Χριστούγεννα στο Golden Hall με πολλές παιδικές ευχές!

Το Golden Hall υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα και φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος») και στην εκπλήρωση των ευχών των παιδιών του οργανισμού..

Στιγμιότυπο από το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Golden Hall

Πυροτεχνήματα, συγκίνηση, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από την Ελένη Φουρέιρα ήταν μερικά μόνο από όσα διαδραματίστηκαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall. Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε για το «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»).

Αναστασία Μανιά (πρώην πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (γενική διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Ρενάτα Τσαούση (διευθύντρια Golden Hall)

Ο προαύλιος χώρος του Golden Hall πλημμύρισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, καλώντας από νωρίς τον κόσμο να μπει σε γιορτινό κλίμα. Λίγο μετά τις 17:30, ανέβηκαν στη σκηνή, οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα όπου ερμήνευσαν κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η Ηρώ Κόβα με τις εγγονές της

Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία απογείωσε με το εκρηκτικό performance της το κοινό που τραγούδησε και χόρεψε με όλες τις επιτυχίες της! Η γνωστή ερμηνεύτρια ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξουμε τους σκοπούς του «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»).

Έλενα Ντάβλα, Μαρία Κοτρώτσιου

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε η μικρή Έλενα η οποία είναι πλέον καλά, μετά από επιτυχημένη μεταμόσχευση που δέχτηκε εξαιτίας της σιδηροβλαστικής αναιμίας από την οποία έπασχε. Η μικρή Έλενα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την εκπλήρωση της ευχής της να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα!

Η Ελένη Φουρέιρα on stage στο Golden Hall

Όλοι μαζί χαρίσαμε χαμόγελα σε δεκάδες παιδιά, στέλνοντας τη λέξη WISH στο 19808 και δωρίζοντας 2€ για να εκπληρώσουμε μια ευχή! Για τη στήριξη του «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος») μπορούμε να προσφέρουμε όλοι, έως και τις 4 Ιανουαρίου, κάνοντας tap την κάρτα μας στην οθόνη με το POS που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, δωρίζοντας ανέπαφα 2€ στον Οργανισμό, για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

 

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (γενική διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Ελένη Φουρέιρα, Ρενάτα Τσαούση (διευθύντρια Golden Hall)

Η διευθύντρια εταιρικής Επικοινωνίας της Lamda Development, Μαρία-Χριστίνα Γρίβα

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business