Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα 2019-2021»

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια της «Ελπίδας», η πρόεδρός της Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Ο τίτλος «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» (Artist for Hope) είναι ένας από τους σημαντικότερους τίτλους του συλλόγου και δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «Ελπίδας»

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον «Τοίχο των Αστεριών» της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», ενημερώθηκε αναλυτικά για την μεγάλη προσφορά της «Ελπίδας» στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου και συναντήθηκε με μικρούς ασθενείς της Μονάδας οι οποίοι του προσέφεραν χειροποίητες δημιουργίες τους.

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μανώλης Παπασάββας

Αμέσως μετά, σε μία σεμνή τελετή, στην οποία έδωσαν το «παρών» ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π.&Α. Κυριακού» Μανώλης Παπασάββας, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «Ελπίδα» και «Οραμα Ελπίδας», γιατροί και νοσηλευτές, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη απένειμε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη την τιμητική πλακέτα της «Ελπίδας» και τον ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα 2019-2021».

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη, o Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μανώλης Παπασάββας με μέλη των ΔΣ των συλλόγων «Ελπίδα» και «Οραμα Ελπίδας»

«Με την παρουσία σου στην Ογκολογική μας Μονάδα δίνεις μεγάλη χαρά και ενθάρρυνση σε ολόκληρη την οικογένεια της “Ελπίδας”, στα παιδιά και τους γονείς τους, στα μέλη μας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Και σε εμάς μεγάλο κουράγιο καθώς θέλησες να στρατευτείς στον αγώνα μας και να βοηθήσεις στο έργο μας. Ένα έργο το οποίο συμπληρώνει 30 χρόνια διαρκούς προσπάθειας, μεγάλων στόχων και οραμάτων, βημάτων μπροστά, που άλλαξαν τα δεδομένα της υγείας στη χώρα μας σε ένα τόσο δύσκολο και ευαίσθητο κομμάτι της. Και όλα αυτά, για να σωθούν τα παιδιά! Σε υποδεχόμαστε ως ένα σημαντικό σύμμαχο και φίλο του Συλλόγου μας και ταυτόχρονα ως έναν ταλαντούχο Έλληνα καλλιτέχνη που σε κάθε μας κάλεσμα στάθηκε κοντά μας και συνέβαλε με την μαγική του φωνή και την ενέργειά του στους σκοπούς μας», είπε ανάμεσα σε άλλα η κυρία Βαρδινογιάννη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τοποθετεί το αστέρι με το όνομά του στον «Τοίχο των Αστεριών» της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα»

Συγκινημένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόνισε ότι αποτελεί για εκείνον μεγάλη τιμή η ανακήρυξή του σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου με όλες του τις δυνάμεις. «Είμαι μαζί σας σε αυτό τον αγώνα που κάνετε. Ελπίζω η μουσική και το τραγούδι να χαρίσουν ελπίδα σε όλα τα παιδιά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τοποθέτησε το αστέρι με το όνομά του στον «Τοίχο των Αστεριών» της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα των μεγάλων υποστηρικτών της «Ελπίδας». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» («Artist for Hope») είναι ένας από τους σημαντικότερους τίτλους του Συλλόγου «Ελπίδα» και δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «Ελπίδας» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity