Μαρινέλλα: «Ο Μύθος», μια συγκλονιστική εμφάνιση

Η Μεγάλη Κυρία της μουσικής παρουσίασε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με διαχρονικές επιτυχίες, με συγκλονιστικές εκτελέσεις κι ερμηνείες. Μετά το sold out της πρώτης παράστασης, η νέα ημερομηνία για την επόμενη εμφάνισή της είναι Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Ελπίδας».

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και η Μαρινέλλα

Η Μαρινέλλα παρουσίασε μια αξέχαστη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου γνώρισε την αποθέωση.

Ζανέτ Καλαντζάκου, Ζέττα Αντσακλή, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

Η Μεγάλη Κυρία της μουσικής παρουσίασε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με διαχρονικές επιτυχίες, με συγκλονιστικές εκτελέσεις κι ερμηνείες, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη και με τον Αλέξιο Πρίφτη να διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της «Φιλαρμονίας» Ορχήστρας Αθηνών.

Άννα Αγγελικούση, Μαριλένα και Σπύρος Λομβέρδος

Ο θρίαμβος επισφραγίστηκε από το κοινό που στο τέλος της παράστασης χειροκροτούσε όρθιο με ενθουσιασμό. Μετά το sold out της πρώτης παράστασης νέα ημερομηνία για την επόμενη εμφάνιση της Μαρινέλλας είναι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Φαίη Μπαρμπαλιά-Μάνεση, Μαρία Μπαρμπαλιά

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δήμητρα Φιλίππου, Αλίκη Περρωτή, Κίκη Αναγνώστου

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα», Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Όσοι, λοιπόν, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν την Μαρινέλλα στην μεγαλειώδη αυτή μουσική παράσταση μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους για τη νέα παράσταση, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νανούρης (σκηνοθέτης της παράστασης) και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Σάσα Σταμάτη, Αθανασία Μαρινάκη

Σόφη Κουταλίδη, Λίζα Τάνες, Κάρεν Μαυρίδη, Έλλη Ιωάννου

Σόφη και Μαρίτα Δασκαλάκη

Μιχάλης Κουϊνέλης, Ήβη Αδάμου, Κώστας Μακεδόνας

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μαρινέλλα

Ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της «Φιλαρμονίας» Ορχήστρας Αθηνών

Η Κατάμεστη Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη βραδιά της παράστασης

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity