Καλλιπάτειρα: το σωματείο καλωσορίζει το 2024 με μια λαμπερή εκδήλωση

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας», υποδέχτηκε 400 προσκεκλημένους, που κατέκλυσαν το επιβλητικό ballroom της Μεγάλης Βρετανίας για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Guest star ήταν η διεθνούς φήμης μεσόφωνος, Ειρήνη Καράγιαννη. Είδηση της βραδιάς ήταν: η αλλαγή μελλοντικά του καταστατικού, ώστε το σωματείο να δέχεται και άνδρες μέλη.

Αριστερά: Η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας», Κατερίνα Παναγοπούλου και η επίτιμη πρόεδρος, Αγάπη Πολίτη, κόβουν την πίτα του σωματείου. Δεξιά: Η κυρία Παναγοπούλου με τις εγγονές της, Κατερίνα και Ζοζεφίνα Ιωαννίδη
Κομψές κυρίες μέλη και φίλες της «Καλλιπάτειρας» – αν και δεν έλειψαν και οι λιγοστές ανδρικές παρουσίες- γέμισαν το ballroom της Μεγάλης Βρετανίας ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση του σωματείου και της προέδρου του, Κατερίνας Παναγοπούλου, για απογευματινό τσάι, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας του συλλόγου.

Η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας», Κατερίνα Παναγοπούλου, η επίτιμη πρόεδρος Αγάπη Πολίτη και η αντιπρόεδρος του σωματείου, Έμη Λιβανίου

Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη από θετική ενέργεια και μηνύματα αλληλεγγύης στους σκοπούς και τις αξίες, που πρεσβεύει το σωματείο και η οποία ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό της κυρίας Παναγοπούλου. Η πρόεδρος του σωματείου  και Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωωσξνίζεσθαι μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επιτυχίες του περασμένου έτους, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της αφοσίωσης των μελών.

Κατερίνα Παναγοπούλου, Ηρώ Σαΐα

Το 2023 το Σωματείο πραγματοποίησε πολύ σημαντικές δωρεές στον κλάδο της υγείας. Συγκεκριμένα: στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, στον Σύλλογο Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Σ.ΦΙ.Κ.Α., στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), στον Σύλλογο Γονέων για την εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση (ΜΑΧΗΤΕΣ), στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”, στο Νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” Θεσσαλονίκης, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Ντέλα Ρούνικ, Μάιρα Τσαβλίρη

Στο τέλος της ομιλίας της η Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσίασε τους στόχους της «Καλλιπάτειρας» για το 2024, που θα είναι μια αντίστοιχη γεμάτη χρονιά, με πολλές δράσεις για την κοινωνία, τη νεολαία, τις γυναίκες και με διεθνή παρουσία μέσω του δεσμού που έχει αναπτύξει με τον ΟΗΕ σε Νέα Υόρκη και Γενεύη. Βασική επιδίωξη του Σωματείου είναι η αλλαγή του καταστατικού του σκοπού, ώστε το Σωματείο να δέχεται πλέον και άνδρες μέλη.

Σταύρος Λεκκάκος, Ρούλα Λεκκάκου, Αφροδίτη Πλακιωτάκη, Γιάννης Πλακιωτάκης

Στη συνέχεια η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Ειρήνη Καράγιαννη, συνοδευόμενη στο πιάνο από τον Μάρκο Κώτσια, ερμήνευσε αγαπημένες άριες προσδίδοντας ιδιαίτερη καλλιτεχνική αξία στην εκδήλωση.

Όλγα Καρντασίδη, Μάγδα Λιβέρη, Γιάννα Οικονόμου

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από την Κατερίνα Παναγοπούλου, την αντιπρόεδρο, Έμη Λιβανίου και την επίτιμη πρόεδρο του Σωματείου, Αγάπη Πολίτη. Οι καλεσμένοι αναζητούσαν τα τυχερά φλουριά, τα οποία ήταν έξι. Οι τυχεροί κέρδισαν δώρα από το Κοσμηματοπωλείο Λιανός και από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι δέχτηκαν αναμνηστικά δώρα από την Fresh Line και την Καραμελοποιία Λάβδας, που ήταν και χορηγοί της εκδήλωσης.

Άρτεμις Καραβουσιάνη, Βάσω Παπαμιχαήλ, Νάνσυ Νικολακοπούλου, Άντζη Μαργαρίτη, Θεοδώρα Βρούτση

Το «παρών» έδωσαν δεκάδες μέλη του Σωματείου από όλη την Ελλάδα, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες που τίμησαν τους σκοπούς του, όπως η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος της Optima Bank Γιώργος Τανισκίδης, η Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, η Επίτιμη Πρόεδρος του Σωματείου Αγάπη Πολίτη Βαρδινογιάννη, η Μάιρα Τσαβλίρη, ο διακεκριμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης, η Ηρώ Σαΐα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων Συμεών Σιδηρόπουλος, οι Αλέξανδρος και Τζούλια Πιλάβιου, οι Σταύρος και Ρούλα Λεκκάκου, η Ντόρα Πάλλη, η Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης Ρένα Βασιλάκη, η Πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας Λιάνα Σκουρλή,, η Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, καθώς και πολλές ακόμα προσωπικότητες από το επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Ελίζα Βόζενμπεργκ, Συμεών Σιδηρόπουλος, Κατερίνα Παναγοπούλου

Ηρώ Σαϊα, Τσιμόγιαννης Χάρης, Πλακιωτάκη Αφροδίτη

Έμη Λιβανίου, Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με την κόρη της, Ντόρα Πάλλη

Κατερίνα Παναγοπούλου, Μάρκος Κώτσιας, Ειρήνη Καράγιαννη, Έμη Λιβανίου

Μάιρα Σταμουλάκη, Γιάννης Πλακιωτάκης, Λιβέρη Μάγδα, Σταμουλάκη Πηνελόπη

Τζίνα Θανοπούλου, Μάιρα Βαγιωνή, Βασιλάκη Ρένα

Μαρία Μανουσάκη, Έμη Λιβανίου, Λίτσα Λάβδα

Μάγδα Τσέγκου, Γιώργος Τανισκίδης, Δέσποινα Πορτοκάλη

Κατερίνα Παναγοπούλου, Ρούλα Λεκκάκου

Κατερίνα Παναγοπούλου, Ρένα Βασιλάκη

Μάγδα Λιβέρη, Κατερίνα Παναγοπούλου

Κατερίνα Παναγοπούλου, Σουζάνα Χατζηβασιλείου

Σέβη Ζιώρδα, Νάνσυ Νικολακοπούλου

Αγάπη Πολίτη, Γιαννακίδου Κούλα, Μάιρα Τσαβλίρη

Θεοδώρα Βρούτση, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Άντζη Μαργαρίτη, Μάιρα Τσαβλίρη

Εύη Πασσά, Λίτσα Πισκερά, Ολυμπία Πασσά

Μάιρα Τσαβλίρη, Λεκκάκος Σταύρος, Κατερίνα Παναγοπούλου, Ειρήνη Καράγιαννη, Τάσος Συμεωνίδης

Φιορίτα Πουλακάκη, Νάνσυ Νικολακοπούλου, Ζηναϊς Κοντούλη

Παπαγεωργίου Σίσσυ, Ιωάννα Καρυοφύλλη, Ζηναϊς Κοντούλη, Παναγοπούλου Κατερίνα, Αντωνία Αράχωβα, Σουζάνα Χατζηβασιλείου, Αγάπη Πολίτη, Λίτσα Πισκερά

Μέλη και φίλες της «Καλλιπάτειρας»

Αρχοντάκη Κατερίνα, Κατερίνα Ευαγγελοπούλου Πάτσιου, Ιωάννα Καρυοφύλλη, Μαρία Μανουσάκη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Μαρία Αντωνακάκη, Πατέρα Ευα, Γιαννακίδου Κούλα

Μέλη και φίλες της «Καλλιπάτειρας»

Μέλη και φίλες της «Καλλιπάτειρας»

Η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Ειρήνη Καράγιαννη, συνοδευόμενη στο πιάνο από τον Μάρκο Κώτσια, ερμήνευσε αγαπημένες άριες

Άποψη απο το ballroom της Μεγάλης Βρετανίας

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με τις εγγονές της, Κατερίνα και Ζοζεφίνα Ιωαννίδη

 

 

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity