Δείπνο με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τους σκοπούς του «Μαζί για το Παιδί»

Καλεσμένοι από τους χώρους του επιχειρείν, της επιστήμης, της ναυτιλίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, τους οποίους συνδέει η κοινή αγάπη τους για το τένις, έδωσαν το «παρών» στο ΤΑΤΟΪ Club προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να συζητήσουν με τον διεθνούς φήμηςαθλητή

Αλίκη Μαρτίνου, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Στέφανος Τσιτσιπάς, Νίκος Χατζηνικολάου, Άννα Βίσση, Εβελίνα Πετράκη, Αλεξία Βερνίκου

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» φιλοξένησε τον διάσημο και αγαπητό σε όλους μας, Στέφανο Τσιτσιπά, σε φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε προς τιμήν του στο ΤΑΤΟΪ Club.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι

Οι καλεσμένοι, οι οποίοι θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον μεγάλο αθλητή, προέρχονταν από τους χώρους του «επιχειρείν», της επιστήμης, της ναυτιλίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και της δημοσιογραφίας και είχαν ως κοινό παρανομαστή την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για το τένις.

Αλεξάνδρα Ποταμιάνου, Μάγια Ζαφειροπούλου-Μαρτίνου, Φαίη Μπαρμπαλιά, Ελίνα Σμπώκου, Κατερίνα Ποταμιάνου

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, ήταν συντονιστής της βραδιάς, η οποία έκλεισε με δημοπρασία δώρων. Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε δίπλα μας τον Στέφανο Τσιτσιπά έναν διεθνούς εμβέλειας αθλητή που μας κάνει υπερήφανους. Ο Στέφανος έχει έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του πρεσβευτή της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ένας ρόλος που δείχνει την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του να προσφέρει στις νεότερες γενιές».

Κρίστυ Τσολακάκη, Νίκος Χατζηνικολάου, Ανδρέας Μαρτίνου, Αλίκη Μαρτίνου

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε: «Γνώρισα τους ανθρώπους του ”Μαζί για το Παιδί” και με ενέπνευσε το έργο που προσφέρουν σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ελλάδα. Υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους. Πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να συμβάλλω στις προσπάθειες που γίνονται για αυτά τα παιδιά».

Σεμίραμις Παληού-Ζαφειρίου, Μαρία Χατζηιωάννου, Γρηγόρης και Μαριάννα Ψάλτη

Το «Μαζί για το Παιδί» ευχαριστεί το TATOΪ Club για την πολύτιμη υποστήριξή του, τόσο για τη φιλοξενία της εκδήλωσης όσο και για την προσφορά του δείπνου.

Αταλάντη Μαρτίνου, Ιφιγένεια Πετρίδη

Χορηγοί και Υποστηρικτές της εκδήλωσης (εκτός από το ΤΑΤΟΪ Club που ήταν ο μεγάλος χορηγός) ήταν ακόμα: Η Moët & Chandon που πιστή στην φιλανθρωπική της πρωτοβουλία “toast for a cause”, στήριξε την εκδήλωση, προσφέροντας τα ποτά της βραδιάς και ο Pavlos-The Flower Workshop, που προσέφερε τις ανθοσυνθέσεις.

Ανδρέας και Ειρήνη Δούρου, Ερρίκος και Μαρία Αρώνες

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί: Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση.

Θάσος Παπούης, Γιώργος Μπαρμπαλιάς

Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά Αγ. Θωμά 14 Αθήνα 115 27 | Τηλ.: 210 7482690 | Fax : 210 7482664 | E-mail: info@mazigiatopaidi.gr | http://www.mazigiatopaidi.gr| www.facebook.com/mazigiatopaidi |Twitter/Instagram: @mazigiatopaidi

Μάρθα Βερνίκου, Πέγκυ Βουράκη, Άννα Ανδρεάδη

Ιωάννα Προκοπίου, Σεμίραμις Παληού-Ευσταθίου, Αριστείδης Ευσταθιού

Αλεξάνδρα και Κατερίνα Ποταμιάνου

Αλεξία Βερνίκου, Αλίκη Μαρτίνου, Εβελίνα Πετράκη

Χάνα Μυτιληναίου, Αμαλία Πιζάντε

Απόστολης Τσιτσιπάς, Ελισάβετ Τσιτσιπά, Άννα Βίσση

Αλέξανδρος Βαρβέρης, Μελίσσα Μεταξά

Chris Robbs, Απόστολος Τσιτσιπάς, Γιώργος και Χρήστος Κυβερνήτης

Μάρθα Βερνίκου, Έρρικα Οικονόμου, Πέγκυ Βουράκη, Σόφη Μυτιληναίου

Έλενα Γαβριηλίδη, Φαίη Μπαρμπαλιά με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Αλεξία Βερνίκου, Ιφιγένεια Πετρίδη, Μαρία Πατέρα

Δημήτρης Χατζηνικολάου, προπονητής της εθνικής ομάδας τένις, Νίκος Χατζηνικολάου, Στέφανος Τσιτσιπάς

Σία Κολάκη, Ιωάννα Προκοπίου, Αλεξία Βερνίκου, Αγγελική Πολίτη

Κρίτωνας Αναβλαβής, Έλενα Γαβριηλίδη-Στρατάκη, Ιωάννα Κούκη-Γαβριηλίδη, Στέφανος Γαβριηλίδης

Γιώργος και Ζωή Πολυδάκη

Τζοάνα και Δημήτρης Τολάρος

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity