Προεδρικό Μέγαρο: Συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με τη Γιάννα Αγγελοπούλου

Την πρόεδρο του «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Κύριο θέμα της συνάντησής τους ήταν οι εργασίες της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχεται την πρόεδρο του «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τη Γιάννα Αγγελοπούλου για την ανάληψη των καθηκόντων της ως επικεφαλής των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το 1821.

Κύριο θέμα της συνάντησής τους ήταν οι εργασίες της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

«Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό, είναι να μπορέσουμε σήμερα από τα διδάγματα εκείνης της εποχής και από την διαδρομή όλων αυτών των χρόνων, να αντιληφθούμε ποιος είναι ο προορισμός μας, ποια είναι η θέση μας στον κόσμο, και πολύ περισσότερο τι μπορούμε και πρέπει να κάνουμε», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τη Γιάννα Αγγελοπούλου για την ανάληψη των καθηκόντων της ως επικεφαλής των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το 1821

Από την πλευρά της η Γιάννα Αγγελοπούλου τόνισε: «Στόχος αυτής της επετείου είναι, όπως είπατε πάρα πολύ σωστά, έχοντας υπόψη και μελετώντας το παρελθόν να είμαστε έτοιμοι να πάμε στο μέλλον. Ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να σκεφτούν την ευθύνη. Ότι θα αναμετρηθούν με τον ίδιο τους τον εαυτό. Και είναι βασικό να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε αλλά και ποιοι μπορούμε να γίνουμε».

Ο Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί: « η Επιτροπή δεν μένει μόνο στην ιστορική καταγραφή της Εθνεγερσίας».

Παρούσα και στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ
Αξίζει να αναφερθεί πως την περασμένη εβδομάδα η κ. Αγγελοπούλου είχε επισκεφτεί ξανά το Προεδρικό Μέγαρο, αυτή τη φορά ως προσκεκλημένη στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.

Η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021», πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο επίσημο δείπνο που δόθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Το «παρών» τη συγκεκριμένη βραδιά έδωσαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, αρκετά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλη του διπλωματικού σώματος, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου, ακαδημαϊκοί, καθώς και μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας, που συνόδευαν τον Κινέζο Πρόεδρο στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, συνομιλεί με τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Το στιγμιότυπο παρακολουθεί ο Κώστας Μπακογιάννης.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννα Αγγελοπούλου

Γιάννα Αγγελοπούλου, Αλέξης Τσίπρας

Η κ. Αγγελοπούλου σε θερμή χειραψία με τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business