Η «Μεγάλη Βρεταννία» και η Valmont σύμμαχοι στην ομορφιά

Μια από τις ωραιότερες σουίτες της Μεγάλης Βρεταννίας διακοσμήθηκε στα λευκά και μετατράπηκε για δύο ημέρες σε σκηνικό Άλπεων

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ BOUTIQUE VALMONT ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ KING GEORGE

Μια από τις ωραιότερες σουίτες της Μεγάλης Βρεταννίας διακοσμήθηκε στα λευκά και μετατράπηκε για δυο ημέρες σε σκηνικό Άλπεων, προκειμένου μαζί με την ελβετική εταιρεία Valmont να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΝΑΝΑ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΟΥ

Εκεί οι θεραπεύτριες του GB Spa υποδέχτηκαν τις καλεσμένες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια περιποίηση ματιών και μακιγιάζ με τα νέα προϊόντα της Valmont. Συγκεκριμένα ο λόγος για τo Moisturizing Eye-C- Gel (ενυδατικό gel ματιών για καθημερινή χρήση το οποίο «σιδερώνει» και δροσίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών), το Eye Instant Stress Relieving Mask (εντατική θεραπεία SOS με patches για άμεσα αποτελέσματα αναζωογόνησης και λείανσης της περιοχής των ματιών από ρυτίδες και κούραση) και τέλος το Perfecting Powder Cream (ενυδατική -κρέμα σε πούδρα- foundation που βελτιώνει το χρώμα του δέρματος χαρίζοντας του ένα ομοιογενές φωτεινό χρώμα καθώς και ένα δροσερό φυσικό αποτέλεσμα). Όλα τα προϊόντα διατίθενται στη Boutique Valmont στην είσοδο του ξενοδοχείου King George, στην Πλατεία Συντάγματος.

ΠΕΤΡΟ ΚΛΑΔΑΚΗΣ, ANNE SPECQUE, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

ΑΪΝΟΛΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beauty