Ανοιξιάτικο brunch στο Zonars για το «Όραμα Ελπίδας»

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν: «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!»

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΗΕDVA SER

Περισσότερες από 400 κύριες, μέλη και φίλες της «Ελπίδας», έδωσαν το «παρών» στο ανοιξιάτικο brunch που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Zonars, με στόχο να στηρίξουν να στηρίξουν τους σκοπούς του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν: «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!»

ΕΛΕΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΒΑΝΟΥ

 

Στην υποδοχή βρισκόταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος των συλλόγων «Ελπίδα» και «Όραμα Ελπίδας» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, η οποία ευχαρίστησε τις φίλες του συλλόγου για την πολύτιμη συμπαράστασή τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το«Όραμα Ελπίδας» για να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η διεθνούς φήμης γλύπτρια Hedva SerΠρέσβυς και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco και , η οποία συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας με την κυρία Βαρδινογιάννη, καθώς συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της Unesco. Η Hedva Ser πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας από την Unesco «Παγκόσμιας Πρωτεύουσας του Βιβλίου» για το 2018.

ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΛΩΡΙΔΗ

Το «Όραμα Ελπίδας», το οποίο αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», δημιουργήθηκε το 2012, με πρώτο στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό όλοι οι συνάνθρωποι μας, μικροί και μεγάλοι, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών, να μπορούν να βρουν ένα συμβατό δότη). Μέσα σε τέσσερα χρόνια έχει εγγράψει 64.000 νέους εθελοντές δότες, ενώ 21 από αυτούς έχουν βρεθεί συμβατοί χαρίζοντας ελπίδα ζωής σε 21 συνανθρώπους μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα έσοδα από την εκδήλωση καλύπτεται οικονομικά η τυποποίηση 800 περίπου δειγμάτων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η πρώην αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ της «Ελπίδας» Ελένη Σαμαρά – Κωσταντακάτου. Την υποστήριξή τους στη διοργάνωση προσέφεραν το εστιατόριο Zonars και η εταιρεία Estee Lauder.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ

ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΡΑΝΙΑ ΧΟΥΡΙ, ΛΟΥΛΟΥ ΖΕΙΝ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ

ΜΑΡΙΤΑ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ, ΜΑΡΘΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΜΑΪΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity