Οι ξεχωριστές συναντήσεις της εβδομάδας

Από τον Μαραθώνιο και την «Ομάδα Προσφοράς» του ΟΠΑΠ πήγαμε στη Λεμεσό στο υπερπολυτελές Amara, το οποίο επισκέφτηκε ο Ιταλός σταρ Eros Ramazzotti, και αμέσως μετά πετάξαμε ως τη Θεσσαλονίκη στο πάρτι που οργάνωσε η ισπανική εταιρεία Calzados Danubio S.L. σε συνεργασία με το κατάστημα Noir 77, όπου θαυμάσαμε και τα αγαπημένα μας Wonders Shoes και βέβαια προλάβαμε να δώσουμε το «παρών» και στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» για να δούμε από κοντά τα μοντέλα της ΜΙΝΙ!

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Καμίλ Ζίγκλερ, Σάκης Ρουβάς, Ντάμιαν Κόουπ

Όλοι στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» 

Για ακόμη μια χρονιά οι δράσεις της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» χάρισαν παιδικά χαμόγελα στο περίπτερο του ΟΠΑΠ στο Καλλιμάρμαρο στο πλαίσιο του Μαραθωνίου.

Ντάμιαν Κόουπ, Μαίρη Συνατσάκη

Έτσι, λοιπόν, άκρως εορταστικό ήταν το κλίμα στο κεντρικό περίπτερο του ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγού του Μαραθωνίου, στο Καλλιμάρμαρο, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου, καθώς η «Ομάδα Προσφοράς» πέτυχε ακόμα μια μεγάλη νίκη για τα παιδιά.

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ με τον Σάκη Ρουβά, τους αθλητές της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ, τους αθλητές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. και τους OPAP Champions

Και εφέτος θα διατεθούν από τον ΟΠΑΠ περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ για να συνεχιστεί η ανακαίνιση στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Σπύρος Φωκάς

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στα downloads της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» και στη δωρεάν συμμετοχή του κόσμου στις δοκιμασίες του app και στις υπόλοιπες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν. Ανάμεσα στους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ για τα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία, είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός, η Μαρία Ηλιάκη και πολλοί άλλοι, οι οποίοι συμμετείχαν την ημέρα του Μαραθωνίου στη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του ΟΠΑΠ.

Εύη Κλαουδάτου, Γιώργος Λιανός

Ασπασία Καλαμπάκου, Μιχάλης Ζαμπίδης, Μόργκαν Πούλινς

Η ομάδα του ΟΠΑΠ

 

Ο Eros Ramazzotti στο υπερπολυτελές Amara στη Λεμεσό

Ο αγαπημένος Eros Ramazzotti ο διασημότερος και πιο επιτυχημένος Ιταλός καλλιτέχνης των τριών τελευταίων δεκαετιών, επισκέφθηκε την Κύπρο στις 7 Νοεμβρίου του 2019 και μάγεψε το κοινό με μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη τεράστιες επιτυχίες, στο πλαίσιο της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας του για την προώθηση του νέου του album, Vita Ce N’è. O αγαπημένος καλλιτέχνης επισκέφτηκε το υπερπολυτελές και ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό.

Ο Γιώργος Ντάβλας με τον Eros Ramazzotti στο ξενοδοχείο AMARA

Η εταιρεία Stademos Hotels δημιούργησε το μοναδικής πολυτέλειας ξενοδοχείου Amara, που αποτελεί τη νέα είσοδο στην τουριστική σκηνή της παραθαλάσσιας πόλης της Λεμεσού. Τοποθετημένο πάνω στην αμμώδη παραλία του αριστοκρατικού αρχαίου βασιλείου της Αμαθούντας, όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του νεόκτιστου ξενοδοχείου προσφέρουν απρόσκοπτη θέα της Μεσογείου και του ευρύτερου ορίζοντα.

