Οι Ήρωες της Digea ταξίδεψαν στην Πάτρα

Η πανελλαδική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea έφτασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα, τον τέταρτο κατά σειρά σταθμό της μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέροντας έμπρακτη συμπαράσταση σε περισσότερα από 300 παιδιά ιδρυμάτων της Πάτρας.

Πάνω από αριστερά: Μαρία Κωνσταντάκη, Πέτρος Πολυχρονίδης, Αντελίνα Βαρθακούρη, Νατάσα Πατρινού, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Αγάπη Πολίτη, Νίκος Μαστοράκης (διευθύνων Σύμβουλος Digea), Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παναγιώτης Παπαδόπουλος (πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος). Κάτω από αριστερά: Στέλιος Καφαντάρης (PR & Communication Director Avant Tales), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing director Digea), Γιώργος Αγγελόπουλος

Ένα μεγάλο χαμόγελο, μια ζεστή αγκαλιά, πολλά δώρα και το δυνατό μήνυμα ότι όλοι εμείς είμαστε πάντοτε εδώ για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη, έδωσαν Οι Ήρωες της Digea στην Πάτρα.

Πέτρος Πολυχρονίδης, Αντελίνα Βαρθακούρη, Νατάσα Πατρινού, με τους μικρούς πρωταγωνιστές στο Orange Carpet

Η πανελλαδική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea έφτασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα, τον τέταρτο κατά σειρά σταθμό της μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέροντας έμπρακτη συμπαράσταση σε περισσότερα από 300 παιδιά ιδρυμάτων της Πάτρας.

O Γιώργος Αγγελόπουλος με τους μικρούς ήρωες

Οι  μικροί ήρωες της καρδιάς μας, από το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» των Παιδικών Χωριών SOS Πάτρας, την «Κιβωτό Αγάπης», την Εθελοντική Δράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας «Το Φωτεινό Αστέρι» και το Κ.Κ.Π.Π.Δ.Ε Σκαγιοπούλειο Παράρτημα Μονάδες Αρρένων – Θηλέων,  είχαν  την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία «Ένας Αληθινός Φίλος», μία τρυφερή ιστορία ελπίδας, αγάπης και απεριόριστης αφοσίωσης, μιας  φιλίας που ξεπερνά μια ζωή και μία αγάπη που υπερνικά όλα τα εμπόδια.

Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Αγάπη Πολίτη, Πατήρ Κωνσταντίνος (εκπρόσωπος Μητρόπολης Πατρών), Πέτρος Πολυχρονίδης

Τα μικρότερης ηλικίας  απόλαυσαν την ταινία  τα «Ασχημογλυκούλια» τα διάσημα λούτρινα με την πανέμορφη διάθεση.

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Κατερίνα Νικολάου (πρόεδρος του ιδρύματος «Κιβωτός Αγάπης»)

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης οι άνθρωποι της Digea εμπνεύστηκαν μία ακόμη δράση και αυτή την φορά, με αφορμή το «Orange Carpet» της Digea στο οποίο περπάτησαν οι μικροί ήρωες καθώς και την «πορτοκαλί» γιορτή του Halloween που συνέπεσε χρονικά, μετά την προβολή των ταινιών, δόθηκε στους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας η ευκαιρία να μεταμφιεστούν φέρνοντας έτσι νωρίτερα  μια γεύση από το γνωστό Πατρινό Καρναβάλι.

Δημήτρης Σχοινάς (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Lepanto Tηλεόραση), Νίκος Μαστοράκης (διευθύνων σύμβουλος Digea), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing director Digea), Σπύρος Καμπιώτης (διευθύνων σύμβουλος Ionian TV)

Στη συνέχεια διασκέδασαν παίζοντας στην παιδική γωνιά, με ηλεκτρονικά παιχνίδια, παίρνοντας παράλληλα μέρος σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης όπως  face painting, hand print κ.α..

H Αντελίνα Βαρθακούρη με τη μικρή πρωταγωνίστρια τη στιγμή της απονομής

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο.  Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι:

Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Αντελίνα Βαρθακούρη, Μαρία Κωνσταντάκη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος (πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος), Νατάσα Πατρινού, Πέτρος Πολυχρονίδης, Ευανθία Ρεμπούτσικα, οι οποίοι εκτός των άλλων δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχαν απένειμαν στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για κάθε παιδί.

Λίγα λόγια για την Digea: είναι ο πάροχος δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης για τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας. Από το 2009, η εταιρεία, ανέλαβε ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του έργου της ψηφιακής μετάβασης στην Ελλάδα και στις 7 Φεβρουαρίου του 2014, έλαβε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) την άδεια παρόχου δικτύου για την ψηφιακή εκπομπή του τηλεοπτικού προγράμματος των ιδιωτικών καναλιών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας. Σε αυτό το πλαίσιο ολοκλήρωσε τη μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή εποχή. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την εκπομπή του σήματος των καναλιών, χωρίς δυνατότητα επέμβασης στο περιεχόμενο τους.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity