Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο πλευρό της «Ελπίδας»

Σύσσωμη η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός με όλα της αστέρια και παρουσία του προέδρου της, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επισκέφτηκε τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ», τα οποία με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τους αθλητές και δέχτηκαν τα δώρα που εκείνοι τους προσέφεραν

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχεται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που έδωσε σύσσωμη το «παρών» υποστηρίζοντας τα παιδιά της «Ελπίδας»

Γέμισε η Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ» από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών που ξαφνικά αντίκρυσαν τα είδωλά τους να ξεπροβάλλουν μπροστά τους.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τιμητική διάκριση για την προσφορά του

Η επίσκεψη, στην οποία συμμετείχε σύσσωμη η ομάδα της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, διοργνανώθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τους ξεχωριστούς επισκέπτες υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», καθώς και ο διοικητής των νοσοκομείων παίδων «Π.&Α. Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία», Μανώλης Παπασάββας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν τα παιδιά και μοίρασαν απλόχερα δώρα, αυτόγραφα και εγκάρδια χαμόγελα

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς μας που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Ο κύριος Γιαννακόπουλος, ο αγαπητός Δημήτρης, ο οποίος σιωπηλά τόσα χρόνια μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών μας και αυτό αποδεικνύει το ήθος, την αγάπη και τις αρχές του, τις οποίες συνδυάζω με τις αρχές και τις αξίες που είχε ο αείμνηστος και αγαπημένος μας φίλος, ο πατέρας του Παύλος Γιαννακόπουλος. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπητό μου Δημήτρη όπως και όλους του αθλητές του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα εδώ, προσφέροντας χαρά και χαμόγελο στα παιδιά μας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες», δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν τα παιδιά και μοίρασαν απλόχερα δώρα, αυτόγραφα και εγκάρδια χαμόγελα

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Είναι χαρά μας και τιμή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να ερχόμαστε κάθε χρόνο εδώ και να βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο έργο . Αυτό το έργο ξεπερνά όλα τα μεγέθη και το να μπορείς να βοηθάς παιδιά, να βοηθάς την κοινωνία, να βοηθάς την πατρίδα είναι πολύ σημαντικό».

Σύσσωμη η ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναικός στο πλευρό της «Ελπίδας»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στέκεται διαχρονικά στο πλευρό της «Ελπίδας» και πέρυσι ανακηρύχθηκε «Πρωταθλητής για την Ελπίδα» («Champion for Hope»), ενώ παράλληλα ο κύριος Γιαννακόπουλος στηρίζει προσωπικά το έργο της «Ελπίδας» προσφέροντας φάρμακα της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο έργο του Συλλόγου «Ελπίδα», η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Γιαννακόπουλο την τιμητική διάκριση του συλλόγου. Από την πλευρά του, ο κύριος Γιαννακόπουλος προσέφερε συμβολικά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας, με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας.

Αμέσως μετά, οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ επισκέφθηκαν τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσέφεραν όμορφα δώρα. Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκαν οι :Ντεσόν Τόμας, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Γιώργος Καλαιτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Νίκος Παππάς, Λούκας Λεκαβίτσιους, Τζέιμς Γκίστ, Κιθ Λάνγκφορντ, Κώστας Μήτογλου, Νικ Καλάθης, Ματ Λοτζέσκι, Στεφάν Λάσμε, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούμπο, Ίαν Βουγιούκας. Τους παίκτες συνόδευαν ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Μάνος Παπαδόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κύριος Θέμης Καρβουντζής, ο Προπονητής Ρικ Πιτίνο και ο βοηθός προπονητή Νίκος Παππάς.

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity