«ΜΑΖΙ… οι παρέες γράφουν ιστορία». Μια αξέχαστη συναυλία με τις MELΙSSES για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!

Οι MELΙSSES στήριξαν τα παιδιά που αγκαλιάζει το «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική συναυλία, στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αφιερωμένη στις «παρέες που γράφουν ιστορία». Τιμώμενοι καλεσμένοι ήταν οι frontmen τριών θρυλικών συγκροτημάτων, ο Πασχάλης (Olympians), ο Μπάμπης Στόκας (Πυξ Λαξ) και ο Κώστας Τουρνάς (Poll).

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του "Μαζί για το Παιδί" με τις Melisses και τους τιμώμενους καλεσμένους της βραδιάς: Πασχάλη (Olympians), Μπάμπη Στόκα (Πυξ Λαξ) και Κώστα Τουρνά (Poll).

Ήταν μια ονειρεμένη και συγκινητική βραδιά στο κατάμεστο Ηρώδειο με έντονο και συνάμα νοσταλγικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα. Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», βρισκόταν στην πρώτη σειρά και δεν σταμάτησε λεπτό να δέχεται συγχαρητήρια από τον κόσμο, επώνυμους και μη, για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο που προσφέρει, εδώ και χρόνια στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις ήταν και η παρουσία των μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, που επίσης παρακολούθησαν τη συναυλία από την πρώτη σειρά. μαζί με την κ. Μαρτίνου.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου και Ιωάννης Παπαδάτος, Χρήστος Μάστορας

Η συναυλία με τίτλο: «ΜΕΛΙSSES: ΜΑΖΙ…οι παρέες γράφουν ιστορία» ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και αποτέλεσε ένα αξέχαστο αφιέρωμα στα ελληνικά μουσικά συγκροτήματα. Τιμώμενοι καλεσμένοι ήταν οι frontmen τριών θρυλικών συγκροτημάτων: ο Πασχάλης (Τhe Olympians), ο Μπάμπης Στόκας (Πυξ Λαξ) και ο Κώστας Τουρνάς (Poll), ενώ guest-εμφάνιση πραγματοποίησε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς  και η ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε για πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του “Μαζί για το Παιδί”, με τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον

Οι MELΙSSES στήριξαν τα παιδιά που αγκαλιάζει το «Μαζί για το παιδί» και με τη συναυλία τους αυτή παρουσίασαν ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, όπως τα «Για Όλα Ικανοί (Τζαμάικα)», «Το Κύμα», «Σαν Σκιά» και το πιο πρόσφατο hit τους «30 – 40», καθώς και μερικά από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια ελληνικών συγκροτημάτων, δημιουργώντας ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι από τους Forminx μέχρι τους Φατμέ και από τους Xάρη και Πάνο Κατσιμίχα μέχρι τα Υπόγεια Ρεύματα και τα Ξύλινα Σπαθιά.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ρίτα Γουίλσον, Τομ Χανκς, Σάντρα Μαρινοπούλου

Ιδιαίτερες στιγμές ήταν η παρουσία των τιμώμενων καλεσμένων στη σκηνή. Κάθε ένας τους ξεχωριστά, έχοντας πάντα δίπλα του τον Χρήστο Μάστορα ως οικοδεσπότη, παρουσίασε τραγούδια του συγκροτήματός του τα οποία χάραξαν το δρόμο στην ελληνική μουσική.

Μιράντα Πατέρα, Έφη Μαροσούλη

Μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης ερμήνευσε τα «Ο Τρόπος», «Σχολείο» και «Παραδώσου Λοιπόν», ο Μπάμπης Στόκας τα «Γιατί», «Δε Θα Δακρύσω Πια Για Σένα» και «Ανόητες Αγάπες» των Πυξ Λαξ και ο Κώστας Τουρνάς τα «Μην Της Το Πεις», «Άνθρωπε Αγάπα» και «Ήλιε Μου Ήλιε Μου».

Μαρία Τσούτσια,Αλεξάνδρα Μαρτίνου (πρόεδρος του “Μαζί για το Παιδί”), Δούκισσα Νομικού (πρέσβειρα του “Μαζί για το Παιδί”)

Στην παρέα βρέθηκε και η Παυλίνα Βουλγαράκη, που με την ξεχωριστή χροιά της ερμήνευσε θρυλικά τραγούδια από συγκροτήματα και έκανε ντουέτα με τον Χρήστο Μάστορα. Οι MEΛΙSSES θυμήθηκαν και τίμησαν τα μουσικά συγκροτήματα της Ελλάδας και αφιέρωσαν αυτή την αξέχαστη συναυλία στις «παρέες που γράφουν ιστορία». Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες.

Θέμης Σοφός, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Παραγωγή: Panik Live Μεγάλοι Χορηγοί: Stelios Philanthropic Foundation, Ίδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου Χορηγοί: Capital Exchange, ΔΕΔΔΗΕ,  Εθνική Ασφαλιστικλη,  Kαραμολέγκος, Soutzoglou Υποστηρικτές: Mητοπολιτικό Κολλέγιο PwC Rivulis Hareva Business Ideas – HBI ΣΚΟΥΡΑΣ Α.Ε. Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΝΤ1 ΡΥΘΜΟΣ 94.9 MAD TV |MAD RADIO, REAL FM 97.8 | REAL NEWS | REAL.GR ΤΗΛΕΡΑΜΑ |ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ CULTURENOW.GRge

Ηλίας και Εύα Μαροσούλη, Έφη Μαροσούλη, Άγγελος Κοταρίδης

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»: Το «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται από το 1996 για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Η Ένωση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες. Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Μαίρη Τηλεμάχου (Half Note Productions), Ειρήνη Νταϊφά, Γιάννα Ψαρρά-Γιαννοπούλου

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών, έσοδα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο εθελοντισμός είναι κινητήριος μοχλός του «Μαζί για το Παιδί» συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προώθηση των σκοπών και την υλοποίηση των δράσεων του. Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr

Σοφία Παλιμέρη, Μαίρη Φιξ, Calliope Καρβούνη

Τα Σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί» είναι τα: Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» – Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας ΣπαστικώνΠνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού • Οι Φίλοι του ΠαιδιούΟι Φίλοι της ΜέριμναςΠανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) • Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» • Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος». www.mazigiatopaidi.gr| Facebook • Twitter •Instagram: @mazigiatopaidi

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Αλίκη Μαρτίνου, Ιωάννης Παπαδάτος

Ο Χρήστος Μάστορας με τον Πασχάλη στη σκηνή

Ο Χρήστος Μάστορας με τον Κώστα Τουρνά

Όλοι οι συντελεστές στο φινάλε

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο και οι θεατές κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν σταμάτησαν να τραγουδούν μαζί με τους καλλιτέχνες.

Οι Melisses, το συγκρότημα ξεκίνησετην καριέρα του  το 2009. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει μια τεράστια πορεία με μεγάλες επιτυχίες.

Λίγα λόγια για τις ΜΕΛΙSSES : Οι ΜΕΛΙSSES είναι το κορυφαίο συγκρότημα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Αποτελούνται από τους Χρήστο Μάστορα (φωνή), Κώστα Μαυρογέννη (μπάσο) και Θάνο Λαΐτσα (κιθάρα). Η καριέρα τους ξεκίνησε το 2009 κι έκτοτε σημειώνουν διαδοχικές επιτυχίες, τόσο δισκογραφικά, όσο και στις live εμφανίσεις, χαρίζοντας συναρπαστικές και υψηλών προδιαγραφών μουσικές στιγμές με ξεχωριστή αισθητική. Ενδεικτικά, ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES, που ανήκουν στο δυναμικό της Panik Records, έχουν 16 διαμαντένια, τετραπλά, τριπλά, διπλά, μονά πλατινένια και χρυσά digital singles, ένα χρυσό δίσκο, 12 τραγούδια τους έχουν μπει στο top10 του ραδιοφωνικού chart και 5 singles τους έχουν παραμείνει περισσότερες από 70 εβδομάδες στο no1 του airplay.

Παράλληλα, μετρούν περισσότερα από 600 εκατομμύρια YouTube views και 100 εκατομμύρια Spotify streams κι έχουν αποσπάσει 23 μουσικά βραβεία Mad VMA εκ των οποίων 10 φορές το Καλύτερο Συγκρότημα. Επίσης, έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 1.500 live, μεταξύ των οποίων σε όλα τα σημαντικά θέατρα της Ελλάδας όπως στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Ο Χρήστος Μάστορας και οι MEΛΙSSES έχουν συνεργαστεί τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής. Από την αρχή της πορείας τους κινήθηκαν έξω από ταμπέλες και στεγανά, με μοναδικό τους γνώμονα την αγάπη για τη μουσική. Από τότε μέχρι σήμερα, τα βήματά είναι σταθερά ανοδικά. Facebook https://www.facebook.com/melissestheband Instagram https://www.instagram.com/melisses_official

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity