Έρχεται στις 10 Απριλίου η εντυπωσιακή εκδήλωση της Creaid που όλοι περιμένουμε!

Εβδομήντα πέντε (75) δωρητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσέφεραν περισσότερα από 140 Haute Couture, Pret-A-Porter και Limited Edition ρούχα και αξεσουάρ από την προσωπική τους συλλογή στον οργανισμό για τον φετινό φιλανθρωπικό σκοπό του: τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Η Μαρίνα Βερνίκου, πρόεδρος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Creaid

H Μαρίνα Βερνίκου, πρόεδρος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Creaid (από τον συνδυασμό των λέξεων creation-δημιουργία και aid-βοήθεια), διοργανώνει στις 10 Απριλίου την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει έκθεση και ηλεκτρονική δημοπρασία. Φέτος το ο τίτλος της έκθεσης, η οποία έχει στηθεί στο One Athens (πρώην Σχολή Δοξιάδη), είναι Haute Couture Collection και περιλαμβάνει: δημιουργίες υψηλής ραπτικής και αξεσουάρ διάσημων οίκων, τα οποία θα δημοπρατηθούν για καλό σκοπό.

Η Μαρίνα φορά ολομέταξο μπουφάν του οίκου Camila, το οποίο περιλαμβάνεται στις δημιουργίες που θα εκτεθούν και θα δημοπρατηθούν στο Οne Athens

Εβδομήντα πέντε (75) κυρίες και κύριοι από Ελλάδα και εξωτερικό δώρισαν περισσότερα από 140 Haute Couture, Pret-A-Porter και Limited Edition ρούχα και αξεσουάρ από τη προσωπική τους συλλογή, για τον φετινό φιλανθρωπικό σκοπό: τη δημιουργία παιδικής χαράς για το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Όλες οι δημιουργίες θα εκτεθούν στις 10 Απριλίου στο One Athens, και θα δημοπρατηθούν. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Ναταλία Πρασίνου.

Σημειώνεται ότι μερικά από τα δωρηθέντα αντικείμενα, είναι μοναδικά κομμάτια οίκων Υψηλής Ραπτικής, όπως το μίνι φόρεμα, κεντημένο με παγιέτες και αστέρια του οίκου Dolce & Gabbana. Με το ίδιο μοντέλο έχει φωτογραφηθεί η pop star Beyonce, ενώ υπάρχουν μόνο άλλα 4 στον κόσμο. Ένα εξ αυτών λοιπόν είναι μέρος της φετινής online δημοπρασίας. Αξίζει ακόμα να τονισθεί ότι η δημοπρασία θα ξεκινάει για όλα τα αντικείμενα από το μηδέν.

Η Special Edition τσάντα «Paris Moscow» του οίκου Chanel, το συλλεκτικό Haute Couture σακάκι του Hedi Slimane για τον οίκο Dior Hommes, το οποίο πρωτοφόρεσε ο David Bowie  (το ίδιο μοντέλο αγοράστηκε και από τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος το προσέφερε στη διοργάνωση), μοναδικές vintage δημιουργίες δια χειρός John Galliano για τον οίκο Christian Dior, runway pieces του οίκου Dolce&Gabbana, καθώς και εντυπωσιακά κομμάτια Valentino, Chloe, Celine, Fendi, Givenchy, και Gianni Versace, θα παρουσιαστούν σε ένα extravagant, surreal  μουσειακό σκηνικό, στο κτίριο One Athens, στις 10 Απριλίου.

Η Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε στο Magda’s Magazine: «Φέτος είναι η 4η διοργάνωση και όλοι οι άνθρωποι τη Creaid είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου. Πολλά από τα κομμάτια της έκθεσης είναι συλλεκτικά και κάποια μοναδικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δωρητές μας για την προσφορά τους. Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα διεξαχθεί μέσω της σελίδας μας (www.creaid.com), θα ξεκινήσει την ίδια μέρα με τα εγκαίνια της έκθεσης, στις 10 Απριλίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Απριλίου.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα διεξαχθεί μέσω της σελίδας μας (www.creaid.com), θα ξεκινήσει την ίδια μέρα με τα εγκαίνια της έκθεσης, στις 10 Απριλίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Απριλίου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Θεωρούμε πως η δημιουργία της θα δώσει μεγάλη χαρά και θα γίνει η ”αιτία” για αμέτρητα παιδικά χαμόγελα», δήλωσε η κ. Βερνίκου.

\

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity