Μία ξεχωριστή εμπειρία υψηλής αρωματοποιίας από την Kilian

Mε αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου της counter στο attica City Link, η Kilian διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο γνωστό πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνα

Η Μαρία Παπαθανασίου (Outstand Communications), η Εύη Κλαουδάτου (διευθύντρια marketing στα πολυκαταστήματα Attica) και η Πέπυ Σιούτη (διευθύντρια Kilian & Luxury Brands).

Οι καλεσμένοι μυήθηκαν στον κόσμο των ξεχωριστών χειροποίητων αρωμάτων του brand, που έχει δημιουργήσει ο Kilian Hennessy, ανακάλυψαν τις αρωματικές συλλογές αλλά και την έμπνευση που κρύβονται πίσω από αυτές.

O Λάκης Γαβαλάς με τις Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες (Outstand Communications), Πέπυ Σιούτη (διευθύντρια Kilian & Luxury Brands) και Ηρώ Βαούτση (PR & consumer engagement coordinator Kilian).

Η πολυτελής εταιρεία,  Kilian προσφέρει μία μεγάλη συλλογή αρωμάτων στα πλαίσια τεσσάρων οσφρητικών οικογενειών: The Fresh, The Narcotics, The Cellars και The Smokes, όλα εμπνευσμένα από τα σκοτεινά κελάρια με κονιάκ που καθόρισαν τις εμπειρίες του Kilian στην παιδική του ηλικία.

Χριστίνα Κοντοβά.

Τα σημεία πώλησης της μάρκας Kilian είναι: στα πολυκατάστημα attica Golden Hall και attica City Link & στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή, στο Hondos Center στη Μύκονο και online στο atticabeauty.gr.

Ο Βασίλης Ζούλιας ανακαλύπτει τον κόσμο της Kilian.

Λίγα λόγια για την Kilian: Ιδρύθηκε από τον Kilian Hennessy και δημιουργεί πολυτελή αρώματα. Στόχος του Kilian ήταν να επαναφέρει την αρωματοποιία στο επίκεντρο της προσοχής και του θαυμασμού, προκειμένου να αποκτήσει τη δόξα και το σεβασμό που κατείχε στο τέλος του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα. Για εκείνον ήταν πολύ ουσιώδης η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ διαχρονικότητας και των σύγχρονων τάσεων.

Μίνα Μπιράκου, Άρης Δούκας.

Κατερίνα Ευαγγελινού.

Κατερίνα Μισιχρόνη.

Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης.

Αρώματα της Kilian.

Αρώματα της Kilian.

H Kilian διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beauty