Λαμπερό γκαλά στο Λονδίνο για το «The Hellenic Initiative»

Για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε στο Λονδίνο η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του «The Hellenic Initiative» συγκεντρώνοντας στο πολυτελές ξενοδοχείο Dorchester, το ελληνικό λόμπι της βρετανικής πρωτεύουσας. Guest star της βραδιάς ήταν ο αγαπημένος μας Αντώνης Ρέμος, ο οποίος για ακόμα μια φορά έκλεψε την παράσταση με την εκπληκτική του ερμηνεία

Στέφανος Χανδακάς (πρόεδρος και Ιδρυτής HOPEgenesis), πριγκίπισσα Τατιάνα, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πάτερ Αντώνιος (Κιβωτός του Κόσμου)

Γέμισε το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Dorchester από Έλληνες που ζουν και ευημερούν στο Λονδίνο, οι οποίοι θέλησαν με την παρουσία τους να ενισχύσουν τους σκοπούς του «The Hellenic Initiative».Πρόκειται για το τέταρτο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Στάμας (πρόεδρος του The Hellenic Initiative), η πριγκίπισσα Τατιάνα και ο Νίκος Σταθόπουλος

Η φετινή εκδήλωση του The Hellenic Initiative, τίμησε δύο σπουδαία μη κερδοσκοπικά σωματεία για το έργο τους στην Ελλάδα: Την Κιβωτό του πάτερ Αντώνιου και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis, που ασχολείται με την υπογεννητικότητα.

Διαμαντής και Μπέσυ Λαιμού

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στη σκηνή κλέβοντας το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο Αντώνης Ρεμός στη σκηνή

Ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, Πίτερ Πούλος δήλωσε συγκινημένος με την ανταπόκριση του κόσμου για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Αλεξάνδρα Χαλκιά, Μαρίνα Βερνίκου

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δημοπρατήθηκαν δώρα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την παράσταση να κλέβει η δωρεά του Αντώνη Ρέμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη χορηγών και την πολύτιμη συμμετοχή της Aegean. Ανάμεσα στις εταιρείες που στήριξαν την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση είναι οι: Kessaris, Serkos, Patseas, Aesthet, Vst, Vourakis, Gofas.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και ο Γιώργος Ντάβλας

Πάολα Παύλου, Νικόλαος Ζόμπος

Lucy Ntauti, Κάρλα και Δημήτρης Αθανασόπουλος

O Εμμανουήλ Παπασάββας με την Ελληνοαμερικανίδα Γεωργία Στάμα, σύζυγο του πρόεδρου του The Hellenic Initiative, Τζορτζ Στάμας

Τατιάνα Βάρδα, Θεόδωρος Βάρδας

Blanca Brillembourg, πριγκίπισσα Τατιάνα

Αλέξανδρος Τσαβλίρης

O Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Νίκος Λογοθέτης, η πριγκίπισσα Τατιάνα, ο Νίκος Σταθόπουλος και ο γενικός διευθυντής της Ελληνικής πρωτοβουλίας, Πίτερ Πούλος

Στέφανος Χανδακάς (πρόεδρος και Ιδρυτής HOPEgenesis), πριγκίπισσα Τατιάνα, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πάτερ Αντώνιος (Κιβωτός του Κόσμου)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity