Για τους λάτρεις των ρολογιών

Με ένα ξεχωριστό πάρτι στην Κηφισιά ο διάσημος ελβετικός οίκος Audemars Piguet παρουσίασε μοναδικά κομμάτια υψηλής ωρολογοποιίας

Ένα cocktail party με φθινοπωρινή αύρα παρέθεσε ο οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Audemars Piguet για εκλεκτούς φίλους του σε μια καλαίσθητη κατοικία στην Κηφισιά. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν σε ένα private viewing τα αριστουργήματα υψηλής ωρολογοποιίας από τις συλλογές του οίκου, κλασικούς χρονογράφους, καθώς και μοναδικά γυναικεία ρολόγια-κοσμήματα που εκτέθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ι Gian Lucio Vaona, Andrea Greibank, Σαμ Ιωαννίδης, Παναγιώτης Σωπιάδης

Ο Ιταλός Gian Lucio Vaona μας υποδέχτηκε εκ μέρους της Piguet προτρέποντας τους λάτρεις των ρολογιών να επισκεφτούν το Audemars Piguet Lounge προκειμένου να δοκιμάσουν τα μοντέλα του οίκου και να ενημερωθούν για την τεχνική τους, απολαμβάνοντας παράλληλα τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και τα υπέροχα εδέσματα με τη συνοδεία σαμπάνιας. Highlight της βραδιάς τα τέσσερα signature Audemars Piguet CocktailsRoyal Oak, Frosted Gold, Millenary και Classique– που ήταν εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία του οίκου.

Η Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας, η οποία βρίσκεται ακόμα στα χέρα των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars and Piguet). Από το 1875, η εταιρεία έχει γράψει μερικά από τα ομορφότερα κεφάλαια στην ιστορία της υψηλής ωρολογοποιίας ανάμεσά τους και πάρα πολλές καινοτομίες. Στην πόλη Vallée de Joux δημιουργούνται αναρίθμητα αριστουργήματα σε συλλεκτικές εκδόσεις που ενσωματώνουν έναν αξιοσημείωτο βαθμό τελειότητας και περιλαμβάνουν daring sporty models, κλασικούς και παραδοσιακούς χρονογράφους, κομψά ρολόγια-κοσμήματα για τις κυρίες, καθώς και μοναδικές δημιουργίες (www.audemarspiguet.com).

Έλενα Ντάβλα, Βασιλική Τσεκούρα, Χρυσούλα Κέρος

Ελένη Τσάκλα, Σάμι Φάις, Γιάννης Κεντ

Ντόζια Κουρούπη, Ελίνα Μπακατσέλου, Ελεάνα Καραγεωργίου

Ι Γιώργος Ντάβλας, Γιώργος Καβακάκης, Ηλίας Γκότσης

Αντώνης Κρασσάς, Αλέξανδρος Λεμονής

Δημήτρης και Aline Μπαλτογιάννη, Βασίλης Τρίκαρδος

Μάγδα Λιβέρη, Έκτορας Χατζηπαναγής

Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Τζωρτζίνα Χείλαρη

Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Χριστίνα Πολίτη

Costis (Κώστας Χαμαμτζής, σχεδιαστής κοσμημάτων), Ελισάβετ Βαγένα, Έκτορας Χατζηπαναγής

Ι Βάσω Τσίντζου, Φανή Σαραντοπούλου, Μιράντα Πατέρα

Νίνα Μητσοπούλου, Ανέστης Νικολέλης

Μέμα Αγαπηνού

Μαρία Παρασκευά, Μαρία Ψωμά, Αννα-Μαρία Μπαρούχ

Μαριέττα και Κώστας Δροσόπουλος

Αχιλλέας Ιωακειμίδης, Αϊρίν Κατωπόδη

Aline και Δημήτρης Μπαλτογιάννης

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς με τη συνοδό του

Γιάννης Μαρακάκης, Νίκη Θωμοπούλου

Κωνσταντίνος Ψηλός, Κατερίνα Φασουλάκη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Business