Συγκίνηση και αισιοδοξία στην 47η τελετή αποφοίτησης του BCA College

Σε μια συγκινητική τελετή που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής οι 350 φοιτητές του BCA, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, πήραν τα πτυχία τους και πέταξαν ψηλά, ως είθισται, τα καπέλα τους. Το «παρών» έδωσαν οι συγγενείς των αποφοίτων, πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες φίλοι όλοι της ιδιοκτήτριας οικογένειας Δασκαλάκη.

Μπίλης Δασκαλάκης (πρόεδρος του BCA), Άδωνις Γεωργιάδης (Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Χάρης Δασκαλάκης
Νέοι άνθρωποι που ολοκληρώνουν τις σπουδές και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα φάση στη ζωή τους, πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και βέβαια αρκετά δάκρυα συγκίνησης από τους ίδιους, τους γονείς τους αλλά και τους καθηγητές τους… ήταν όλα αυτά που συναντήσαμε στην 47η Αποφοίτηση του BCA College.

Μπίλης Δασκαλάκης (πρόεδρος του BCA), Γιάννης Πλακιωτάκης (υπουργός Ναυτιλίας), Χάρης Δασκαλάκης

Η τελετή αποφοίτησης έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μαριλού Δασκαλάκη, Τάμτα, Χάρης Δασκαλάκης

Ο κος Γεωργιάδης εξήρε την ποιότητα του BCA και τόνισε ότι: «Όλοι οι απόφοιτοι του BCA βρίσκουν, αμέσως μετά την αποφοίτηση, δουλειά στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει».

Χάρης Δασκαλάκης, Πάρις Κασιδόκωστας

Ο κος Πλακιωτάκης αφού συνεχάρει του αποφοίτους, είπε ότι: «Ο χώρος της ναυτιλίας χρειάζεται ποιοτικά και ανταγωνιστικά στελέχη και το BCA αυτό ακριβώς κάνει».

Πάνος Πετρόπουλος, Γωγώ Τσατσάκη

Τέλος ο Πρόεδρος του BCA Βασίλειος Δασκαλάκης αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο BCA, παρουσίασε την πολύ πρωτοποριακή προσομοίωση «smart hotel» που λειτουργεί πλέον μέσα στο νέο City Campus του BCA. Η ιδιωτική εκπαίδευση, προσφέρει στους νέους Έλληνες τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε σύγχρονους τομείς με μεγάλη απορρόφηση από την αγορά εργασίας και πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Χριστίνα Τσατσάκη, Μάνος Μαυρίδης, Μελίνα Δασκαλάκη, Μάκης Μάτσας

Το BCA, πρωτοπόρο και εξειδικευμένο εδώ και μισό σχεδόν αιώνα στις επιχειρησιακές σπουδές, συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Plymouth και τα παγκοσμίως πρώτα σε τουριστικές σπουδές, Ελβετικά πανεπιστήμια, Glion και Les Roches.

Χάρης και Μαριλού Δασκαλάκη

Η παρουσία δύο υπουργών της κυβέρνησης αποδεικνύει το υψηλό κύρος του BCA και την αναγνώριση από την πλευρά της Πολιτείας της συμμετοχής της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας. Τα καλά ελληνικά κολλέγια δημιουργούν επαγγελματίες υψηλών προδιαγραφών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάσχεση του brain drain και οι φοιτητές τους απολαμβάνουν σπουδές ανάλογες των καλύτερων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την Ελλάδα.

Κύρος Δασκαλάκης, Θανάσης Χοχλιδάκης

Μάνθος Θεοχαρόπουλος, Αλίς Πετροπούλου

Οι απόφοιτοι στο τέλος πέταξαν, σύμφωνα με το έθιμο, στον αέρα τα καπέλα τους

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business