Δείπνο για την ομορφιά από την La Prairie

Η ελβετική εταιρεία παρουσίασε την ανανεωμένη Skin Caviar Luxe Cream με ένα exclusive caviar dinner με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό

Ζάκης Σαράντης, Μαρίνα Βερνίκου, Ρόη Αποστολοπούλου

Σε ένα από τα πιο όμορφα σπίτια του Κολωνακίου, με συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie, ο οποίος στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλος Σαράντη, παρέθεσε ένα λαμπερό caviar dinner προκειμένου να παρουσιάσει την ανανεωμένη Skin Caviar Cream. Σκοπός του private caviar dinner, ήταν να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε οι προσκεκλημένοι να βιώσουν την εμπειρία μαγείας και πολυτέλειας του ελβετικού οίκου La Prairie. To «παρών» στη βραδιά έδωσαν κομψές κυρίες της πόλης και πιστές φίλες της La Prairie.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, με θέα στην Ακρόπολη

Στην υποδοχή προσφέρθηκε σαμπάνια Dom Perignon και στη συνέχεια ακολούθησε ένα υψηλών προδιαγραφών δείπνο. Οι μόλις 24 VIP καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις exclusive γευστικές δημιουργίες του βραβευμένου chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Ένα μενού πέντε πιάτων βασισμένο στο χαβιάρι και εμπνευσμένο από τη συλλογή Skin Caviar και τις λέξεις απόλαυση, επιστήμη, τεχνολογία, ανανέωση και masterpiece, λέξεις άρρηκτα δεμένες με τις αξίες του οίκου La Prairie. Το μενού δημιούργησε ο καταξιωμένος chef, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά ενώ η γαστρονομική πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ήταν να δώσει γεύση στο νέο αριστούργημα της La Prairie.

Επειτα από χρόνια έρευνας, αξιοποιώντας την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία της γύρω από το χαβιάρι, η La Prairie έρχεται να επαναπροσδιορίσει το βασικό συστατικό : Η Skin Caviar Luxe Cream ανανεώνεται με το Caviar Premier και δημιουργεί μια νέα διάσταση απόλαυσης στην περιποίηση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με μια πρωτόγνωρη αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης.

Καλεσμένες του οίκου ήταν επώνυμες κυρίες όπως η Ρόη Αποστολοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου, Ντέμη Βεζυρούλη – Βερνίκου, Ειρήνη Δανελιάν, Μικαέλα Δόξα,  Μάρα Εμπειρίκου, Ασπα Καραγεωργίου, Έλενα Μπαρμπαλιά, Φαίη Μπαρμπαλιά, Ειρήνη Νταϊφά, Μιράντα Πατέρα, Σίσσυ Πετζετάκη, Φανή Σαραντοπούλου, Ελίνα Σμπώκου, Αλεξάνδρα Χαλκιά και Τζωρτζίνα Χείλαρη. Στο δείπνο από τη Γρ. Σαράντης έδωσαν το παρών οι κύριοι Αραπογιάννης και ο Ζ. Σαράντης, οι κυρίες Κάτσικα, Σάρλη και Παπαθανασοπούλου. Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους το νέο, ανανεωμένο προϊόν Skin Caviar Luxe Cream μαζί με τον ορό της συλλογής Skin Caviar Liquid Lift και το Skin Caviar Essence in Lotion για να τους μυήσει στον μαγευτικό κόσμο του.

Αποκλειστικός διανομέας του οίκου La Prairie στην Ελλάδα είναι η Γρ. Σαράντης Α.Ε. Η La Prairie είναι η ηγέτιδα στο χώρο της πολυτελούς περιποίησης, με παρουσία σε 90 χώρες. Συνώνυμη με την πολυτέλεια αλλά και την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Γνήσια Ελβετική ταυτότητα με χαρακτηρίστηκα όπως αυτά της αγνότητας, της ακρίβειας, της αναζωογόνησης και της υπεροχής, συνοδεύουν τον οίκο καλλυντικών από την Ελβετική γη στην οποία ιδρύθηκε η μάρκα το 1978. Η La Prairie συνεχίζει την αναζήτηση της για τη διαχρονική ομορφιά μέσα από υψηλά πρότυπα, προηγμένης τεχνολογίας σε συνδυασμό με εξαιρετικές συνθέσεις και την κομψή της συσκευασία – μετατρέποντας την περιποίηση της επιδερμίδας σε τέχνη.

Ειρήνη Δανελιάν, Φαίη Μπαρμπαλιά, Έλενα Μπαρμπαλιά

Σίδδυ Πετζετάκι, Μικαέλλα Δόξα

Μίλτος Καμπουρίδης, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Ντάβλας

Ζάκης Σαράντης, Αντζελα Σάρλη, Αλκηστις Κάτσικα, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Νίκος Αραπογιάννης, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Φανή Σαραντοπούλου, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Μιράντα Πατέρα

Ελίνα Σμπώκου, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης

Ειρήνη Νταϊφά, Ντέμη Βεζυρούλη

Έλενα και Φαίη Μπαρμπαλιά, Μαρίνα Βερνίκου, Τζωρτζίνα Χείλαρη

Άσπα Καραγεωργίου, Αλεξάνδρα Χαλκιά

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beauty