O Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων τίμησε δύο σημαντικές γυναίκες

Δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που έχουν διαγράψει αξιομνημόνευτη πορεία στον χώρο της Ιατρικής και της Δημοσιογραφίας, τη Δρ. Παρή Ράπτη και τη δημοσιογράφο Σεμίνα Διγενή, βράβευσε ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων σε μια συγκινητική τελετή που έλαβε χώρα στην Αθηναϊκή Λέσχη.

H Δρ. Παρή Ράπτη, ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου και η Σεμίνα Διγενή

Δύο κυρίες, οι οποίες έχουν διακριθεί η καθεμία στο δικό της επαγγελματικό πεδίο και έχουν προσφέρει έργο με την πορεία τους στην κοινωνία αλλά και τον πολιτισμό, τίμησε λίγες ημέρες πριν τις γιορτές ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ ).

Ο πρόεδρός του ΕΟΠΕ Συμεών Σιδηρόπουλος, βραβεύει την Δρ. Παρή Ράπτη για την προσφορά της στην ιατρική επιστήμη, το κοινωνικό της έργο και τη διεθνή δραστηριότητά της σε θέματα πολιτισμού, καθώς και για την προσφορά της στην ενίσχυση του έργου του ΕΟΠΕ.

Σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην Αθηναϊκή Λέσχη, ο πρόεδρός του ΕΟΠΕ Συμεών Σιδηρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο βράβευσε τις δυο ξεχωριστές γυναίκες που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο της Ιατρικής και της Δημοσιογραφίας, τη Δρ. Παρή Ράπτη και τη Σεμίνα Διγενή αντιστοίχως.

Η Σεμίνα Διγενή, δημοσιογράφος, συγγραφέας και ραδιοφωνική παραγωγός του Real fm βραβεύτηκε για τη συνολική πορεία και το πλούσιο έργο της στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η Δρ. Παρή Ράπτη βραβεύτηκε για την προσφορά της στην ιατρική επιστήμη, το κοινωνικό της έργο και τη διεθνή δραστηριότητά της σε θέματα πολιτισμού, καθώς και για την προσφορά της στην ενίσχυση του έργου του ΕΟΠΕ. Η Σεμίνα Διγενή, δημοσιογράφος, συγγραφέας και ραδιοφωνική παραγωγός του Real fm βραβεύτηκε για τη συνολική πορεία και το πλούσιο έργο της στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, σημαντικοί εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, του νομικού και επιστημονικού κόσμου μεταξύ των οποίων και οι Αθ. Βοζίκης. Αντ. Αλεβίζος, Φ. Χατζηφώτης, Αλ. και Ν. Δήμα, Μ. Σούλη, Αθ. Δαβέτας, Γ. Παπαδόπουλος. Από το πολιτικό χώρο το παρόν έδωσαν οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, κ. Κώστας Παπαδάκης και κ. Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, κ. Παύλος Χρηστίδης.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και οι συγγραφείς Χρήστος Χωμενίδης και Παναγιώτης Μέντης, ο ποιητής Πάνος Νιαβής, η ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, ο ιδιοκτήτης των εκδόσεων «ΚΑΚΤΟΣ» Γιάννης Λεβέντης, οι θεατρικοί παραγωγοί Νινέτα και Ντέζυ Λεμπέση και Ανδροκλής Δεληολάνης. Από τη σημαντική αυτή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σκηνοθέτες Τάκης Τζαμαργιάς και Κίρκη Καραλή αλλά και οι σημαντικοί εκπρόσωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης, Ελένη Γερασιμίδου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ηρώ Μουκίου, Μιχάλης Μανιάτης, Γωγώ Μπρέμπου, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αλίνα Κωτσοβούλου, Αντώνης Ξένος και Γεράσιμος Σκαφίδας.

Από τον χώρο των media τη βραδιά της βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ενδεικτικά ο διευθυντής του ΕΘΝΟΣ Νούλης Χατζηδημητρίου, οι διευθύντριες επικοινωνίας του STAR Λόλα Νταιφά και του SKAI Δώρα Γιαννακάκη, ο Νίκος Μωραίτης, διευθυντής του Μεντα fm, Ανδρέας Ροδίτης (ΕΡΤ), Παναγιώτης Φύτρας (ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑ), Μελπομένη Μαραγκίδου (VICE com- ANTENΝA), Κορύνα Μαντάγαρη (REAL NEWS), Σταυρούλα Κεντιέ (BRAINCO), Ντίνα Καρρά – Πηγή Περσιάδου (ONLYTHEATER), Έλσα Παπαιωάννου (ΟΝΕ) και η ραδιοφωνική παραγωγός Σαπφώ Ματσιώρη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΕ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του ΕΟΠΕ, Συμεών Σιδηρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ., Δημήτριο Κρήτα και το μέλος του Δ.Σ., Αντώνιο Γκούρλια. Παρευρέθηκαν η κεντρική Ταμίας του ΕΟΠΕ, Ελισάβετ Μουνδρουλέα, η υπεύθυνη Βορείου Τομέα, Σουζάνα Χατζηβασιλείου και τα μέλη, Λευκοθέα Χόντου και Μυρτώ Σαπουνά.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business