Ο Eros Ramazzotti με τον Ξαβιέρ Ζολιβέτ (General Manager του AMARA)

Με 207 ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, από τα καλύτερα του νησιού, όπου στον τελευταίο όροφο του κτηρίου βρίσκονται οι διώροφες σουίτες duplex οι οποίες προσφέρουν υπηρεσία προσωπικού σεφ στο απάνω επίπεδο με roof garden και ιδιωτική πισίνα. Η προεδρική σουίτα «Amara» καλύπτει 230 τετραγωνικά μέτρα, επίσης με τη δική της πισίνα, αποτελεί το κόσμημα στο στέμμα του ξενοδοχείου.

Άποψη Amara – Own The Horizon

Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο ξεχωριστούς τομείς, την αποκλειστική πτέρυγα του Spa για ενήλικες, και την οικογενειακή πτέρυγα, η οποία διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με αφοπλιστική θέα στη θάλασσα.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του εντυπωσιακού κτηρίου έχουν γίνει από τον οίκο SB Architects με βάση το Σαν Φρανσίσκο. Τη διακόσμηση όλων των χώρων έχουν επιμεληθεί το Νεοϋορκέζικο στούντιο του David Rockwell και οι WA Interiors.  Αξίζει να αναφερθεί πως μεταξύ άλλων ο Eros Ramazzotti δείπνησε και στο εστιατόριο Nobu Matsuhisa που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Amara.

 

Λαμπερό πάρτι στην Θεσσαλονίκη

Η ισπανική εταιρεία Calzados Danubio S.L. σε συνεργασία με το κατάστημα Noir 77 της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν μια μοναδική βραδιά.

Νίκος Μόσχος, Gema Garcia Gonzales, Δέσποινα Μοιραράκη, Δημήτρης Παπανικολάου

Τα Wonders Shoes επιφύλασσαν πολλά happenings και δώρα για τον κόσμο που βρέθηκε στο λαμπερό πάρτι της παρουσίασης των νέων σχεδιών F/W 2019-20.

Δώρης Παπανικολάου, Αλέξης Κομματίσης, Ιδιοκτήτης του Παραδοσιακού, Δημήτρης Παπανικολάου

Τα Wonders Shoes τα οποία χαρακτηρίζονται ως comfort παπούτσια, έχουν αποκτήσει πολλές φανατικές θαυμάστριες! Τα υποδήματα Wonders Shoes συνδυάζουν την άνεση με τις νέες τάσεις της μόδας. Σίγουρα είναι τα πιο άνετα παπούτσια της αγοράς!

Μάρα Ταμπάκη, Μάρα Πέντζου

Η φιλοσοφία των Wonders Shoes απαιτεί ποιοτικά υλικά σε συνδυασμό με μοντέρνα εμφάνιση και άνεση για όλες τις ώρες της ημέρας. Το brand προωθεί στις γυναίκες υποδήματα υψηλής ποιότητας με αγάπη για τη λεπτομέρεια.

Μαρία Νικοπούλου, Χριστίνα Κανατάκη

Μαρία Ιωαννίδου, Αλεξία Πάνου, Ράνια Μουντράκη

 

..και μια ζωή να σώσουμε πετύχαμε!

Με αυτές τις λέξεις ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος εγκαινίασε το γραφείο εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με τον «Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων και την ΚΕΔΕ.

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος έγινε εθελοντής δότης Μυελού

Σκοπός του γραφείου είναι να διευρυνθεί  η τράπεζα των εθελοντών, οι οποίοι θα χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο του αίματος (συνήθως λευχαιμία ή λεμφώματα) ή άλλα αιματολογικά νοσήματα.«Ίσως είναι το σημαντικότερο έργο της θητείας μας τα εγκαίνια αυτού του γραφείο» τόνισε ο δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος.

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Δήμητρα Νάνου

«Είναι μία οργανωμένη δομή που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες ώστε να γίνουν εθελοντές δότες, διότι πότε δεν ξέρεις ποιον μπορείς να σώσεις. Πότε δεν ξέρεις αν κάποιος δικός σου άνθρωπος θα βρεθεί σε αυτή την ανάγκη. Προσωπικά έγινα πρώτος εθελοντής με μια πολύ απλή διαδικασία και σας καλώ όλους να επισκεφθείτε το νέο μας κέντρο ώστε να ενημερωθείτε και να γίνετε εθελοντές δότες.» Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης στα τηλέφωνα 210 9961973 & 210 9904205.

 

Η ΜΙΝΙ στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

Η βρετανική πολυτελής μάρκαπαρουσίασε μοναδικά μοντέλα από τις 9 – 17 Νοεμβρίου στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Πανελλαδική πρεμιέρα πραγματοποίησε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE που προαναγγέλλει μία νέα μορφή αστικής μετακίνησης.

Στέλλα Δημητρίου, Άντζελα Ευριπίδη, Δήμητρα Μπίκου (Διευθύντρια Marketing μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα), Μάνος Δρακωτός (Επικεφαλής μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα), Karim Christian Haririan (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΒMW Hellas ΑΕ), Βάσω Κολλιδά

Η διασκεδαστική οδήγηση με την go – kart αίσθηση και η χαρακτηριστική σχεδίαση κάνουν κάθε μοντέλο ΜΙΝΙ ξεχωριστό στην κατηγορία του. Το εξατομικευμένο στιλ ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο στοιχείο της μάρκας ΜΙΝΙ που φέτος συμπλήρωσε 60 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου Mini από τον Σερ Άλεκ Ισιγόνη.

 

Στη φετινή έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» που πραγματοποιήθηκει στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, η Βρετανική μάρκα παρουσίασε τη μεγάλη γκάμα μοντέλων της στο εντυπωσιακό stand (Νο. 16), που βασίστηκε σχεδιαστικά στη μοναδική και μοντέρνα φιλοσοφία της. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE σηματοδοτεί μία νέα μορφή αστικής μετακίνησης, στην οποία οι οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η ΜΙΝΙ στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

Στο corner των υβριδικών οχημάτων, βρέθηκε το ήδη επιτυχημένο ΜINI  Cooper S E   Countryman  ALL4. Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ, που χάραξε την πορεία για γνήσια ηλεκτρική, διασκεδαστική οδήγηση, γίνεται ακόμη πιο αποδοτικό με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία κατά 30%. Το περιπετειώδες MINI Countryman, που προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, λειτουργικότητας και σπορ οδηγικής αίσθησης ΜΙΝΙ στην πολυτελή SAV κατηγορία, ήταν επίσης εκεί για τους λάτρεις των εξορμήσεων και των περιπετειών.

Άντζελα Ευριπίδη, Στέλλα Δημητρίου, Βάσω Κολλιδά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» με το νέο MINI

Έντονη αίσθηση και αυξημένα επίπεδα αδρεναλίνης προκάλεσε και το νέο MINI   John   Cooper   Works Clubman πουπαρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά. Ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα ΜΙΝΙ στη μακρόχρονη ιστορία της μάρκας διατίθεται τώρα με νέο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα που αποδίδει 306 hp και υπόσχεται νέες εξαιρετικές επιδόσεις με σύστημα τετρακίνησης ALL4.

Με ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού, η έκδοση MINI 60 Years υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας. Η ειδική έκδοση, που λανσαρίστηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 60 χρόνων της δημιουργίας της μάρκας, διατίθεται για το τρίθυρο και το πεντάθυρο MINI, με τέσσερις εκδόσεις κινητήρων για το καθένα και θα βρίσκεται στο stand της ΜΙΝΙ για να το ανακαλύψουν οι φίλοι της μάρκας.

 

Ο Γιώργης Μανωλάκης και οι Couleur Locale επιστρέφουν!

Ο Γιώργης Μανωλάκης και οι Couleur Locale, το πολύ ιδιαίτερο σχήμα που μας καθήλωσε με τους πειραματισμούς του πάνω στην παραδοσιακή, κρητική – και όχι μόνο- μουσική επιστρέφουν για την πρώτη εμφάνιση της χειμερινής σεζόν στο κοινό της Αθήνας!

Η μουσική των Couleur Locale βασίζεται στις προσωπικές συνθέσεις του Γιώργη Μανωλάκη, που αποκτούν νέα ταυτότητα μέσα από τον αυτοσχεδιασμό του ίδιου στο λαούτο (ακουστικό/ηλεκτρικό), αλλά και το δυνατό rhythm section του Νικόλα Χριστόπουλου (τύμπανα) και του Γιάννη Καπετανάκη (κοντραμπάσο).

Ο Γιώργης Μανωλάκης είναι ένας από τους σημαντικότερους λαουτιέρηδες της Κρήτης. Τον γνωρίσαμε από τους Χαϊνηδες και τον Ψαραντώνη, ενώ σήμερα παραμένει σταθερός συνεργάτης του Ross Daly, του Βασίλη Σταυρακάκη και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών ενώ παράλληλα, μας συστήνεται μέσα από τα δικά του προσωπικά project.

Οι Couleur Locale αποτελούν ένα σχήμα που πειραματίζεται με τη μεσογειακή μουσική εστιάζοντας στην εξέλιξη του παραδοσιακού ήχου της Κρήτης, μέσα από τη δημιουργία, προσθέτοντας στοιχεία world, rock και jazz ύφους.

Το Σάββατο 30 Νοέμβρη θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε ξανά με ένα πλούσιο πρόγραμμα σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, στον χώρο του ΙΛΙΟΝ plus.

ΙΛΙΟΝ plus Πατησίων & Κοδριγκτώνος
Έναρξη: 22:00 Γενική Είσοδος: 9 €  Πληροφορίες: 210882438 Kostas Fourikos Unrest Productions P.C.

 

Η πιστοποιημένη κλινική υψηλών προδιαγραφών των Βορείων Προαστίων

Η Athens North Clinic είναι μία πρότυπη κλινική μοναδική στο είδος της που συνδυάζει όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών μαζί με υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος.

Εξωτερική άποψη της κλινικής Athens North Clinic στο Μαρούσι

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 600m θα βρείτε υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, παιδοδοντίας, ορθοδοντικής, χειρουργικής, εμφυτευμάτων, στοματολογίας, περιοδοντολογίας, ενδοδοντίας, ακτινοδιάγνωσης συνδυασμένες με δερματολογικές θεραπείες και λέιζερ αποτρίχωσης.

Αγγελική Δαλακούρα, Χειρουργός οδοντίατρος DDS, Ιδιοκτήτρια και επιστημονικά υπεύθυνη της κλινικής Athens North Clinic

Η κλινική Athens North Clinic λειτουργεί κάτω από πιστοποιημένες διεθνώς προδιαγραφές με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα. Στόχος είναι η παροχή  υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στο χώρο της οδοντιατρικής και της δερματολογίας. Η Αγγελική Δαλακούρα χειρουργός οδοντίατρος DDS είναι η ιδιοκτήτρια και επιστημονικά υπεύθυνη της κλινικής. Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensnorthclinic.gr  Θεοτοκοπούλου 4 Μαρούσι 15125

 

Λαμπερό πάρτι στην Γλυφάδα για τα 25 χρόνια Gioventú

Τα 25 χρόνια εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων υψηλής αισθητικής γιόρτασε το κατάστημα Gioventú στην Γλυφάδα με πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Η Άντζελα Ευριπίδη, η Κορίνα Στεργιάδου, η Βάσω Κολλιδά και η Παναγιώτα Βλαντή στο λαμπερό πάρτι του καταστήματος Gioventú στο κέντρο της Γλυφάδας

Λαμπερές προσωπικότητες βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν στο μεγάλο πάρτι. Ανάμεσα στα πρόσωπα της εκδήλωσης διακρίναμε την Ρέα Τουτουνζή, την Βάσω Κολλιδά, την Παναγιώτα Βλαντή, την Κορίνα Στεργιάδου και την Άντζελα Ευριπίδη.

