Το Skechers Concept Store στo Περιστέρι γιορτάζει τον 1 χρόνο λειτουργίας του

Ένα μεγάλο πάρτι διοργάνωσε το Skechers Concept Store στo Περιστέρι για να γιορτάσει τον έναν χρόνο λειτουργίας του με πολλούς επώνυμους προσκεκλημένους από τους χώρους της showbiz και της μόδας, guest star ήταν η Κατερίνα Στικούδη ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης

Βαρβάρα Φάις, Μέμος Μπεγνής, Στελίνα, Σάμι και Σουζάνα Φάις

Tο εντυπωσιακό anniversary party για τον 1 χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του καταστήματος Skechers Concept Store πραγματοποιήθηκε στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Περιστερίου, στην οδό Εθ. Αντιστάσεως 69.

Κατερίνα Στικούδη, Βαρβάρα Φάις, Χάρης Σιανίδης, Σουζάνα Φάις

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας έσπευσε να δώσει το παρόν στο λαμπερό event και να κάνει τις αγορές του από τις μοναδικές συλλογές Skechers. H Κατερίνα Στικούδη έκλεψε την προσοχή με ένα μοναδικό live act που είχε ετοιμάσει ειδικά για την εκδήλωση, ενώ τη μουσική επιμέλεια της είχε αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σάρα Εσκενάζη, Βιργινία Δικαιούλια, Τίνα Αλαμάνου, Στέλλα Γιαμπουρά, Τάμτα Μαστοράκη

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Skechers είναι αμερικάνικη εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια, ιδρύθηκε το 1992 και σήμερα αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών υποδημάτων στις ΗΠΑ. Απασχολεί 11.800 υπαλλήλους παγκοσμίως και το 2018 σημείωσε έσοδα 4,64 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κατερίνα Στικούδη, Χάρης Σιανίδης

Τζούλια Νόβα

Χριστίνα Κανελλοπούλου, Κώστας Κοκκινάκης, Σάρα Εσκενάζη

Στελίνα Φάις, Μέμος Μπεγνής, Σάμι Φάις

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials