Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ»: ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη των σκοπών της δομής

Ένα δείπνο για καλό σκοπό και με τη συμμετοχή σημαντικών παραγόντων από τους χώρους κυρίως της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων διοργάνωσε το Κέντρο Εδικών Ατόμων η «Χαρά», στον Ελληνικό Ιππικό όμιλο στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τη στήριξη των 57 ατόμων με πολύ σοβαρές νοητικές και κινητικές αναπηρίες, που φιλοξενεί η δομή.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Νίκος Βαφειάς, Ανδρέας Ζομπανάκης, Μαριλένα Μηναΐδη, Δήμητρα Φούντα, Ελένη Δενδρινού

Τα μέλη και οι φίλοι του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»,  με την παρουσία τους στο ξεχωριστό φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώθηκε στις όμορφες εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στήριξαν εμπράκτως τους σκοπούς της δομής, η οποία φιλοξενεί 57 άτομα με πολύ σοβαρές νοητικές και κινητικές αναπηρίες.

Ανδρέας και Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Αξίζει να αναφερθεί πως η «Χαρά» συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που περιλαμβάνει  η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η αντιπρόεδρος του «Χαρά» Μαριλένα Μηναΐδη με τον Αλέξη Σγουμπόπουλο (εκ των χορηγών της εκδήλωσης)

Η αντιπρόεδρος Μαριλένα Μηναΐδη βρισκόταν στην υποδοχή και καλωσόριζε όλους όσους τίμησαν και προσέφεραν με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Στον σύντομο, αλλά ιδιαίτερα περιεκτικό, λόγο της έκανε μία αναφορά στο έργο της δομής και στους επόμενους στόχους που είναι η δημιουργία ενός κέντρου ημέρας διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας, τονίζοντας παράλληλα πόσο σημαντική είναι η στήριξη όλων όσων είναι δίπλα στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», από το 1983 μέχρι σήμερα. Την κα. Μηναΐδη πλαισίωναν η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», και ο Ανδρέας Ζομπανάκης, πρόεδρος του «Χαρά».

Μάιρα και Νίκος Τσαβλίρης, Νινέτα Βαφειά

Στη συνέχεια ακολούθησε το δείπνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε με τις χορηγίες των: ΦΑΡΑΝ Α.Ε., Σγουμπόπουλος Αλέξης, Κτήμα Χαρλαύτη Sarantis Group Τ., ενώ οι όμορφες lounge μουσικές επιλογές του Κώστα Μπερλή αποτέλεσαν την καλύτερη παρέα.

Ριάντ και Ράνα Ζέιν

Λίγα λόγια για το «Χαρά»: Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» είναι φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1983 και φιλοξενεί 57 άτομα με πολύ σοβαρές νοητικές και κινητικές αναπηρίες, αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση. Στόχος είναι το κέντρο να αποτελεί ένα πρότυπο και ευέλικτο οικοτροφείο που εξελίσσεται, συνεργάζεται με την κοινότητα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ωφελούμενων και των οικογενειών τους. Πραγματοποιώντας δράσεις και προγράμματα το κέντρο προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει την κοινότητα, για τα άτομα με αναπηρία και την αναγνώριση των δικαιωμάτων τους.

Άννα Αγγελικούση, Κλέα Μαρινοπούλου

Χάρης Δαυίδ, Μαριλένα Μηναΐδη, Λάνα Δαυίδ

Κατερίνα Ψωμά, Ανδρέας Ζομπανάκης (πρόεδρος του «Χαρά»), Μαρία Μπαρμπαλιά

Ο Χάρης Βαφειάς (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο της Κηφισιάς με το συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτά) και ο Υπουργός Εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης

Έλζα και Γιώργος Μαργαρώνης

Ρεβέκκα Καμχή, Σία Κοσιώνη, Μαριλένα Μηναΐδη, Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Ελένη Κόκκαλη, Έρρικα Οικονόμου

Μάγδα Λιβέρη, Αλεξάνδρα Πάλλη (υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά)

Σία Κοσιώνη, Αντώνης Κομνηνός, Κατερίνα Ψωμά

Κασταλία Σαμοΐλη, Αλίκη Χατζοπούλου, Λίτσα Λάβδα

Ντόρα και Σάκης Καλλιτσάντσης, Νινέτα Βαφειά

Τάνια και Κώστας Μπερλής, Μαριλένα Μηναΐδη

Λϊζα Τάνες, Σόφη Μυτιληναίου-Δασκαλάκη

Μάγδα Παπαδημάτου, Αχιλλέας Στογιόγλου, Μαρία Κωλλέττα, Μέμος Κοτρόζος, Τζανής Κορκολής, Άρης και όρθιοι οι: Παπαγεωργακόπουλους, Βάνια Παπακωνσταντίνου, Πλάτων Χαλδαίος

Νινέτα Βαφειά, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Σοφία Θεοδόση

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Νίκος Βαφειάς, Ανδρέας Ζομπανάκης, Μαριλένα Μηναΐδη, Δήμητρα Φούντα, Ελένη Δενδρινού

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity