Νύχτα ομορφιάς από το Perfect-Blue

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες διοργάνωσε ο πλαστικός χειρουργόςΈκτορας Χατζηπαναγής με προσκεκλημένες γνωστές Αθηναίες, στις οποίες παρουσίασε τις πρωτοποριακές θεραπείες προσώπου που ο ίδιος εφαρμόζει στην κλινική του. Και επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της άνοιξης η εκδήλωση έφερε τον τίτλο New Face Spring

Ελευθερία Γκίνη, Έκτορας Χατζηπαναγής, Λευκοθέα Κραβουλάκη, Πηνελόπη Κατσαούνου
Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας η κλινική πλαστικής χειρουργικής και υψηλής αισθητικής ιατρικής Perfect-Blue διοργάνωσε μια βραδιά ομορφιάς αφιερωμένη στις γυναίκες και στη νέα ανοιξιάτικη εμφάνισή τους, γι’ αυτό και το event έφερε τον τίτλο New Face Spring.

Δώρα Κατσικογιάννη, Δήμητρα Τζαρέλα, Δέσποινα Ποταμάνου, Φανή Παράβαλου

Ο πλαστικός χειρουργός, Έκτορας Χατζηπαναγής, δημιουργός της  Perfect-Blue καλωσόρισε στον χώρο του γνωστές κυρίες της Αθήνας, στις οποίες στη συνέχεια παρουσίασε τις πρωτοποριακές θεραπείες προσώπου που ο ίδιος εφαρμόζει στην κλινική του.

Όλγα και Ιωάννα Καραβερβέρη

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Χατζηπαναγής, διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, με εξαιρετικές σπουδές σε Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία και πολύχρονη εμπειρία σε κλινικές και ερευνητικές ομάδες του εξωτερικού. Είναι πτυχιούχος της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο) και αναπληρωτής καθηγητής πλαστικής χειρουργικής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου.

Σάντυ Μπήτρου, Έκτορας Χατζηπαναγής, Τέντυ Γερουλάνου

Από τις ενδιαφέρουσες στιγμές της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του θαυματουργό υγρού λίφτινγκ προσώπου HYPPP-L ift®. Πρόκειται για μια καινοτομία που ανέπτυξε ο Έκτορας Χατζηπαναγής σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα, στην οποία εργαζόταν στο Λονδίνο (Πανεπιστήμιο UCL) και στο Μόναχο (Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μονάχου TUM), έπειτα από έρευνα μιας δεκαετίας. Το HYPPP-L ift® προσφέρει μακροχρόνια φυσική λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.perfect-blue.com.

Βάσω Τσίντζου

Ντέμη Βεζυρούλη, Μαρίνα Καλφαρέντζου, Πουκ Αναστασίου

Ειρήνη Νικολέλη, Έλενα Κελεσίδου

 

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beauty