Η Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα με πολύτιμο συνεργάτη το Roula Rouva Real Estate

Η Forbes Global Properties, που αποτελεί τον αποκλειστικό παγκόσμιο συνεργάτης του Forbes για τα οικιστικά ακίνητα και διαθέτει ένα διεθνές δίκτυο επιλεγμένων μεσιτικών γραφείων με τα πιο εξαιρετικά ακίνητα στον κόσμο, επεκτείνεται στην Ελλάδα έχοντας ως εκπρόσωπο και συνεργάτη στη χώρα μας το πολυβραβευμένο γραφείο Roula Rouva Real Estate

Marcus Benussi (διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Forbes Global Properties), Ρούλα Ρουβά (ιδρύτρια & CEO του Roula Rouva Real Estate), Αντώνης Σρόιτερ, Michael Jalbert (CEO & μέλος του ΔΣ του Forbes Global Properties)
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό όταν μεγάλα ονόματα όπως το Forbes Global Properties ανακοινώνει την είσοδό του στην ελληνική αγορά και μάλιστα αυτό επιλέγει να το κάνει έχοντα ως στενό του συνεργάτη ένα αμιγώς ελληνικό γραφείο, το Roula Rouva Real Estate, που αποτελεί κορυφαίο μεσιτικό γραφείο πολυτελών ακινήτων της χώρας

Marcus Benussi (διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Forbes Global Properties), Ρούλα Ρουβά (ιδρύτρια & CEO του Roula Rouva Real Estate), Michael Jalbert (CEO & μέλος του ΔΣ του Forbes Global Properties)

Θα πρέπει να αναφερθεί από τη μια πως η Forbes Global Properties αποτελεί τον αποκλειστικό παγκόσμιο συνεργάτη του Forbes για τα οικιστικά ακίνητα και διαθέτει ένα διεθνές δίκτυο επιλεγμένων μεσιτικών γραφείων ακινήτων που συνδέει αγοραστές και πωλητές με τα πιο εξαιρετικά ακίνητα στον κόσμο, ενώ από την άλλη το διεθνώς αναγνωρισμένο μεσιτικό γραφείο Roula Rouva Real Estate διαθέτει πάνω από 20 χρόνια κορυφαίας εμπειρίας στον κλάδο των πολυτελών ακινήτων της χώρας και υπηρεσίες που βραβεύονται ετησίως εντός και εκτός συνόρων.
Οι δυο τους αποφάισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και έτσι πριν από λίγες ημέρες, στο Nafsika Building του Four Seasons Astir Palace Hotel, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, όπου το Forbes Global Properties μέσω του διευθύνοντος συμβούλου του Michael Jalbert, ο οποίος ταξίδεψε από τις ΗΠΑ ειδικά για τη συγκεκριμένη περίσταση, ανακοίνωσε επίσημα πως το Roula Rouva Real Estate θα εκπροσωπεί αποκλειστικά την εταιρεία σε όλη την Ελλάδα.

Marcus Benussi, Ρούλα Ρουβά, Μάγδα Λιβέρη, Michael Jalbert

«Το Roula Rouva Real Estate είναι ένας αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς, που αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Forbes Global Properties να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και εξειδικευμένη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο», δήλωσε ο Michael Jalbert και συνέχισε προσθέτοντας: «Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε το Roula Rouva Real Estate στη Forbes Global Properties και να παρουσιάσουμε τον εξαιρετικό τρόπο ζωής και τα ακίνητα της Ελλάδας στον κόσμο».

Ρούλα Ρουβά, Αντώνης Σρόιτερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου

«Το Roula Rouva Real Estate αναπτύσσεται και επεκτείνεται σταθερά για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των εκλεκτών πελατών μας», δήλωσε η Ρούλα Ρουβά, διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του Roula Rouva Real Estate. «Είμαστε υπερήφανοι που εντασσόμαστε στη Forbes Global Properties και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες συνεργασίας με τους νέους αξιόλογους συναδέλφους μας και θα επεκτείνουμε τη διεθνή μας εμβέλεια, ενώ παράλληλα στόχος μας είναι το real estate στην Ελλάδα να μπορέσει πλέον να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και απαιτήσεις των αγοραστών και των επενδυτών που θα έρθουν στην χώρα μας να αγοράσουν τα μοναδικά, ιδιαίτερης αξίας ακίνητα στην Ελλάδα».

Marcus Benussi, Michael Jalbert κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου

Ο αποκλειστικός παγκόσμιος συνεργάτης του Forbes για τα οικιστικά ακίνητα, η Forbes Global Properties, παρέχει υπηρεσίες branding και μάρκετινγκ στις κορυφαίες εταιρείες ακινήτων στον κόσμο και εκπροσωπείται πλέον από μεσίτες σε 26 χώρες σε περισσότερες από 525 τοποθεσίες. Το Roula Rouva Real Estate εντάσσεται σε αυτό το δίκτυο κορυφαίων εταιρειών με αποδεδειγμένη επιτυχία στις πωλήσεις πολυτελών ακινήτων και εξαιρετικά επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών. Ως μέλη αυτού του αποκλειστικού δικτύου, το Roula Rouva Real Estate θα επωφεληθεί από το αφοσιωμένο κοινό του Forbes που αριθμεί περισσότερα από 140 εκατομμύρια άτομα για να συνδεθεί, να εμπνεύσει και να ενημερώσει τους εύπορους δυνητικούς αγοραστές και πωλητές κατοικιών σχετικά με τα καλύτερα ακίνητα προς πώληση παγκοσμίως.

Μάγδα Λιβέρη Άρης Μυλωνάς Φαίη Μπέη

Τα ακίνητα θα παρουσιάζονται σε όλα τα έντυπα, ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια του Forbes και του Forbes Global Properties με σχόλια ειδικών, έγκαιρα δεδομένα της αγοράς και κορυφαία άρθρα. Οι προνομιακές καταχωρίσεις κατοικιών του Roula Rouva Real Estate θα προβάλλονται στο forbesglobalproperties.com – μια επιμελημένη συλλογή καταχωρίσεων πολυτελών κατοικιών υψηλής αξίας.

Ανέστης Ευαγγελόπουλος Mαρίνα Βερνίκου

Από το 2003, έτος ιδρύσεως του γραφείου από τη Ρούλα Ρουβά, το Roula Rouva Real Estate εξυπηρετεί τις ανάγκες των αγοραστών και πωλητών πολυτελών ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, έχοντας όμως μια μεγαλύτερη εξειδίκευση στα πανέμορφα νησιά της Κέρκυρας και των Παξών. Η προσήλωση της εταιρείας στην παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών την έχει οδηγήσει σε πολλές διακρίσεις και βραβεία, όπως τα International Properties Awards στο Λονδίνο κάθε χρόνο από το 2016 στις κατηγορίες Best Real Estate Agency Greece, Best Real Estate Marketing Greece και Best Website Greece, μεταξύ άλλων, ενώ έχει επίσης λάβει πιστοποίηση επαγγελματισμού ISO από την TUV Austria αποδεικνύοντας την απαράμιλλη ποιότητα και αξιοπιστία της.

Ο Γιώργος Ντάβλας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου

Η Forbes Global Properties όπως αναφέρθηκε είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του Forbes στον τομέα των ακινήτων. Έτσι τα μέλη του συνδέουν αγοραστές και πωλητές των πιο εξαιρετικών ακινήτων παγκοσμίως. Αξιοποιώντας το μηνιαίο κοινό του Forbes που αριθμεί 140 εκατομμύρια άτομα, οι αγγελίες του αφηγούνται τις ιστορίες που κάνουν τα ακίνητά του μοναδικά. Με έτος ίδρυσής του το 2020, το αποκλειστικό του δίκτυο που απευθύνεται μόνο σε προσκεκλημένα μέλη εκτείνεται σε περισσότερες από 525 τοποθεσίες και περιλαμβάνει πάνω από 17.800 ειδικούς σε θέματα ακινήτων στις ΗΠΑ, την Ασία, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Καραϊβική, το Μεξικό, τη Μέση Ανατολή, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα forbesglobalproperties.com. Δείτε εδώ το σχετικό video: https://youtu.be/E4IWtuaLz84

Μια αναμνηστική φωτογραφία μετά τη λήξη της συνέντευξης Τύπου

Το Roula Rouva Real Estate ιδρύθηκε το 2003 από τη Ρούλα Ρουβά, μια δυναμική και πρωτοπόρο γυναίκα, η οποία θέλησε να δημιουργήσει ένα γραφείο που προσφέρει στον πελάτη υψηλές υπηρεσίες, επαγγελματισμό και καινοτόμες πρακτικές marketing.
Μέσα σε αυτά τα 21 χρόνια η κ. Ρουβά κατάφερε να αποσπάσει το γραφείο της πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεία, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των International Property Awards στο Λονδίνο κάθε χρόνο από το 2016 στις κατηγορίες Best Real Estate Agency Greece, Best Real Estate Marketing Greece και Best Website Greece.

Marcus Benussi (διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Forbes Global Properties), Ρούλα Ρουβά (ιδρύτρια & CEO του Roula Rouva Real Estate), Michael Jalbert (CEO & μέλος του ΔΣ του Forbes Global Properties)

Επίσης, η εταιρεία της  έχει διακριθεί στην Ευρώπη, με τρεις υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best Real Estate Agency και Best Real Estate Marketing, ενώ έχει επίσης κερδίσει την αναγνώριση ως το καλύτερο μεσιτικό γραφείο πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα για έξι συνεχόμενα έτη από τα Luxury Lifestyle Awards.
Ξεπερνώντας τους παραδοσιακούς ρόλους για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας μιας αγοραπωλησίας, ο Όμιλος Εταιρειών Roula Rouva έχει αναπτυχθεί και περιλαμβάνει τις εταιρείες Compass Engineering & Development Solutions, HomeStories και Infinity Consultancy, σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες όπως η InGreece Consultancy για να διασφαλίσει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Marcus Benussi (διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Forbes Global Properties), Γιώργος Δουκάκης ( PA – Roula Rouva Real Estate / Forbes Global Properties ), Michael Jalbert (CEO & μέλος του ΔΣ του Forbes Global Properties)

Με το όραμα της να μην διαθέτει απλώς ένα μεσιτικό γραφείο, αλλά μια πρωταρχική δύναμη που ξαναγράφει την ιστορία στο luxury real estate της Ελλάδας, το Roula Rouva Real Estate ήταν πάντα ένα από τα κορυφαία γραφεία, προσφέροντας virtual viewings, αποκλειστικά ψηφιακά open houses και μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα πωλήσεων/υποστήριξης που παρέχει υπηρεσίες concierge για την απομακρυσμένη ολοκλήρωση διαδικασιών.
Τέλος η κ. Ρουβά είναι μέλος της Εθνικής Ένωσης Μεσιτών NAR, του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Επαγγελματιών Ακινήτων CEPI, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ακινήτων FIABCI και έχει προεδρεύσει της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ). Βραβευμένη με τον τίτλο της “Γυναίκας Ηγέτιδας στις Επιχειρήσεις” από τις εκδόσεις Who is Who το 2018, η αφοσίωση της κ. Ρουβά στην παροχή υπηρεσιών επεκτείνεται πέρα από τον κλάδο του real estate, καθώς με στόχο την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας, υπηρετεί ως Πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business