Κορίνα Στεργιάδου και Άντζελα Ευριπίδη στο κατάστημα Gioventú στο κέντρο της Γλυφάδας

Το αγαπημένο κατάστημα της Γλυφάδας, το Gioventú, φιλοξενεί συλλογές με γυναικεία δερμάτινα μπουφάν, σακάκια και γούνες σε μεγάλη ποικιλία και χρώματα. Τα υποδήματα Mourtzi έχουν περίοπτη θέση στο κατάστημα ενώ πολλά αξιόλογα brand υποδημάτων του εξωτερικού φιλοξενούνται επίσης στο κατάστημα. Μεγάλη συλλογή με αξεσουάρ είναι διαθέσιμη στο Gioventú για να την ανακαλύψετε.

Gioventú Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 20, Γλυφάδα 166 74,  τηλ: 210 968 0260

 

12 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης δεν είναι ανάγκη, είναι επιλογή τονίζουν οι οδοντίατροι του Dental Wellness. Όλοι μπορούμε να βάλουμε όψεις αν δεν ικανοποιούμαστε αισθητικά από το χαμόγελό μας. Ασθενείς που έχουν δυσχρωμικά, στραβά, ή φθαρμένα δόντια είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για οδοντικές όψεις πορσελάνης.

Δημήτρης Πάλλης και Δημήτρης Κολοβός, ιδιοκτήτες του Dental Wellness

Δεν ταιριάζει το ίδιο χαμόγελο σε όλους τους ασθενείς κάθε ασθενής και κάθε χαμόγελο είναι ξεχωριστό. Το χαμόγελο ενός διάσημου, μπορεί να σας αρέσει αλλά δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και σε εσάς. Σε κάθε πρόσωπο ταιριάζουν διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και αποχρώσεις δοντιών. Πρέπει να επισημαίνετε τα στοιχεία που δεν σας αρέσουν στο υπάρχον χαμόγελο και σε συνεργασία με τον οδοντίατρο να σχηματίζετε το ιδανικό χαμόγελο που σας ταιριάζει, εξατομικευμένο, ειδικά για εσάς.

Εσωτερική άποψη του οδοντιατρίου Dental Wellness

Μπορείτε με τις όψεις να αλλάξετε την εμφάνιση των δοντιών σας αλλά δεν πρέπει να χάσετε τον χαρακτήρα του χαμόγελου σας. Με τις όψεις πορσελάνης θα έχετε ένα φυσικό χαμόγελο που κανείς δεν θα μπορεί να αντιληφθεί ότι φέρετε όψεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε όψεις σε όλα σας τα δόντια. Ο αριθμός των δοντιών που θα κάνετε όψεις εξαρτάται από τα δόντια τα οποία δεν σας ικανοποιούν αισθητικά. Οπότε, μπορείτε να κάνετε ακόμα και μια όψη αν έχετε πρόβλημα σε ένα μόνο δόντι (σε περίπτωση κατάγματος κτλ).

Αν σκοπεύετε να κάνετε οποιαδήποτε πλαστική στο πρόσωπο, ενημερώστε τον οδοντίατρο σας. Ιδιαίτερα επεμβάσεις στην στοματική και περί στοματική περιοχή (Botox στα χείλη κτλ) μπορεί να επηρεάσουν άμεσα το χαμόγελο σας. Πρέπει να δείτε το τελικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία προετοιμασίας των δοντιών σας για όψεις. Ύστερα από τη λήψη φωτογραφιών και το ψηφιακό σχεδιασμό του νέου σας χαμόγελου, γίνεται εφαρμογή των νέων σχημάτων των  δοντιών στο στόμα σας  με την βοήθεια μιμητικής αποκατάστασης από ακριλική ρητίνη.

Κατά την προετοιμασία των δοντιών για όψεις πραγματοποιείται ελάχιστη παρέμβαση στα δόντια σας. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να παρασκευάσουμε το δόντι πάνω από 0,3-0,5 mm ώστε να δεχθεί την όψη πορσελάνης. Ανάλογα με τις διορθώσεις που χρειάζεται να επιτευχθούν στο χαμόγελό σας μπορούν να κατασκευαστούν ακόμα και τμηματικές όψεις χωρίς καθόλου παρασκευή των δοντιών σας. Η διαδικασία είναι πλήρως ανώδυνη.

Η διαδικασία παρασκευής των δοντιών σας για να δεχθούν τις όψεις καθώς και η συγκόλληση αυτών γίνεται υπό τοπική αναισθησία. Με τη χρήση ειδικών ρητινωδών συγκολλητικών παραγόντων γίνεται η συγκόλληση των όψεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι όψεις να λειτουργούν ως ένα “σώμα” με τα δόντια σας δίνοντας έτσι μια απόλυτα φυσική αίσθηση. Οι όψεις πορσελάνης δεν αποχρωματίζονται και δεν φθείρονται, έχοντας πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Το χρώμα τους δεν επηρεάζεται από χρωστικές (κόκκινο κρασί, καφές, κάπνισμα κλπ).

Αφού αποκτήσετε όψεις πορσελάνης, θα πρέπει να επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας δύο φορές το χρόνο προκειμένου να γίνεται οδοντικός καθαρισμός από τον οδοντίατρό σας καθώς και έλεγχος των όψεων για την μακροχρόνια διατήρηση τους.

 

Η επιστήμη της ποδολογίας δεν είναι το πεντικιούρ

Το πελματογράφημα (η εξέταση περιλαμβάνει στάση και περπάτημα πάνω σε ειδικό pad) αναλύει τα φορτία των πιέσεων και τις κλίσεις του ποδιού, εν στάσει και εν κινήσει, εξηγεί η Ρόη Πετροπούλου, Πτυχιούχος Ποδολόγος από την Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος και μέλος του Ελληνικού συλλόγου Ποδολογίας. Η ανάλυση των μετρήσεων καταγράφεται σε υπολογιστή και η τελική τους αξιολόγηση γίνεται από τον ειδικό, ο οποίος αν το κρίνει απαραίτητο, θα σας συστήσει τη χρήση ειδικών ορθωτικών πελμάτων, τα οποία θα κατασκευαστούν αποκλειστικά για εσάς με βάση το πελματογράφημα σας.

Ρόη Πετροπούλου, Πτυχιούχος Ποδολόγος από την Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος και μέλος του Ελληνικού συλλόγου Ποδολογίας

Η χρήση των ορθωτικών πάτων αποσκοπεί στην εξισορρόπηση των δυνάμεων που ασκούνται στο σώμα σας όταν περπατάτε, στην καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, στη διευκόλυνση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων και στην ελάττωση της μυικής κούρασης.

 

Από την εξέταση μέχρι την κατασκευή των ορθωτικών υποδημάτων μεσολαβεί η μέτρηση και καταγραφή των πιέσεων με τη χρήση ψηφιακού πελματογράφου μέσω Η/Υ. Η αξιολόγηση των δεδομένων από ειδικό επιστημονικό προσωπικό, καταγραφή των παρεκκλίσεων στις κινητικές διαμέτρους και διάγνωση των πιθανών παθήσεων. Εν συνεχείς εξατομικευμένος σχεδιασμός του ορθωτικού προϊόντος μέσου ειδικού λογισμικού σχεδίασης (Computer Aided Design). Τελικό στάδιο είναι το φινίρισμα του κατεργασμένου υλικού. Χειροποίητη κατασκευή με κόψιμο και φορμάρισμα των δερμάτων όπως και μοντάρισμα των επιμέρους κομματιών του υποδήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials