O Christmas tree… η Μεγάλη Βρεταννία στόλισε το δέντρο της

Η Mεγάλη Βρετανία γιόρτασε και φέτος το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της στο λόμπι του ξενοδοχείου, σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής»

Στην υποδοχή συναντήσαμε τους ανθρώπους της Μεγάλης Βρεταννίας Γρηγόρη Λιασίδη, Χριστίνα Παπαθανασίου, Αννέτα Σβορώνου και Τιμ Ανανιάδη
Περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια στολίζουν το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας. Αστραφτερές γιρλάντες και περίτεχνα στολίδια συμπληρώνουν το εορταστικό σκηνικό και εξάπτουν τη φαντασία των μικρών επισκεπτών του ξενοδοχείου.

Ελένη Αγιοστρατίτη, Σήλια Κωνσταντινίδη

Όπως κάθε χρόνο η Mεγάλη Βρετανία γιόρτασε και φέτος το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της στο λόμπι του ξενοδοχείου, σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής».

Ντόρα Καλλιτσάντση, Χριστίνα Παπαθανασίου

Πρωταγωνιστής όπως κάθε χρόνο ήταν το πανύψηλο και λαμπερό έλατο και όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση φωτογραφήθηκαν έχοντάς το ως φόντο. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και το χριστουγεννιάτικο βίντεο του ξενοδοχείου σε ένα κεφάτο περιβάλλον, όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο.

Μαρία Καλλιτσαντση, Μερίνα Ματθαιοπούλου

Στην υποδοχή βρίσκονταν οι Τιμ Ανανιάδης, Γρηγόρης Λιασίδης, Χριστίνα Παπαθανασίου και Αννέτα Σβορώνου. Εκεί βρέθηκαν και οι εθελοντές της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινά και φέτος μία νέα φιλανθρωπική ενέργεια. Από 1 Δεκεμβρίου 2018 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για την στήριξη του έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και εφήβους με βαριά και σύνθετη αναπηρία.

Τιτίνα Βασιλείου, Μαρία Ηλιάδη, Μαρία Κουτζαμπάση

Η παιδική χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής»

Τζίνα Δραγώνα, Παύλος Αλιβιζάτος

Κατερίνα Μαρμαρά, Αιμιλία Δέγλερη

Η Μαρία Κουτζάμπαση, η Αννα Κατσανέβα, η Χριστίνα Παπαθανασίου, η κόρη της Μαρία Καλλιτσάντση, η Αλεξάνδρα Μαμιδάκη και η Βίκυ Χρυσίνη

Τατιάνα Στάικου, Κέλλυ Μπουρνή

Ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ήταν το πανύψηλο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο στολισμός ήταν εντυπωσιακός εξάπτοντας τη φαντασία των μικρών επισκεπτών του ξενοδοχείου

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity