γνώσεις, ούτως ώστε να έχετε μια επαγγελματική, επιστημονική φροντίδα της επιδερμίδας σας από την άνεση του σπιτιού σας!

Τα καλλυντικά αυτά απευθύνονται και αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας από την ακμή μέχρι την ελλιπή ενυδάτωση. Φυσικά ένα από τα κύρια προβλήματα που εμφανίζει το δέρμα μας με την πάροδο του χρόνου και τη φθορά από την καθημερινότητα και τον ήλιο είναι η γήρανση.

Το serum Vitamin C Antioxidant με μεγάλη συγκέντρωση βιταμίνης C

Για την καταπολέμηση της γήρανσης το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Skouras Med έχει δημιουργήσει ειδικά προϊόντα ομορφιάς, όπως το serum  1% Pure Retinol και το serum Vitamin C Antioxidant.

Το serum 1% Pure Retinol με την δραστική του φόρμουλα από υψηλής καθαρότητας ρετινόλη σε μεγάλη συγκέντρωση, μειώνει θεαματικά την ένταση και το βάθος των ρυτίδων. Με επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική ιδιότητα, χαρίζει άμεσα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, υπερμελάγχρωσης και ακμής, ενώ βελτιώνει ορατά την υφή της επιδερμίδας.

Το serum 1% Pure Retinol με υψηλή περιεκτικότητα σε ρετινόλη

Το serum Vitamin C Antioxidant φέρνει το πιο δυνατό φυσικό αντιοξειδωτικό, αφού περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βιταμίνης C (30%) για ασύγκριτη θεραπεία των κηλίδων, των δυσχρωμιών, του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου και της θαμπής όψης. Ένα απαραίτητο, εύκολα απορροφήσιμο, λεπτόρευστο, ενυδατικό και  προστατεύει τα κερατινοκύτταρα και το DNA από τις βλαβερές επιδράσεις των UVA & UVB ακτινών, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο επαγγελματικών προϊόντων θα μειώσει τις ρυτίδες και θα σας χαρίσει αδιαμφισβήτητα νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Skouras Med:

https://www.skourasmed.com/

Η εταιρεία MOURTZI μας εκπλήσσει και αυτές τις γιορτές

Η εταιρία υποδηματοποιίας MOURTZI έκανε και πάλι το θαύμα της αυτές τις γιορτές και δημιούργησε νέα, fashionable σχέδια τα οποία είναι συνυφασμένα  με τις νέες τάσεις της μόδας. Η εταιρεία ακολουθεί κάποιες από τις τάσεις της μόδας που μένουν σταθερά στην κορυφή εδώ και κάποιες σεζόν, αλλά και τις νέες που έρχονται να ανανεώσουν το στιλ κάθε γυναίκας. Έτσι, σε κάθε της ζευγάρι συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, δημιουργώντας παπούτσια υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Η εταιρία υποδηματοποιίας MOURTZI δημιουργεί στιλάτα παπούτσια άριστης ποιότητας

Εξάλλου η φιλοσοφία της εταιρίας Mourtzi είναι να δημιουργεί υποδήματα άνετα, που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και ακολουθούν τη γυναίκα σε κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική. Στόχος της είναι κάθε γυναίκα να βρει το παπούτσι που ταιριάζει στην δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και στο μοναδικό στυλ της.

Η αγαπημένη εταιρία υποδημάτων για τον χειμώνα προτείνει must-have  μπότες και μποτάκια για όλες τις ώρες της ημέρας. Δερμάτινα, λουστρίνι, suede στην κλασική απόχρωση του μαύρου, τα παπούτσια αυτά συνοδεύουν ιδανικά κάθε σας εμφάνιση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και να κάνετε τις αγορές σας online στο www.mourtzi.com ή να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 210 4830526 και να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς με click away.

Τα πακέτα της Natura Siberica είναι το τέλειο δώρο ομορφιάς

Η εταιρία καλλυντικών Natura Siberica είναι η αγαπημένη εταιρία όσων  αγαπούν τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς. Η καινοτόμος επιχείρηση είναι η πρώτη που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί  βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Η  Natura Siberica με την χρήση των ειδικών βοτάνων και των φυτών ανέπτυξε μια  μοναδική και αποτελεσματική σειρά  βιολογικών καλλυντικών, τα οποία μάλιστα, είναι πιστοποιημένα από την ICEA, τον  κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία.

Το πακέτο δώρου Tuva Siberica Yak Milk Beauty Gift Set  της Natura Siberica είναι το τέλειο δώρο για όσους θέλουν δυνατά μαλλιά και απαλά χέρ

 

Τουλάχιστον το 95 % των συστατικών των προϊόντων της Natura Siberica είναι φυτικής προέλευσης. Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, parabens και τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες. Γι’ αυτό, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για όσους  προσέχουν την επιδερμίδα τους και θέλουν να την φροντίζουν μόνο με αγνά,φυσικά υλικά.

Αν θέλετε να κάνετε ένα φυσικό δώρο ομορφιάς στους δικούς σας ή στον εαυτό σας η  Natura Siberica έχει ετοιμάσει κάποια ειδικά πακέτα δώρων για να σας διευκολύνει. Από τα best sellers της εταιρείας είναι: το Royal Caviar Gift Set που περιλαμβάνει μια 24ωρη κρέμα ημέρας και μια κρέμα ματιών για εντατική αντιγηραντική φροντίδα με κύριο συστατικό  το εκχύλισμα από μαύρο χαβιάρι BELUGA και το Tuva Siberica Yak Milk Beauty Gift Set  που περιλαμβάνει σαμπουάν και μαλακτικό μαλλιών καθώς και μαλακτικό balm χεριών για θρέψη και φροντίδα με γάλα από Γιακ.

Η νέα σειρά Bereza Siberica Natura Siberica της για την καταπολέμηση της ακμής με βάση τον Υδρολύτη Λευκής Σημύδας.

 

Για τους άντρες η πρόταση είναι το Men shaving gift set το οποίο περιέχει τζελ προσώπου για μετά το ξύρισμα και αφρό ξυρίσματος και μάσκα 2 σε 1 τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας και προσφέρουν ενυδάτωση και τόνωση.

Εκτός από τα πακέτα δώρων μπορείτε να τσεκάρετε και τις μοναδικές σειρές καλλυντικών της Natura Siberica, όπως την νέα σειρά Bereza Siberica για την καταπολέμηση της ακμής με βάση τον Υδρολύτη Λευκής Σημύδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Instagram: https://www.instagram.com/naturasibericagreece/?hl=el Facebook: https://www.facebook.com/naturasibericagreece/

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμπιστεύεται το Athens Beverly Hills

Ο influencer Γιώργος Ασημακόπουλος φροντίζει τον εαυτό του και γι’ αυτό επισκέπτεται συχνά το Athens Beverly Hills. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κατάφερε λίγο πριν το lockdown να επισκεφτεί την αγαπημένη του κλινική ομορφιάς και να απολαύσει μια θεραπεία από τα έμπειρα χέρια του πλαστικού χειρούργου Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δοκίμασε την λιποαναρρόφηση Vaser 4D High Definition την πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο και έμεινε έκπληκτος από τα άμεσα ορατά αποτελέσματα στο σώμα του. Την συγκεκριμένη μέθοδο εφαρμόζουν και οι αστέρες του Hollywood  για να μεταμορφώσουν το σώμα τους.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου στο Athens Beverly Hills

Με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης 4D High Definition, απομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο την επίπεδη και δυναμικά γραμμωμένη κοιλιά, τα σφριγηλά μπράτσα, τους ανορθωμένους γλουτούς (χωρίς τοπικό πάχος) ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται και η μυική αρχιτεκτονική του σώματος. Οι κοιλιακοί μύες, τα 6-packs και 4-packs, οι δελτοειδείς και ραχιαίοι μύες τονίζονται και το σώμα έχει τη γράμμωση για την οποία σε άλλη περίπτωση θα απαιτούνταν χρόνια και εντατική άσκηση.

Δημιουργείται, έτσι, ένα πιο αθλητικό και γραμμωμένο σώμα. Παράλληλα, με τη λιποαναρρόφηση γίνεται και λιπομεταφορά. Μεταφέρεται, δηλαδή, το λίπος που έχει αφαιρεθεί, προσθέτοντας καμπύλες σε άντρες και γυναίκες όπου το χρειάζονται.

Ο Δρ. Aθανάσιος Αθανασίου, εφαρμόζει αποκλειστικά τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 4D High Definition και όπως επισημαίνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος η επιτυχία της θεραπείας είναι σίγουρη χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία του Δρ. Αθανασίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site του Athens Beverly Hills: https://www.abh-medicalgroup.com/

Η Παναγιώτα Βλαντή διώχνει τον πονοκέφαλο με Head X

Την Παναγιώτα Βλαντή εντόπισε ο φωτογραφικός φακός μαζί με το αγαπημένο της προϊόν για την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου το Head X. Η επιτυχημένη ηθοποιός εμπιστεύεται την δύναμη του συγκεκριμένου stick για να νικήσει τον πονοκέφαλο.

Το Head X αποτελεί έναν εντελώς διαφορετικό και ταυτόχρονα πρωτοποριακό τρόπο ανακούφισης από τους πονοκεφάλους και προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση χωρίς χάπια.

Η Παναγιώτα Βλαντή εξουδετερώνει τον πονοκέφαλο με την δύναμη του Head X

Πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο. Η πρώτη καινοτομία του προϊόντος είναι η μορφή του. Είναι stick ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται εύκολα απευθείας στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα. Η δεύτερη καινοτομία του προϊόντος έγκειται στο βασικό δραστικό συστατικό του, τη μενθόλη.

Εξυπηρετεί ειδικά τους ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Χάρη στο μικρό μέγεθος του, τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Παράλληλα, όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το make up.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι εφαρμόσετε το stick του Head X στο μέτωπό σας.  Γρήγορα θα αισθανθείτε μία χαλαρωτική δροσερή αίσθηση η οποία αποτελεί την πρώτη ένδειξη ότι η δράση του αρχίζει να λειτουργεί και εντός ολίγων λεπτών θα έχετε απαλλαγεί εντελώς από τον πονοκέφαλο.

Το Head X είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε όλα τα φαρμακεία, στα καταστήματα HONDOS CENTER καθώς και στα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης.

Σιδεράκια Δοντιών για Παιδιά. Σε ποια ηλικία; Με ποια μέθοδο;

Τα σιδεράκια είναι ορθοδοντική θεραπεία για να ευθυγραμμίζονται τα στραβά δόντια. Τοποθετούνται στην μπροστά επιφάνεια των δοντιών και ενώνονται με κάποια ειδικά συρματάκια. Η ορθοδοντικός σφίγγει σε κάθε νέα επίσκεψη τα ειδικά συρματάκια για να επαναφέρει τα δόντια στη σωστή τους θέση. Η θεραπεία αυτή γίνεται σε παιδιά από 10 ετών και άνω καθώς είναι απαραίτητο να έχουν αλλάξει όλα τα νεογιλά (παιδικά) δόντια τους.

Με τις οδηγίες της ορθοδοντικού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κινητά ή ακίνητα σιδεράκια. Τα ακίνητα τοποθετούνται στα δόντια και αφαιρούνται όταν ολοκληρωθεί η θεραπεία, ενώ τα κινητά μπορείτε να τα βγάζετε και τα βάζετε όποτε θέλετε εσείς, ανεξάρτητα από το αν η θεραπεία έχει ολοκληρωθεί.

Τι επιλογές έχω στα σιδεράκια;

  • μεταλλικά: πρόκειται για τα παραδοσιακά μεταλλικά στηρίγματα με τα συρματάκια. Η σημερινή τους μορφή δεν έχει καμία σχέση με την παλιά, καθώς πλέον είναι μικρότερα και πιο διακριτικά. Είναι η πιο οικονομική μέθοδος που υπάρχει σήμερα.
  • κεραμικά: έχουν το ίδιο σχήμα και μέγεθος με τα μεταλλικά, ωστόσο αυτά είναι στο ίδιο φυσικό χρώμα με τα δόντια. Αυτή η επιλογή είναι σαφέστατα πιο διακριτική και έχει μόνιμα αποτελέσματα. Ωστόσο, τα κεραμικά σιδεράκια λερώνονται πιο εύκολα, άρα απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα.
  • γλωσσικά: είναι τα ίδια ακριβώς με τα μεταλλικά σιδεράκια, με τη διαφορά ότι τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των δοντιών και είναι αόρατα. Απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα, καθώς καθαρίζονται δυσκολότερα σε σχέση με τις παραπάνω μεθόδους.

    Το ραντεβού για την αξιολόγηση του περιστατικού στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ παρέχεται δωρεάν

Αξίζει η προσπάθεια για ένα τέλειο χαμόγελο!

Μα, φυσικά και αξίζει τον κόπο σε κάθε περίπτωση! Όταν πια ολοκληρωθεί η θεραπεία και τα αφαιρεθούν τα σιδεράκια, το χαμόγελό σου και η οδοντοστοιχία σου θα έχει υποδειγματική ευθυγράμμιση.

Το ραντεβού της αξιολόγησης του περιστατικού στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ είναι δωρεάν.

Τηλέφωνα: 210 6813330 & 350 Διεύθυνση: Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125, προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες. Διαβάστε αναλυτικά για την κλινική στο https://odontiatrikoathinon.gr/.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials