Οι Ήρωες της Digea είναι οι πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

Ο ψηφιακός πάροχος, Digea, δημιούργησε το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης HD - The Heroes of Digea, με στόχο να υποστηρίξει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η αρχή έγινε με τα παιδιά και τους νέους από την Κιβωτό του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, τη Μέριμνα και το Αμαλίειον

Νίκος Μαστοράκης (διευθύνων σύμβουλος Digea), Αγάπη Πολίτη, Στέλιος Καφαντάρης

Μέρες γιορτών και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και ενθαρρυντικό να βλέπεις εκείνους που έχουν και μπορούν να βοηθούν όσους βρίσκονται σε ανάγκη και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Με αυτό το σκεπτικό η Digea (ο πάροχος δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης για τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας) πραγματοποίησε στο Odeon Escape στο Ίλιον την πρώτη δράση του προγράμματος της HDThe Heroes of Digea. Oι άνθρωποι της εταιρείας καλωσόρισαν  τους «πρωταγωνιστές της καρδιάς μας», παιδιά και νέους, από την Κιβωτό του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, τη Μέριμνα και το Αμαλίειον.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει μια ειδική αφιέρωση στη μικρή θαυμάστριά του

Ο ψηφιακός πάροχος, δημιούργησε το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης HDThe Heroes of Digea, με στόχο να υποστηρίξει τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη, με μια σειρά από δράσεις και συνέργειες συμπαράσταση όλων μας».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζωγραφίζοντας με τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Digea, Νίκος Μαστοράκης, στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα, όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας, που ξεκινάμε με τον καλύτερο τρόπο μια νέα εποχή προσφοράς για όλους εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Η Digea, ο πάροχος δικτύου της επίγειας τηλεόρασης για όλα τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας, ξεκινά ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «Οι Ήρωες της Digea». Η σημερινή εκδήλωση απευθύνεται στα παιδιά. Στα παιδιά που αντιμετωπίζουν αντιξοότητες και αξίζουν την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων μας. Οι δράσεις άρχισαν σήμερα στην Αθήνα και θα κλιμακωθούν σε όλη την επικράτεια τους επόμενους μήνες».

Μαρία Αναστασοπούλου, Μαρία Μπακοδήμου, Χρήστος Φερεντίνος

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, περισσότερα από 300 παιδιά και οι συνοδοί τους, περπάτησαν στο πορτοκαλί χαλί της Digea για να απολαύσουν σε avant premier την ταινία «Robin Ηood», ενώ τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά παρακολούθησαν την ταινία «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας – Charming». Στη συνέχεια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σειρά εκδηλώσεων ψυχαγωγίας που διενεργήθηκαν στους χώρους του Odeon Escape, με την ευγενική βοήθεια των Χορηγών της ενέργειας.

Νίκος Μαστοράκης (διευθύνων σύμβουλος Digea), Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Πρωτόπαπας (γενικός διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS).

Την ενέργεια τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους. Ειδικότερα οι: Αγγελόπουλος Γιώργος, Αναστασοπούλου Μαρία, Αποστολάκης Γιάννης, Δρυμωνάκος Γιάννης, Ελευθερίου Κάλια, Ηλίας Μελέτης, Καραβάτου Κατερίνα, Κλαψινού Κωνσταντίνα, Κωνσταντάκη Μαρία, Μπακοδήμου Μαρία, Παπαχαραλάμπους Άννα-Μαρία, Πολυχρονίδης Πέτρος, Ταμπακάκη Μάγκυ, Τσιμτσιλή Σταματίνα, Φερεντίνος Χρήστος, υποστήριξαν την ενέργεια απονέμοντας στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για το κάθε παιδί. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Avant Tales.

Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μαρία Μπακοδήμου απονέμουν τα δώρα στα παιδιά

Οι χορηγοί που υποστήριξαν τη δράση αυτή ήταν: ΟDEON, SPACE HELLAS, PLAYSTATION®, ΠΛΑΙΣΙΟ, ARLA FOODS ΕΛΛΑΣ, FRESH PATISSERIE, ΒΙΚΟΣ, ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., LURPAK®, HAUSBRANDT, BΥΤΕ COMPUTER A.B.E.E, EGNATIA GROUP OF COMPANIES, ADAPTIT Α.Ε., PCTECHNICS®, ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., ERGOTRAK, UNIGLOBE, PASSAGER, LUNA PARK, ΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, «ΠΡΙΝΤΖΟΣ ΜΑΡΚΟΣ», INTERSTAR SECURITY.

Γιάννης Αποστολάκης, Κάλια Ελευθερίου, Γιάννης Δρυμωνάκος

Λίγα λόγια για τη Diagea: Είναι ο πάροχος δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης για τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας. Από το 2009 ανέλαβε ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του έργου της ψηφιακής μετάβασης στην Ελλάδα και στις 7 Φεβρουαρίου του 2014. Η Digea έλαβε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) την άδεια παρόχου δικτύου για την εκπομπή σε ψηφιακό σήμα του τηλεοπτικού προγράμματος των ιδιωτικών καναλιών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας. Σε αυτό το πλαίσιο ολοκλήρωσε τη μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή εποχή. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την εκπομπή του σήματος των καναλιών, χωρίς δυνατότητα επέμβασης στο περιεχόμενο τους.

Ιωάννα Κολιάδου (commercial & marketing director Digea), Κατερίνα Καραβάτου, Πέτρος Πολυχρονίδης

Πέτρος Πολυχρονίδης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού

Στιγμές διασκέδασης και παιδικά χαμόγελα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity