Το ολοκαίνουργιου EverEden Beach Resort Hotel άνοιξε τις πύλες του

Μια ξεχωριστή βραδιά αλλά και ένα αξέχαστο Σαββατοκύριοκο διοργανώθηκε στην Ανάβυσσο για το επίσημο opening τoυ EverEden Beach Resort Hotel. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στο 47ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών Σουνίου, στο μέσον ακριβώς της Αθηναϊκής Ριβιέρας και μόλις 27 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.

Samer Hreiki, Μάρθα Φωτεινοπούλου, Άλκης Παναγόπουλος (διευθύνων σύμβουλος του EverEden Beach Resort Hotel), Ρία Βογιατζή
Το περασμένο Σαββατοκύριακο δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες απόλαυσαν την φιλοξενία του EverEden Beach Resort Hotel, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα μιας και το ξενοδοχείο γιόρταζε επίσημα την έναρξη λειτουργίας του. Μάλιστα, στο πλαίσιο της φιλοξενίας διοργανώθηκε μια βραδιά όπερας, με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Έλενα Κελεσίδη να κερδίζει τις εντυπώσεις των καλεσμένων.

Μάρκος Τζαμάλης, Άλκης Παναγόπουλος (διευθύνων σύμβουλος του EverEden Beach Resort Hotel), Μιχάλης Σταυριανουδάκης

Ο Άλκης Παναγόπουλος διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου δήλωσε: «Το EverEden Beach Resort Hotel απευθύνεται στον εμπνευσμένο ταξιδιώτη που αναζητά την απόλυτη τουριστική εμπειρία, καθώς έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην παραλία της Αττικής. Διατηρούμε αναλλοίωτα τα παλαιά παραδοσιακά στοιχεία του ελληνικού τουρισμού και τα αναμειγνύουμε με τις σύγχρονες απαιτήσεις μέσα από μοντέρνες υποδομές και εγκαταστάσεις.

Εύα Τσουλουχοπούλου, Ρόνι Καρρά

Έχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο προορισμό για διαφορετικές αγορές αλλά και για διαφορετικές εποχές. Το EverEden Beach Resort Hotel καλείται να εμπλουτίσει την Αθηναϊκή Ριβιέρα ευελπιστώντας να προσφέρει στους ταξιδιώτες την εμπειρία της Αττικής, ενός προορισμού πλήρους σε περιεχόμενο και επιλογές».

Τζίνα Μαμιδάκη, Ιωάννα Μάνδρου

Η άμεση σύνδεσή του με την Αττική οδό καθιστά το EverEden Beach Resort Hotel προσβάσιμο από οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας και του νομού γενικότερα.  Πρόκειται για μια ολοκληρωτική ανακατασκευή, της οποίας το κόστος ανέρχεται περίπου στα 28 εκατ. ευρώ. Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη επιμελήθηκε το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects, ενώ τις μελέτες εφαρμογής και περιβάλλοντα χώρου το γραφείο VAP architects.

Ο Γιώργος Ντάβλας και η Έλενα Κελεσίδη ερμήνευσαν αξέχαστες άριες

Το EverEden Beach Resort Hotel διαθέτει 260 δωμάτια έξι διαφορετικών τύπων ( Deluxe Standard που αποτελεί το βασικό δωμάτιο, τα ευρύχωρα deluxe Superior, τις Belvedere Suites με την εντυπωσιακή θέα, τα διχωρα family room, τα Residences των 90 τ.μ. που προσφέρονται για μεγάλες οικογένειες και φυσικά τις σουίτες με ιδιωτική πισίνα).

Μάγδα Λιβέρη, Έλενα Ντάβλα

Με γήπεδα 49 στρεμμάτων και τρία ολοκληρωμένα συγκροτήματα είναι στην προνομιακή θέση να προσφέρει ένα άκρως υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο με τρία εστιατόρια και πέντε μπαρ. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δυο εξωτερικές όσο και η μια εσωτερική πισίνα. Ακόμα, στις υποδομές του ολοκαίνουργιου EverEden Beach Resort Hotel μπορεί να αναζητήσει κανείς τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες spa από την Asian Spa, καθώς και του μεγάλου γυμναστηρίου.

Ντέβιντ και Άντζη Άντριους

Στην εντυπωσιακή παραλία μήκους 400 μέτρων του ξενοδοχείου (με τα snack bar, cocktail bar beach restaurant και επαγγελματικό water sports center με aqua park), η οποία βραβεύεται επί 19 συναπτά έτη με γαλάζια σημαία και στο μέσο της δεσπόζει ο χαρακτηριστικός μαύρος βράχος από τον οποίο έχει ονομαστεί και η περιοχή.

Νικόλας Κατσαρός, Φαίη Μπέη

Μια βόλτα στους περιβάλλοντες χώρους, όπου ακολουθήθηκε κηποτεχνική μελέτη, αναμένεται να μαγέψει τον επισκέπτη με το φυσικό κάλλος. Εντός του πευκοδάσους που περικυκλώνει το ξενοδοχείο, το περιπατητικό μονοπάτι οδηγεί στο ψηλότερο σημείου του λόφου ΕverΕden. Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως το ξενοδοχείο διαθέτει και ανοιχτό θεάτρο, το οποίο θα φιλοξενεί εκδηλώσεις και μουσικές βραδιές.

Νάνσι και Θανάσης Χριστόπουλος, Έλενα Ντάβλα, Χρήστος Νέζος

Φένυ Μπούζα, Στέλλα Παπαδάκη

Κώστας Σπυρόπουλος, Χριστίνα Πολίτη

Ειρηάννα Δάβαρα, Βασίλης Ορλώφ

Νόνη Δούνια, Κορίνα Στεργιάδου

Ειρήνη και Ανέστης Νικολέλης

Κώστας Σπυρόπουλος, Γιώργος Παπαχρήστος

Τάκης Χατζής, Έλενα Κελεσίδη

Αντώνης Βλοντάκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Χρήστος Νέζος, Νόνη Δούνια, Κορίνα Στεργιάζου

Μάγδα Λιβέρη, Φένυ Μπούζα

Διονυσία Ζαπατίνα, Μιχάλης Κούβελας

Λάκης Μαυροειδής, Κωνσταντίνος Τσιγγερίδης, Χαρά Μαυροειδή

Αλέξης Καρατζάς, Αναστάσης Δαφνής, Τζένη Οικονόμου-Ρίζου, Γιάννης Ρίζος

Χρήστος Σταματόπουλος, Αλέξανδρος Ασπραδάκης

Τεό Καραβάνης, Μαρίνα Αγγελάκη, Ελίνα Κυζυρίδη

Αλέξης και Στεφανία Ρίζου, Έβις Λουλάτα

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business