Όταν ο Βασίλης Αποστολόπουλος συνάντησε τον πρίγκιπα Κάρολο

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και η σύζυγός του, Ρόη Αποστολοπούλου, ήταν ανάμεσα στους λίγους και εκλεκτούς προσκεκλημένους και στις δυο δεξιώσεις που παρέθεσε στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Παύλος, της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου της Αγγλίας

Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο Βασίλης Αποστολόπουλος στο Bridgewater House

O διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος και η σύζυγός του, Ρόη, ήταν ανάμεσα στους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι παραβρέθηκαν και στις δυο δεξιώσεις που παρέθεσε προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου της Αγγλίας ο πρίγκιπας Παύλος, της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας. Τη μία ημέρα δόθηκε ένα κοκτέιλ πάρτι στο St James Palace και την επόμενη δείπνο στο Bridgewater House. Ο κ. Αποστολόπουλος είχε την ευκαιρία και στις δύο εκδηλώσεις να συνομιλήσει με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου για διάφορα θέματα, καθώς και να του περιγράψει το εύρος των σημαντικών δραστηριοτήτων του ομίλου του.

Ο πρίγκιπας Παύλος με τη Ρόη Αποστολοπούλου

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Αποστολόπουλο: Αποτελεί έναν από τους ιδιαίτερα δραστήριους και πολλά υποσχόμενους  επιχειρηματίες της νέας γενιάς. Ο κ. Αποστολόπουλος είναι αριστούχος πτυχιούχος του London School of Economics (ΒSc Management) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Eίναι διευθύνων σύμβουλος της «Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών Α.Ε.» από το 2000 και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών από το 2003, που αποτελεί την ηγετική επιχείρηση του κλάδου υγείας στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Είναι εκλεγμένος πρόεδρος για δεύτερη συνεχή θητεία, της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), μέλος του διοικητικού συμβουλίου του διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου και management του Πανεπιστημίου του Cambridge (CIBAM) καθώς και μέλος του Γενικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Επίσης, μετέχει στα διοικητικά συμβούλια των θυγατρικών επιχειρήσεων του Ομίλου Γ. Αποστολόπουλου ως πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος, των οποίων τα συμφέροντα εκτείνονται από την υγεία ως τις ασφάλειες, το real estate και το εμπόριο. Το 2008 τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο «Giuseppe Sciacca» για ανθρωπιστικό έργο και τη συμβολή του στην κοινωνία. Αξίζει να αναφερθεί πώς κατέχει αριστείο στο bachelor και στο διδακτορικό του και έχει τιμηθεί με το βραβείο καλύτερου Manager για την χρονιά του 2002-2003.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business