Δείπνο του Lifeline Hellas για καλό σκοπό

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό δείπνο με σκοπό την ενίσχυση των μονάδων εντατικής θεραπείας των νεογνών

Η Ελένη Μπούση, η πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η μεγάλης χορηγός της εκδήλωσης Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη της As Marine

Για 14η συνεχή χρονιά ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε το καθιερωμένο φιλανθρωπικό δείπνο, που παραθέτει την περίοδο των γιορτών, υπό την αιγίδα και την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Σκοπός της βραδιάς ήταν η στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου, Ζήσης Μπουκουβάλας (πρόεδρος του Lifeline Hellas), Άλκηστη Πρίνου-Μπουκουβάλα

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρίγκιπα Αλέξανδρο να καλωσορίζει και να ευχαριστεί τους καλεσμένους, οι οποίοι με την παρουσία τους στήριξαν εμπράκτως τους σκοπούς του οργανισμού.

Λούση Θεοδωροπούλου, Λίτσα Λάβδα

Στη συνέχεια πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους χορηγούς τη Roula Rouva Real Estate, την ΕΥΔΑΠ και κυρίως την κύρια χορηγό της βραδιάς Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine.

Ντέιβιντ Άντριους, Άντζι Μαργαρίτη-Άντριους, Μιμή Ντενίση, Κρατέρος Κατσούλης

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία της πριγκίπισσας Αικατερίνης, η οποία αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν τονίζοντας ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από τους γονείς της την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Γιώργος και Έρση Τσακίρογλου

Τις εντυπώσεις έκλεψε η υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η΄Εμη Τρικάρδου (από την εταιρεία Artemide), καθώς και οι μελωδίες της Αγάθης Κοσκινά. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Οι καλεσμένοι έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια του Costis. 

Ελένη ΜΝπούση, Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Νανά Βενέτη-Ντίν, Νέιτζελ Ντιν

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Αναγέννηση, by Dr. Boukouvalas, Poulis SA, Epirotiki lines, Motoroil, Rolex, American Express, Παπαποστόλου, ΕΛΠΕΝ, Evritos, Gancia, Beat be spoke events and services, Artemide, Diamond events, Άσυλο Ανιάτων, Diamond Events, Navios Maritime Holdings, Βίκος, Tricardos Group, Ελληνοεκτυπωτική, Davlas & Partners, Design & Pleasure και πολλοί άλλοι.

Ναλίτα Καρρέρ, Αγγελική Αγγελίδη

Έμη Τρικάρδου, Ιωάννης Τρίκαρδος, Λίζα Έβερτ

Γέλη Αγγελοπούλου, Φώφη Καμποσιώρα, Γιώργος Παπαβασιλείου

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity