Παρουσίαση στο Μουσείο Μπενάκη από την λογιστική εταιρία KRS

Την παρουσίαση της πρωτοποριακής λογιστικής εφαρμογής KRS Reporting, η οποία φέρνει καινοτομία στον χώρο των επιχειρήσεων, πραγματοποίησε η εταιρία KRS του Κωνσταντίνου Ράικου

Ο ιδρυτής της λογιστικής εταιρείας KRS, Κωνσταντίνος Ράικος με τη Φαίη Σκορδά, τη σύζυγό του Ράνια Βλάχου-Ράικου και την Ανθή Κατσαβούνη
 Στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην τεχνολογία ο  ceo και ιδρυτής της λογιστικής εταιρείας KRS, Κωνσταντίνος Ράικος, μίλησε για την καινοτομία που φέρνει η εφαρμογή KRS Reporting στον επιχειρηματικό τομέα και συγκεκριμένα στον επαγγελματία που θέλει να έχει στα χέρια του τον πλήρη έλεγχο.

Ναταλία Δραγούμη, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαρία Κοτρώτσου, Μπίλη Τζώρτζη

Η ομάδα της KRS ήταν εκεί, για να εξηγήσει στην πράξη στους εκλεκτούς καλεσμένους τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου αυτού εργαλείου που ήρθε να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την παροχή λογιστικών υπηρεσιών.

Χριστίνα Ποτηριάδου, Γιώργος Ντάβλας

Επαγγελματίες από τον χώρο των επιχειρήσεων, συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας KRS αλλά και γνωστές προσωπικότητες έδωσαν το παρόν και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις δυνατότητες της εφαρμογής. Επισκεφτείτε το site της KRS για περισσότερες πληροφορίες krs.gr.

Θανάσης Χριστόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Η Φανή Χαλκιά και ο σύζυγός της Λούης Καραμάνος

Ράνια Βλάχου-Ράικου, Σταύρος Ντεμερτζής

Τέντυ Γερουλάνου

Μέμος Μπεγνής, Χριστίνα Μπουγιούκου

 

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business