Οι «Ήρωες της Digea» ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό

Ήταν ένα συρπαστικό ταξίδι στον ελληνικό βορρά... Στην δεύτερη και εξίσου σημαντική δράση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Digea συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά από ιδρύματα της συμπρωτεύουσας

Νίκος Μαστοράκης (διευθύνων σύμβουλος Digea), Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιώργος Μαυρίδης

Τα παιδιά της «Μέλισσας», του «Παιδικού Χωριού SOS» στο Πλαγιάρι,  του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο και του «Φάρου του Κόσμου», βρέθηκαν στο προσκήνιο και έγιναν οι νέοι «Ήρωες της Digea».

Γιώργος Μαυρίδης, Βούλα Πατουλίδου

Στην δεύτερη αυτή δράση του προγράμματος  εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Digea συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά από ιδρύματα της περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Odeon Μακεδονία. Οι  μικροί πρωταγωνιστές, αφού περπάτησαν στο «Orange Carpet», απόλαυσαν τις περιπλανήσεις του «Ασπροδόντη» και τη μάχη του καλού με το κακό, ενώ τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά, την «Alita»  και το περιπετειώδες ταξίδι γνωριμίας της με τη γενναιόδωρη αλλά και τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων.

Ο Γιώργος Μαυρίδης Γιώργος Μαυρίδης με τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια, να διασκεδάσουν σε ένα ξύλινο vintage luna park με κρίκους και nerf και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, όπως face-painting, handprint κ.ά.

Νίκος Μαστοράκης (διευθύνων σύμβουλος Digea), Αγάπη Πολίτη, Ιωάννα Κολιάδου (commercial & marketing Director Digea), Βασίλης Κεφαλογιάννης (Avant Tales)

Στην ενέργεια συμμετείχαν έχοντας ενεργό ρόλο προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο, όπως οι Γιώργος Μαυρίδης, Ευτύχης Μπλέτσας, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Μανώλης Παπουτσάκης, Βούλα Πατουλίδου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Γιάννης Σερβετάς και Βίκυ Χατζηβασιλείου, οι οποίοι εκτός των άλλων δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχαν, απένειμαν στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για κάθε παιδί. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Avant Tales.

Χριστίνα Κανατάκη, Γιώργος Ζώης (γενικός διευθυντής Μακεδονία TV), Ειρήνη Πασχαλέρη

Ο διευθύνων σύμβουλος της Digea Νίκος Μαστοράκης, με την ευκαιρία της δεύτερης αυτής εκδήλωσης, ανέφερε:«Τηρώντας την υπόσχεσή μας, ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας το ελπιδοφόρο ταξίδι των «Ηρώων της Digea», του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, σε μια προσπάθεια να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας και να αγκαλιάσουμε τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Μανώλης Παπουτσάκης, Ιωάννα Κολιάδου, Ευτύχης Μπλέτσας, Ηλέκτρα Αστέρη, Στέλιος Καφαντάρης (PR & communication director Avant Tales)

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που και αυτή η εκδήλωση, όπως και η πρώτη που έγινε πριν από 3 μήνες στην Αθήνα, βρήκε σημαντική ανταπόκριση από τα ιδρύματα της περιοχής και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το γεγονός αυτό μας δίνει νέα δύναμη για να  συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, πράγμα που αποτελεί άλλωστε και ρητή δέσμευση μας».

Ο Μανώλης Παπουστάκης και η Αρίστη Τζώνη (Χ.Α.Ν.Θ.) με την εθελοντική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ.

Λίγα λόγια για την Digea: Είναι ο πάροχος δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης για τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας. Από το 2009, η εταιρεία, ανέλαβε ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του έργου της ψηφιακής μετάβασης στην Ελλάδα και στις 7 Φεβρουαρίου του 2014, έλαβε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) την άδεια παρόχου δικτύου για την ψηφιακή εκπομπή του τηλεοπτικού προγράμματος των ιδιωτικών καναλιών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας. Σε αυτό το πλαίσιο ολοκλήρωσε τη μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή εποχή. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την εκπομπή του σήματος των καναλιών, χωρίς δυνατότητα επέμβασης στο περιεχόμενο τους.

Νίκος Μαστοράκης, Πατέρας Αθηναγόρας(Φάρος του Κόσμου), Ιωάννα Κολιάδου

Οι πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

Οι πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity