Η Άννα Βίσση επισκέφτηκε το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε εντυπωσιασμένη από το έργο ζωής που έχει προσφέρει το σωματείο σε πάνω από 100.000 παιδιά με αναπηρία, στα 81 χρόνια λειτουργίας του. Φέτος η Άννα Βίσση στηρίζει για δεύτερη φορά την ΕΛΕΠΑΠ με τη συμμετοχή της, αφιλοκερδώς, σε φιλανθρωπική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη στήριξη των σύγχρονων επιστημονικών προγραμμάτων αποκατάστασης των παιδιών του σωματείου.

Αρετή Δαλακούρα, Ηρώ Κόβα, Άννα Βίσση, Μαριάννα Μόσχου, Έτα Παγίδα-Σαμαρά

Το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) στο Παγκράτι επισκέφτηκε η Άννα Βίσση.

Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ υποδέχτηκαν την Άννα Βίσση με λουλούδια και πλατιά χαμόγελα

Η αγαπημένη καλλιτέχνης, ξεναγήθηκε από την πρόεδρο Μαριάννα Μόσχου και μέλη του Δ.Σ της ΕΛΕΠΑΠ, στους χώρους θεραπείας και εκπαίδευσης των παιδιών, ενημερώθηκε για τα σύγχρονα προγράμματα αποκατάστασης που εφαρμόζονται σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες και δήλωσε εντυπωσιασμένη και παράλληλα συγκινημένη για το έργο ζωής που προσφέρει η ΕΛΕΠΑΠ σε πάνω από 100.000 παιδιά με αναπηρία, στα 81 χρόνια λειτουργίας της.

Μαριάννα Μόσχου, Άννα Βίσση, Ηρώ Κόβα

Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ την υποδέχτηκαν ενθουσιασμένα και της αφιέρωσαν μια χαρούμενη, ανοιξιάτικη ζωγραφιά.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα με μέλη και παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αννα Βίσση, στηρίζει φέτος για δεύτερη φορά, το πολυετές έργο της ΕΛΕΠΑΠ, με τη συμμετοχή της αφιλοκερδώς σε βραδινή φιλανθρωπική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη στήριξη των σύγχρονων επιστημονικών προγραμμάτων αποκατάστασης των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Αννα Βίσση με τη Μαριάννα Μόσχου (αριστερά) και την Ηρώ Κόβα φωτογραφίζονται με το προσωπικό του κέντρου της ΕΛΕΠΑΠ

Ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για τη συμβολή της στην προβολή και προώθηση του έργου του ιδρύματος , το Δ.Σ της ΕΛΕΠΑΠ την ανακήρυξε πρέσβειρα του ιδρύματος.

Η Νίκη και η Άννα Βίσση με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 80 ολόκληρα χρόνια αγωνίζεται για την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ υποδέχτηκαν την Άννα Βίσση με λουλούδια και πλατιά χαμόγελα

Το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ είναι να συνεχίσει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις παροχές και τα προγράμματά της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στόχος είναι να συνεχίσει να παρέχει καινοτόμες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης, οι οποίες να εντάσσονται σε ολοκληρωμένα προγράμματα, που λαμβάνουν χώρα σε ένα ασφαλές και οικείο προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους περιβάλλον.

Οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ δεν έκρυψαν τον θαυμασμό και την αγάπη τους για την Ελληνίδα τραγουδίστρια

Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, δίνονται οι καλύτερες ευκαιρίες για την καλλιέργεια των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων, για την ανεξαρτησία και την επίτευξη στόχων σε βρέφη , παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες. Με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του προσωπικού, των εθελοντών, των δωρητών, της διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει περισσότερα από 1.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.

Είναι καθημερινός ο αγώνας για να μπορέσει να συνεχιστεί το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για «Βήματα Ζωής», για ευκαιρίες ένταξης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία στην Ελλάδα. Σήμερα, η ΕΛΕΠΑΠ έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και της αυξημένης ανάγκης τους για στήριξη. Τα παιδιά και οι ενήλικες της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρουν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, επιμονής, σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας, και κουράγιου μπροστά στις αντιξοότητες, ενώ ως παραδείγματα συμβάλλουν ενεργά στην ευαισθητοποίηση και στην αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας (www.elepap.gr).

Φωτο: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity