Διπλά γενέθλια από την Kiehl’s

Το αμερικάνικο brand που δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς από το 1851 γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα μαζί με τα γενέθλια του συνεργάτη του και σχεδιαστή, Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη

Ελένη Βαρβιτσιώτη, Μαρία Μπαρμπαλιά, Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, Έλενα Μπαρμπαλιά-Σαρακάκη, Φαίη Μπαρμπαλιά-Μάνεση

Τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα γιόρτασε η Kiehl’s  διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι στο Coyoacán Athens. Επειδή τα γενέθλια της Kiehl’s συνέπεσαν με εκείνα του συνεργάτη της και σχεδιαστή Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτητο το «Happy Birthday» ακούστηκε δύο φορές, ενώ οι τούρτες -με την υπογραφή Papaspirou- ήταν δύο και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το αμερικάνικο brand δίνει μεγάλη σημασία στην κοινωνική προσφορά έτσι συνεργάζεται με το AtoZGreek και τον ταλαντούχο  σχεδιαστή Κωνσταντίνο Βαρβιτσιώτη, ο οποίος συμμερίζεται τη δέσμευση αυτή και χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή, σχεδιάζει τις συλλεκτικές συσκευασίες 4 θρυλικών προϊόντων της Kiehl’s, αλλά και μία συλλεκτική tote τσάντα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων και πιο συγκεκριμένα, το ποσό των 3.000€ θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Σοφία Ρεγκούκου (Communications Manager L’Oréal Luxe), Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης (Ιδρυτής AtoZ Greek), Άννα Χαμαλέλλη (Marketing Manager Kiehl’s)

Η Kiehl’s  με έδρα τη Νέα Υόρκη δημιουργήθηκε το 1851 και φέτος συμπληρώνει 167  έτη στον χώρο της ομορφιάς. Πριν από 10 χρόνια εγκαινιάστηκε το πρώτο ολοκληρωμένο corner Kiehl’s στην Ελλάδα, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να ανακαλύψει τα εξαιρετικά φυσικά προϊόντα περιποίησης. Για να το γιορτάσει, η Kiehl’s, δεν θα μπορούσε παρά να παραμείνει πιστή στην ιδιαίτερη φιλοσοφία της: την προσφορά σε όλους όσους βρίσκονται γύρω της και την βελτίωση της ζωής στην κοινωνία όπου δραστηριοποιείται.Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers. Την ατμόσφαιρα της ξεχωριστής βραδιάς συμπλήρωσε μουσικά ο Dj & Radio Producer του EnLefko 87.7, Χάρης Βαρζαμπετιάν.

Βαλέρια Ταράντο (Buying Director attica), Εύη Κλαουδάτου (Marketing Director attica), Λάκης Γαβαλάς

 

Γρηγόρης Τσαντίρης (Εμπορικός Διευθυντής L’Oréal Luxe), Αλέξανδρος Λεμονής

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κέλλυ Δρίτσα, Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, Άννα Χαμαλέλλη

Αποστόλης Γκόφας, Λητώ Καρακωστάνογλου

Σοφία Ρεγκούκου, Γιάννης Δρυμωνάκος

Ιωάννης και Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης

Οι εντυπωσιακές τούρτες με την υπογραφή Papaspirou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beauty