Εκδήλωση προσφοράς της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας

Στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας. Αξίζει να σημειωθεί πως το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στηρίζει διαχρονικά την Ιερά Μητροπόλη Νικαίας συμμετέχοντας στις διανομές τροφίμων που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για περίπου 3.000 άπορες οικογένειες.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Μητροπολίτης Νικαίας πλαισιωμένοι από παιδιά της ενορίας

Ήταν μια συγκινητική εκδήλωση, σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας με συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νίκαιας κύριος Αλέξιος υποδέχτηκε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ευχαριστώντας την για την παρουσία της και τη διαρκή στήριξή της, της προσέφερε μια εικόνα της Παναγίας.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νίκαιας κύριος Αλέξιος υποδέχεται τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Η παρουσία σας εδώ είναι μια έκφραση αγάπης και ελπίδας και σας ευχαριστούμε θερμά. Σας παρακαλώ να δεχτείτε αυτή την εικόνα για να σας προστατεύει» είπε ο Μητροπολίτης Νίκαιας Αλέξιος στην κυρία Βαρδινογιάννη. Μικρά παιδιά της προσέφεραν μια όμορφη ανθοδέσμη και την αγκαλιά τους για να την ευχαριστήσουν που βρίσκεται στο πλευρό τους.

Στιγμιότυπo από την παρουσία της κυρίας Βαρδινογιάννη στην εκδήλωση της Ι. Μ. Νικαίας

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη μίλησε με λόγια καρδιάς στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας για να πάρουν τρόφιμα για τις ημέρες των Χριστουγέννων: «Θέλω να ευχηθώ Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Βρίσκομαι κοντά σας σήμερα, αλλά θέλω να ξέρετε πως είστε συνέχεια στη σκέψη και στην καρδιά μου και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι στο πλευρό σας. Η μητέρα μου πάντοτε μου έλεγε πως πρέπει να μοιραζόμαστε τις ευλογίες που μας δίνει ο Θεός. Κρατώ τα λόγια της σαν θησαυρό. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που περνάτε και θέλω να είμαι δίπλα σας».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Μητροπολίτης Νικαίας πλαισιωμένοι από παιδιά της ενορίας, τα οποία κρατούν τα δώρα που τους προσφέρθηκαν

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στηρίζει διαχρονικά την Ιερά Μητροπόλη Νικαίας συμμετέχοντας στις διανομές τροφίμων που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τις περίπου 3.000 άπορες οικογένειες από επτά Δήμους που είναι εγγεγραμμένες στο Τομέα Πρόνοιας της Μητρόπολης Νίκαιας.

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity