Νέο Κατάστημα από την Gruppo Cucine στο Χαλάνδρι

Αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, ΜΜΕ, σεφ και πολιτιστικοί παράγοντες παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Gruppo Cucine, στη Λεωφόρο Κηφισίας 244, στο Χαλάνδρι.

Άρης Λεβεντάκης, Σίσσυ Φειδά, Γιώργος Λεβεντάκης

Η οικογένεια Λεβεντάκη υποδέχθηκε στο νέο κατάστημα Gruppo Cucine τους καλεσμένους της, ενώ ο CEO Γιώργος Λεβεντάκης, τους ευχαρίστησε και μοιράστηκε το όραμα και τα σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης, ενώ τόνισε πως οι άνθρωποι, η ομάδα και η οικογένεια είναι ότι πιο σημαντικό στην πορεία του.

Ναταλία Μουνδρέα, Ελίνα Σπηλιοπούλου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 500 άνθρωποι από διάφορους χώρους όπως αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, πελάτες, συνεργάτες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και άνθρωποι των media.

Αντώνης Λακιώτης, Κατερίνα Νικολίτση, Γιώργος Ντάβλας, Μπίλυ Τζώρτζη

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γευστική εμπειρία ιταλικών γεύσεων με ζωντανή μαγειρική στις κουζίνες του καταστήματος από τους σέφ του «Δειπνοσοφιστήριον», και υψηλής αισθητικής οινογνωσία από τον Wine Experience Designer Αρτέμιο Λαϊνά, σε μια όμορφη βραδιά μέσα στο κατάστημα, αλλά και στον εξαιρετικά διαμορφωμένο κήπο κάτω απο το φεγγάρι και την υπόκρουση ιταλικής μουσικής.

Φανή Λεβέντη, Έλενα Ντάβλα, Έλενα Βρεττού

Άννα Μαμιδάκη-Σκλαβενίτη, Σάντυ Μπήτρου, Λίτσα Λάβδα

Φανή Σαραντοπούλου, Νινέτα Πατέρα, Ιωάννα Στραγάλη, Μαρία Κοτρώτσιου

Λίτσα Λάβδα, Χρυσούλα Κέρος

Φένυ Μπούζα, Χρυσούλα Κέρος

Σταύρος Ξαρχάκος, Γιώργος Λεβεντάκης CEO Gruppo Cucine και ο Ιταλός agent, Fabio Russo.

O Παύλος Ευμορφίδης ιδρυτής της Cocomat και ο Αντώνης Λακιώτης, CEO της εταιρείας πλακιδίων «Λακιώτη»

Απο δεξιά προς αριστερά Βασίλης Μπαρτζώκας CEO Design Ambassador, Τάσος Σπανίδης, CEO Generation-Y, Ευάγγελος Χαμπιλομάτης ιδρυτής Epixeiro.gr, Μαρία Θέμελη Ιδρυτής Themeli Communication

 

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business