To «A Magic Cabinet» της Ευγενίας Χανδρή διοργάνωσε το πρώτο του pop up shop και έκλεψε τις εντυπώσεις!

H Ευγενία Χανδρή, ιδρύτρια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.aMagicCabinet.com, αποφάσισε να μεταφέρει σε ένα φυσικό κατάστημα τους θησαυρούς που με προσωπική έρευνα και πάθος έχει συλλέξει από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικά brands και έτσι... το Ecali Club πλημμύρισε από ενθουσιώδεις φίλους και πελάτες της, οι οποίοι ήρθαν με στόχο να δημιουργήσουν το δικό τους «μαγικό ντουλάπι»!

Η Ευγενία Χανδρή (ιδρύτρια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.aMagicCabinet.com) με την Ηρώ Κόβα και τον σύζυγό της, Θεόδωρο Γιαννούση

Με οικοδέσποινα την Ευγενία Χανδρή  πραγματοποιήθηκαν στο Ecali Club τα εγκαίνια του πρώτου A Magic Cabinet pop up shop μεταμορφώνοντας το Ecali Club για τρεις ολόκληρες ημέρες σε ένα ξεχωριστό κατάστημα.

Ελένη Κωνσταντακάτου-Σαμαρά, Δήμητρα Φιλίππου, Νινέτα Βαφειά

Αξίζει να αναφερθεί πως το A Magic Cabinet είναι μια μοναδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα πιο εκλεκτά προϊόντα από επιλεγμένους παραγωγούς και σχεδιαστές. Τα επιλέγει έπειτα από προσωπική έρευνα η κ. Χανδρή, στέλεχος της βιομηχανίας φιλοξενίας, συγγραφέας, αρθρογράφος και συνιδρύτρια της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post.

Μάτα Ζησιάδη, Μαρία Μπαρμπαλιά

Φίλοι της από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και πιστοί πελάτες του A Magic Cabinet βρέθηκαν εκεί για να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά προϊόντα ανάμεσα σε προτάσεις γαστρονομίας, αποστάγματα, προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης, για το σπίτι, το στιλ, τα κατοικίδια και το γραφείο, όλα με υπογραφές επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών και σχεδιαστών.

Νάνσυ Ιωαννίδου, Μαρία Γιαννούλη-Locke

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Zeus + Δione, Mary Katrantzou, Vourakis, Marina Vernicos, Minas, Elena Syraka, On Entropy, Salt Odyssey, Anassa Organiscs, The Cool Projects και άλλα. Το A Magic Cabinet pop up shop διήρκησε 3 ημέρες με την υπόσχεση σε όσους δεν πρόλαβαν να το επισκεφτούν ότι θα επαναληφθεί πολύ σύντομα.

Νάντια Θεοχαράκη, Μαριάννα Σταφυλοπάτη

Και βέβαια οι λάτρεις του ποιοτικού #madeinGreece και όσοι αναζητούν ιδιαίτερα δώρα, μπορούν να προμηθεύονται στο www.amagiccabinet.com.

Ευγενία Χανδρή, Νίκη Κουτσιανά

A Magic Cabinet… το «μαγικό ντουλάπι» που όλοι θα θέλαμε να έχουμε! (το στόρι πίσω από τη δημιουργία του) Η Ευγενία Χανδρή, ηγετική φυσιογνωμία της ελληνικής βιομηχανίας φιλοξενίας, συγγραφέας και συνιδρύτρια της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post, είναι η ιδρύτρια του A Magic Cabinet. Αφοσιωμένη στην ιδέα της να μετασχηματίσει ένα υπαρκτό «μαγικό ντουλάπι» σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα εμπεριέχει την αγάπη της για την ανακάλυψη εξαιρετικών προϊόντων και τις ιστορίες των ανθρώπων που τα δημιουργούν, εμπνεύστηκε το A Magic Cabinet.

Μαρίτσα Τραυλού

Ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το A Magic Cabinet έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο οnline προορισμό για όσους θέλουν να αποκτήσουν προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές. που θα συνθέσουν το προσωπικό τους Magic Cabinet για μια περισσότερο συναρπαστική και απολαυστική καθημερινότητα.

Κλαίρη και Μάιρα Τσαβλίρη

Μάγδα Λιβέρη, Αθανασία Στέγγου

Χάρης και Γιασμίν Οικονομοπούλου

Νίνα Παπαϊωάννου, Έλενα Ξυλά-Ματζαβίνου

Χαρά Ξυλά, Ξένια Λεκανίδη

Μαρίζα Φασιανού

Φανή Σαραντοπούλου, Στέλλα Βουλγαράκη

Διονύσης Παναγιωτάκης, Θεόδωρος Γιαννούσης

Μίλα Γιαννακοπούλου, Αλίντα Καλοφωλιά, Αν Κοκοτού

Δημήτρης Τσακούμης, Ζέτα Τσακούμη, Άντζελα Θεοφανίδου, Νικ Καϊρης

Ιλεάνα Λαγά, Ελένη Χαρλαύτη, Χρυσούλα Κέρος

Γιώργος Ραφαήλ, Γιάννης Πλουμής, Θεόδωρος Γιαννούσης, Θεόδωρος Παϊδούσης

Γιάννης Σαχίνης, Θέμος Σγουρός

Φανή Χαλκιά

Ρεβέκκα Καμχή, Μαρίνα Κομνηνού

Μαρία Λουίζα Βαφειαδάκη, Μαρίλη Βραχνού

Κώστας Σόμμερ

Ευγενία Χανδρή, Μαριάννα Μόσχου

Άποψη του πρώτου A Magic Cabinet pop up shop

Το Ecali Club είχε για τρεις ημέρες μεταμορφωθεί σε ένα κανονικό κατάστημα για τις ανάγκες του πρώτου A Magic Cabinet pop up shop

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business