Η τρίτη γενιά της οικογένειας Καμμένου εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του αυτοκινήτου

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στον χώρο του αυτοκινήτου ο Ηλίας Καμμένος, γιος του Πάνου Καμμένου και της Πέγκυ Φιλίππου, βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της εταιρείας που δημιούργησε το 1960 ο αείμνηστος και συνονόματος παππούς του. Έτσι ήταν φυσικό και επόμενο στα εγκαίνια της νέας έκθεσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτωντης της εταιρείας του στη Λεωφόρο Συγγρού να δώσουν το «παρών» μια σειρά από επώνυμους φίλους της οικογένειάς του.

Ο Ηλίας Καμμένος ανάμεσα στον παππού και τη γιαγιά του, Γιάννη και Βίκυ Φιλίππου, και τη μητέρα του, Πέγκυ Φιλίππου
Έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του Πάνο Καμμένο, τη μητέρα του Πέγκυ Φιλίππου, καθώς και τους παππούδες του Γιάννη και Βίκυ Φιλίππου ο νεαρός Ηλίας Καμμένος υποδεχόταν τους καλεσμένους, στη νέα έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που εγκαινίασε η οικογένειά του στη Λ. Συγγρού 196.

Ο Ηλίας Καμμένος με τον πατέρα του, Πάνο Καμμένο

Ο Ηλίας, ο οποίος αποτελεί την τρίτη γενιά της οικογένειας, συνεχίζει επάξια την επιχείρηση που δημιούργησε ο συνονόματος παππούς του. Η εταιρεία «Η. Καμμένος Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1960 από τον αείμνηστο Ηλία Καμμένο, ο οποίος ξεκίνησε από ένα μικρό πρατήριο καυσίμων και κατάστημα ανταλλακτικών στη Λ. Συγγρού το 1954.

Ηλίας Καμμένος, Δήμητρα Φιλίππου

Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία και με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο κατάφερε να οικοδομήσει το Συγκρότημα Εταιρειών «Η. Καμμένος» με πρωτοστάτη την «Η. Καμμένος Α.Ε.». Η εταιρεία, με αντικείμενο τις εισαγωγές αυτοκινήτων, τις Μοτοσυκλέτες, τα Συνεργεία, Σταθμούς Αυτοκινήτων και Πρατήρια Βενζίνης εξελίχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες στο χώρο των μηχανοκίνητων οχημάτων.

Τέντυ Γερουλάνου, Σάντυ Μπήτρου, Πέγκυ Φιλίππου, Μελίνα Φέσσα

Από το 1960 μέχρι σήμερα η «Η. Καμμένος Α.Ε.» έχει αντιπροσωπεύσει πολλές γνωστές αγαπημένες εταιρίες. Τα πρώτα χρόνια εισήγαγε αυτοκίνητα από ανατολικές χώρες της Ευρώπης όπως τα Wartburg, Barkas, Trabant, Fiat Polski και Autobianchi. Ακολούθησαν η γενική αντιπροσωπία της Daihatsu στην Ελλάδα, η Kawasaki και συμμετοχή στη Lancia.

Πάνος και Ηλίας Καμμένος, Βασίλης Θεοχαράκης,Έλενα Καμμένου

Κατά τη δεκαετία του ’70 η «Η. Καμμένος Α.Ε.» επεκτάθηκε και σε άλλες μάρκες όπως οι μοτοσυκλέτες Triumph, Ducatti & Lambretta, καθώς υπήρξε και αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Hino Contessa, Saab, Aston Martin και Alfa Romeo.

Δημήτρης Φιλίππου, Γιώργος Καρδασιλάρης

Στηριζόμενη στους ανθρώπους και τις αξίες που πρεσβεύουν -την τιμιότητα και την εργατικότητα, η νέα γενιά της «Η. Καμμένος Α.Ε.» έρχεται σήμερα ανανεωμένη, να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται  στις σύγχρονες απαιτήσεις του μέσου καταναλωτή.

Βασίλης Θεοχαράκης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

Στην έκθεσή στη Λ. Συγγρού 196, η εξειδικευμένη ομάδα είναι έτοιμη να προτείνει υπεύθυνα επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε αγοραστή με γνώμονα την καλή σχέση ποιότητας – τιμής. Έχοντας επενδύσει στις σχέσεις με συνεργάτες που αποδεικνύουν εδώ και δεκαετίες την αξιοπιστία τους στην αγορά, η εταιρία σας προσκαλεί να αναζητήσετε μαζί τους ό,τι όχημα επιθυμείτε. Στόχος τους είναι να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε.

Ηλίας Καμμένος, Μαρία Κινινή

Μήτση Ράπτη, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Μαρία Λαιμού, Μπέκυ Παπασταυροπούλου

Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Έμη Λιβανίου

Μελίνα Φέσσα, Ιλεάνα Σωτηροπούλου

Γιάννης Σαχίνης, Κορίνα Καμμένου, Ρένια Παπανικολάου, Άννα Κούμπα

Γιώργος Τσιότσιος, Ρόζα Αρσενιάν, Στέλιος Κωνσταντινίδης

Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Ηλίας Καμμένος, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

Κώστας Κοκκινάκης, Αλεξία Καμμένου

Τάνια Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Ανεστοπούλου, Ηλίας Ψαρογιώργος, Ιωάννα Στραγάλη

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business