Η ταινία «Wonder Park-Το πάρκο των Θαυμάτων» κοντά στα παιδιά του «Elpida Youth»

Γέμισε από μικρούς σινεφίλ ο κινηματογράφος Odeon Starcity, οι οποίοι θέλησαν να παρακολουθήσουν τη συναρπαστική ιστορία της μικρής Τζουν στην ταινία κινοουμένων σχεδίων «Wonder Park - Το πάρκο των Θαυμάτων», η οποία διοργανώθηκε για τη στήριξη των σκοπών του «Elpida Youth» και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον σύλλογο

Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη, Κατερίνα Τσάγκα-Κεφαλογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

Στον κινηματογράφο Odeon Starcity η Επιτροπή «Elpida Youth» του Σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργάνωσε την προβολή «Wonder Park – Το πάρκο των Θαυμάτων», στηρίζοντας τους σκοπούς του συλλόγου, καθώς όλα τα έσοδα από την προβολή της ταινίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του «Elpida Youth».

Έμιλυ Βαφειά, Κατερίνα Τσάγκα-Κεφαλογιάννη

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Επιτροπή Elpida Υοuth (απαρτίζεται από τη νεολαία του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα») έχει ως στόχο την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Mικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων περνώντας ένα αξέχαστο πρωινό. Το «Πάρκο των Θαυμάτων» αφηγείται την ιστορία ενός εκπληκτικού λούνα- παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει. Η ταινία απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών και είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη, Κατερίνα Τσάγκα-Κεφαλογιάννη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του μέλους του «ELPIDA Youth», Κατερίνας Τσάγκα-Κεφαλογιάννη (managing director for 20th Century Fox & Paramount titles), η οποία ανέλαβε τη διοργάνωσή της. Κύριοι υποστηρικτές ήταν η Odeon (προσέφερε τα έσοδα της ταινίας για τους σκοπούς του συλλόγου), καθώς και οι εταιρείες Paramount titles και Nickelodeon Movies. Επίσης, τη στήριξή τους προσέφεραν οι εταιρείες PepsiCo-HBH και Tsanos.

Κλαίρη Τσαβλίρη, Κατερίνα Τσάγκα-Κεφαλογιάννη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity