Μια αγκαλιά γεμάτη ελπίδα & αγάπη για 350 παιδιά από 14 ιδρύματα της Αττικής

Για 17η συνεχή χρονιά το σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» διοργάνωσε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη παιχνίδι, μουσική δώρα και πολλές εκπλήξεις για 350 παιδιά από 14 ιδρύματα της Αττικής.

Πόπη Τσαπανίδου, Αλίνα Μινέττα, Δημήτρης Χριστοφιλέας, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ιωάννα Δαή, Άννα Παναγοπούλου, Δημήτρης Νάνης
Στο Κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το σωματείο της, «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», καλωσόρισαν 350 παιδιά από 14 ιδρύματα της Αττικής. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η 17η συνεχή χρονιά που η «Ελπίδα» διοργανώνει μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη παιχνίδι, μουσική δώρα και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά διαφόρων ιδρυμάτων της Αττικής.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τη συντονίστρια της εκδήλωσης Πόπη Τσαπανίδου

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ σε όλες και όλους Καλές Γιορτές. Θέλω να ξέρετε ότι ο Σύλλογος «Ελπίδα», και εγώ προσωπικά με κάθε τρόπο θα βρισκόμαστε κοντά σας. Το γεγονός ότι σήμερα βλέπω τα πρόσωπα σας χαμογελαστά είναι ανεκτίμητο. Η ευχή μου είναι να είστε γεροί και κάθε μέρα να χαμογελάτε» είπε η πρόεδρος της «Ελπίδας» Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τα παιδιά.

Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά για τα παιδιά 14 ιδρυμάτων της Αττικής

Στη συνέχεια τα παιδιά περίμενε ένα όμορφο πρόγραμμα γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες: κατασκευές, μαγικά και κόλπα από ζογκλέρ,θεατρικές παραστάσεις, χορός και τραγούδι.

Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά για τα παιδιά 14 ιδρυμάτων της Αττικής

Μετά το μεσημεριανό φαγητό ακολούθησε ακόμα περισσότερη διασκέδαση και εκπλήξεις καθώς αγαπημένοι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρόσκληση του Συλλόγου και βρέθηκαν κοντά στα παιδιά για να τους χαρίσουν όμορφες στιγμές. Η δημοφιλής Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Λιβάνης και ο MIKE ενθουσίασαν τα παιδιά με τις επιτυχίες τους.

Ο Γιώργος Λιβάνης τραγουδά για τα παιδιά 14 ιδρυμάτων της Αττικής

Λίγο αργότερα καλεσμένοι όπως η Αντελίνα Βαρθακούρη, αλλά και ο παίκτης του Master Chef Χρήστος Μπάρκας, όπως και παίκτριες του GNTM Ίλντα Κρόνι και Σπυριδούλα Κάιζερ επισκέφθηκαν την όμορφη γιορτή για να παίξουν με τα παιδιά και να τους χαρίσουν χαμόγελα. Τη γιορτή συντόνισε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Ο ΜΙΚΕ τραγουδά για τα παιδιά 14 ιδρυμάτων της Αττικής

Πόπη Τσαπανίδου, Έλλη Κοκκίνου

Άννα Παναγοπούλου, Δημήτρης Νάνης, Πόπη Τσαπανίδου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ιωάννα Δαή, Δημήτρης Χριστοφιλέας

Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά για τα παιδιά 14 ιδρυμάτων της Αττικής

Στη γιορτή συμμετείχαν παιδιά από τα παρακάτω ιδρύματα: Παιδόπολη Αλίμου, Άρτος & Δράση, Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών, Ίδρυμα Χατζηκώνστα, Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», Αγία Άννα, Αγία Φιλοθέη «Η Αθηναία», Παιδικό Χωριό SOS, Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, Ξενώνας «ΕΛΠΙΔΑ», Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», «Εστία» ξενώνας ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Το Σωματείο «Ελπίδα» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: το κτήμα «Ορίζοντες» για την ευγενική φιλοξενία, το «Δειπνοσοφιστήριον»για την προσφορά του γεύματος και την εταιρεία Andys Tours για την μεταφορά των παιδιών.

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity