Διαδικτυακή ομιλία από το MDA Ελλάς: «Το ψυχικό αποτύπωμα της πανδημίας: Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του MDA Ελλάς, Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 17:00 την καθηγήτρια Ψυχιατρικής στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρίνα Οικονόμου–Λαλιώτη σε διαδικτυακή ομιλία με στόχο την ενημέρωσή μας στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας της πανδημίας.

Η διακεκριμένη επιστήμονας και καθηγήτρια Ψυχιατρικής στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρίνα Οικονόμου–Λαλιώτη προσκεκλημένη του σωματείου MDA Ελλάς ασχοληθεί με το επίκαιρο και φλέγον θέμα της πανδημίας. Η διαδικτυακή ομιλία της, στην οποία συντονίστρια θα είναι η Τασούλα Επτακοίλη, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” και συγγραφέας, θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 17:00 και έχει ως τίτλο: «Το ψυχικό αποτύπωμα της πανδημίας: Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας».

Κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://mdahellas.gr/liveevents/

Κατά την έναρξη της ομιλίας, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Καθηγητής Μικροβιολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής, Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Τσακρής.

Η ομιλία τελεί υπό την αιγίδα του ΕΚΠΑ

Οργάνωση: MDA Ελλάς
Χορηγοί: Lavipharm, Βογιατζόγλου Systems Α.Ε., Κοινωφελές  Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Χορηγοί επικοινωνίας : Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, IQVIA

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity