Δείπνο του Lifeline Hellas για τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδας

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο στο Island στη Βάρκιζα, υπό την αιγίδα τoυ Αλέξανδρου και της Αικατερίνης της Σερβίας, με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Ζήσης Μπουκουβάλας, Άλκηστις Πρίνου-Μπουκουβάλα, Δήμητρα και Χάρης Θεοχάρης, Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη

Το «παρών» έδωσε υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα και ο υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα. Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη-Andrews, νύφη της πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifeline Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και τον Alpha για τη στήριξη και προβολή της βραδιάς.

Λευτέρης και Λένα Αυγενάκη, Ζήσης Μπουκουβάλα

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη τόνισε, επίσης, στον χαιρετισμό της πόσο ήθελαν με τον πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση αλλά δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας. Τέλος, ευχήθηκαν να ανταμώσουν με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα και να τελειώσει σύντομα η δύσκολη περίοδος του Covid-19.

Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη, Κωνσταντίνος και Μαριλένα Κωνσταντινίδη

Ο πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

Χάρης Θεοχάρης, Άντζι Μαργαρίτη-Άντριους, Ντέιβιντ Άντριους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε την φιλανθρωπική βραδιά. Η ίδια δήλωσε «Nιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου το έργο της ανθρωπιστικής οργάνωσης Lifeline Hellas. Η χαρά του να προσφέρεις είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν έχει σαν αντάλλαγμα παιδικά χαμόγελα και μεγάλες αγκαλιές. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω και προσωπικά την ΑΒΥ πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τo Lifeline Hellas, για την βοήθεια και τη στήριξή τους στο έργο των κρατικών νοσοκομείων της χώρας μας».

Πάνος Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Κυρατσούς, Έμη Τρίκαρδου

Η Ελληνογαλλίδα Αλίς Δικαίου, κόρη του παγκόσμιου Έλληνα βιολιστή solist Νικού Δικαίου, ιδρυτή της κρατικής ορχήστρας Αθηνών του οποίου γιορτάζουμε φέτος τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παρουσίασε το βιογραφικό του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη.

Λίτσα Λάβδα

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και μαγεύτηκαν με τις μελωδίες του διεθνή μουσικοσυνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη. Επίσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Vichy και την Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Ελένη Αντωνιάδου, Ηρώ Βίγγου

Γιάννης Σαχίνης, Αθηνά Γιαννούλη, Γιώργος Γουρδομιχάλης

Έμη Λιβανίου

Ρίτα, Χαρά και Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

Λίανα Σκουρλή, Γεωργία Σιακαβάρα

Γιώργος Βασιλείου, Φώφη Κομποσιώρα

Μέρω Κεσεσίογλου, Λέμη Κοντονή

Η Αλίς Δικαίου με την κόρη της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στέφανος Κορκολής, Ειρήνη Μανουσάκη

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials