Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη κοντά στους κατοίκους της Μάνδρας

Μέσα σε πνεύμα προσφοράς και αγάπης η Μαριάννα Βαρδινογιάννη επισκέφτηκε τον 2ο Παιδικό Σταθμό Μάνδρας, ο οποίος είχε ανακαινιστεί πλήρως από την Motor Oil μετά τις πλημμύρες του 2017, και για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της πληγείσας περιοχής.

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη μοιράζει χριστουγεννιάτικα δώρα και χαμόγελα στα παιδάκια του 2ου Παιδικού Σταθμού Μάνδρας

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO επισκέφθηκε τον 2ο Παιδικό Σταθμό Μάνδρας, ο οποίος είχε ανακαινιστεί πλήρως από την Motor Oil μετά τις πλημμύρες του 2017. Χαρούμενες παιδικές φωνές, τραγουδώντας τα «Τρίγωνα – Κάλαντα», υποδέχτηκαν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον όμορφο χώρο του παιδικού σταθμού.

Αναμνηστική φωτογραφία με τον δήμαρχο Μάνδρας Χρήστο Στάθη, την αντιδήμαρχο Ευαγγελία Κουτσοδήμα και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 2ου Παιδικού Σταθμού Μάνδρας

«Αγαπημένα μου παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα κοντά σας. Με συγκινεί πραγματικά το γεγονός πως σήμερα ακούω τα τραγούδια και τα γέλια σας να αντηχούν σε αυτόν εδώ τον χώρο. Κάθε γέλιο σας είναι μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και κάθε καλό», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στα παιδιά, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε μαζί τους μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία και τους προσέφερε δώρα.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη διαβάζει στα παιδιά ένα παραμύθι

Αμέσως μετά η κυρία Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε τη Χρυσούλα Κοροβέση, της οποίας το σπίτι είχε καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς από τις πλημμύρες του 2017. Μάλιστα τότε η άτυχη γυναίκα είχε καταφέρει να απεγκλωβίσει μόνη της μέσα από το πλημμυρισμένο σπίτι την κόρη της και το εγγονάκι της. Αμέσως μετά τις πλημμύρες η κυρία Βαρδινογιάννη είχε επισκεφθεί την κυρία Κοροβέση, δίνοντάς της δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Η Σάσα Σταμάτη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Χρυσούλα Κοροβέση και η αντιδήμαρχος Ευαγγελία Κουτσοδήμα

Για να την ευχαριστήσει η κυρία Κοροβέση της είχε δωρίσει το μοναδικό αντικείμενο που είχε διασωθεί από το σπίτι της, ένα αντίτυπο του Ευαγγελίου. Έκτοτε η κυρία Βαρδινογιάννη στέκεται στο πλευρό της κυρίας Κοροβέση και της οικογένειάς της. Η επίσκεψη της κυρίας Βαρδινογιάννη ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο δημαρχείο όπου συνομίλησε εκτενώς με τον δήμαρχο της περιοχής Χρήστο Στάθη, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα του Δήμου και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων με όλες της τις δυνάμεις.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο δημαρχείο της Μάνδρας με τον δήμαρχο Μάνδρας Χρήστο Στάθη

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά του 2ου Παιδικού Σταθμού Μάνδρας

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με ένα από τα παιδάκια του 2ου Παιδικού Σταθμού Μάνδρας

 

 

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity