Κοπή πίτας από την «Καλλιπάτειρα»

Το σωματείο στην ίδια εκδήλωση πραγματοποίησε και την ετήσια συνέλευσή του

Η πρόεδρος Κατερίνα Παναγοπούλου με το ΔΣ του σωματείου και μέλη της «Καλλιπάτειρας». Από αριστερά Ιωάννα Καρυοφύλλη, Κέλλυ Ξυνή, Εβελίνα Δασκαλή, Ζανέτ Τσατσαρώνη-Καλαντζάκου, Μανταλένα Σούλη, Μάιρα Τσαβλίρη

Με τη μαζική συμμετοχή μελών και συντονιστριών Παραρτημάτων από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν στο Athens Tennis Club η τακτική γενική συνέλευση του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα» και η καθιερωμένη κοπή πίτας του σωματείου.              Η «Καλλιπάτειρα» τα τελευταία χρόνια έχει να μας επιδείξει μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή δυναμική. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει η συμμετοχή δεκάδων γυναικών από τα νέα και τα υπό ίδρυση παραρτήματα, σε Βόλο, Κατερίνη, Χανιά, Θήβα, Ρόδο, Σερρες, που δημιουργήθηκαν για να συμπληρώσουν τη δράση των παραρτημάτων, που, ήδη, λειτουργούν εκτός της Αθήνας, σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, και Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα).

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ, ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟ ΦΛΟΥΡΊ ΈΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΌΕΔΡΟ.

Η πρόεδρος, Κατερίνα Παναγοπούλου, στην ομιλία της για τον απολογισμό της δράσης  του σωματείου το 2017 και το πρώτο δίμηνο του 2018, πέραν των πεπραγμένων, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών, αλλά και κοινοτήτων Ελληνίδων του εξωτερικού, στη νέα φιλοσοφία λειτουργίας του σωματείου, το οποίο επεκτείνει το έργο του στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύηςι στην δραστηριοποίηση ενεργών πολιτών αλλά και εγχώριων και διεθνών ακαδημαϊκών φορέων.

Αξίζει να αναφερθεί πως από τις σημαντικές στιγμές για το 2017 ήταν η βράβευση της κ. Παναγοπούλου με το «Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη της Χρονιάς 2017», η απονομή του οποίου πραγματοποιήθηκε στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ζανέτ Καλαντζάκου, Κατερίνα Παναγοπούλου

Έμη Λιβανίου, Νάνσυ Ιωαννίδη, Κέλλυ Ξυνή

Χριστίνα Τσατσάκη, Μάιρα Τσαβλίρη

Κατερίνα Παναγοπούλου, Ζέττα Μακρή

Ευαγγελία Πατέρα, Αγάπη Πολίτη

Νάνσυ Ιωαννίδη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Κατερίνα Μονογυιού

Όλγα Καραβαρβέρη, Έμη Λιβανίου, Ιωάννα Καρυοφύλλη, Ζανέτ Καλαντζάκου

ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗ ΠΑΣΣΑ, ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΣΟΥΛΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΖΑΝΕΤ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity