Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη νέα πρόεδρος του «Ελπίδα»

Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, το δεύτερο παιδί της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, διαδέχεται την αείμνηστη μητέρα της στην προεδρία του συλλόγου «Ελπίδα» και αναλαμβάνει να συνεχίσει το σημαντικό της έργο στηρίζοντας τα παδιά με καρκίνο και της οικογένειές τους

 

Έχουν περάσει δύο μήνες από τον χαμό της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία άφησε πίσω της ένα τεράστιο έργο (βλέπε: «Ελπίδα», «Όραμα Ελπίδας», Ογκολογικό Νοσοκομείο, Ξενώνας«Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη» κ.ά) βοηθώντας και στηρίζοντας, χωρίς όρια, τα παιδιά με καρκίνο και της οικογένειές του. Η μεγάλη Ελληνίδα και πρέσβειρα της Unesco ήταν μια προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας και ένας άνθρωπος τρομερά εργατικός και πειθαρχημένος, η οποία ήταν στο πόδι από τις 7 το πρωί, προκειμένου να τα προλάβει όλα.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την αγαπημένη της κόρη, Χριστιάννα, η οποία τη διαδέχεται στην προεδρία του συλλόγου «Ελπίδα».

Η κυρία Μαριάννα, που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, δεν θα άφηνε ποτέ ένα τέτοιο έργο ζωής χωρίς τον κατάλληλο συνεχιστή, έναν άνθρωπο μέσα από την οικογένειά της που να γνωρίζει από πρώτο χέρι τους κόπους και τις θυσίες που χρειάστηκαν για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά. Έτσι χθες, με μια λιτή ανάρτηση, το σωματείο μας ανακοίνωσε πως η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη εξελέγη από το ΔΣ του σωματείου νέα πρόεδρος του «Ελπίδα». Πρόκειται για μια κίνηση, η οποία πιθανότατα αποτελεί επιθυμία και ευχή της πολυαγαπημένης της μητέρας.
 

Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη με τον πατέρα της, Βαρδή, τον σύζυγό της, Γιώργο Γουλανδρή και τη μητέρα της, Μαριάννα

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ανακοινώνει ότι νέα Πρόεδρος του Σωματείου εξελέγη η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μέλος του Σωματείου επι σειρά ετών.
Η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη θα συνεχίσει, μαζί με όλα τα μέλη του Συλλόγου, τον ιερό αγώνα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους, ακολουθώντας το όραμα και τις αξίες της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, πάνω στα οποία θεμελιώθηκε το έργο μας.

Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη με τη μητέρα της Μαριάννα και την κόρη της, Μαιράννα Γουλανδρή-Λαιμού

 Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη είναι ένας αξιόλογος και χαμηλών τόνων άνθρωπος, που εμπνέει σεβασμό και η οποία όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε με διακριτικότητα στο πλευρό της μητέρας της. Είναι το δεύτερο παιδί του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο εξωτερικό στη συνέχεια παντρεύτηκε με τον Γιώργο Γουλανδρή. Μετά τον γάμο τους μετακόμισαν μόνιμα στο Λονδίνο και μαζί έχουν αποκτήσει  τρία παιδιά, τον Γιάννη, τη Μαριάννα και τη Μαριέττα. Η κόρη της Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού είναι γνωστή στο ευρύ κοινό ως ιδρύτρια της επιτροπής Ελπίδα Youth, αλλά και ως επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων.
Ευχόμαστε ολόψυχα στη Χριστάννα Βαρδινογιάννη, τη νέα πρόεδρο του «Ελπίδα»,  καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και υποσχόμαστε πως θα είμαστε στο πλευρό της σε ό,τι χρειαστεί στον αγώνα της για τα παιδιά με καρκίνο.

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity