Ο πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Βασίλης Αποστολόπουλος, στο Φόρουμ των Δελφών

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών είχε μια ιδιαίτερα δυναμική και εποικοδομητική παρουσία στο Φόρουμ, ενώ παράλληλα συνυπέγραψε τη «Διακήρυξη των Δελφών» με την «International Cooperation Platform», την κορυφαία επιχειρηματική πλατφόρμα που τελεί υπό την αιγίδα της τουρκικής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με τον Βασίλη Αποστολόπουλο, της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ)

Το 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και απόηχος του είναι ακόμα έντονος. Η πολιτική ηγεσία της χώρας, σημαντικοί επιχειρηματίες και σπουδαία ονόματα του ακαδημαϊκού χώρου ήταν ήταν εκεί για 4 ολόκληρα εικοσιτετράωρα σε ένα από τα σπουδαιότερα συνέδρια της ΝΑ Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ελληνικής Επιχειρημνατικής Ένωσης (ΕΕΝΕ)

Σημαντική ήταν και η η παρουσία στου Φόρουμ της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), η οποία πραγματοποίησε, στο πλαίσιο του συνεδίιου, συνέντευξη Τύπου παρουσιάζοντας τις θέσεις της για την οικονομία και την ανάκαμψη της χώρας, ενώ παράλληλα συνυπέγραψε τη «Διακήρυξη των Δελφών» με την «International Cooperation Platform». Πρόκειται για μια κορυφαία επιχειρηματική πλατφόρμα που τελεί υπό την αιγίδα της τουρκικής Προεδρίας.

Δεξιά, ο Βασίλης Αποστολόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Επιχειρηματικής Ένωσης σε θερμή χειραψία με τον Τούρκο επιχειρηματία, Ερολ Ουσέρ

Η ΕΕΝΕ ήταν programming partner στο πάνελ που αφορούσε στη «διαγεννεακή ηγεσία», ενώ μέλη της συμμετείχαν και πλαισίωσαν αρκετά panels, με κυρίαρχες τις παρεμβάσεις του προέδρου, Βασίλη Αποστλόπουλου και του αντιπροέδρου της Ένωσης, Κρίστιαν Χατζημηνά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business